Ben X

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
93 perc
imdb_icon értékelés:
7.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Jakob Beks (Leraar metaal), Maarten Claeyssens (Desmet), Peter De Graef (Psychiater), Koen De Sutter (Oogarts), Titus De Voogdt (Bogaert), Pol Goossen (Vader), Johan Heldenbergh (Leraar godsdienst), Marijke Pinoy (Moeder), Michel Bauwens (Oorarts), Katrien Pierlet (Kleuterjuf), An Van Gijsegem (Maaike), Rebecca Lenaerts (Opvoedster), Cesar De Sutter (Jonas), Gilles De Schryver (Coppola), Greg Timmermans (Ben), Matthieu Sys (Klasgenoot), Bavo Smets (Ben - 6 jaar), Fabrice Chan (Klasgenoot)
Megtekintések:
1,188
Leírás:
Ben különleges. Az életét furcsa rituálék szerint éli. A saját világában él, ami egyben egy internetes szerepjáték világa. Ben valódi élete ugyanis valóságos pokol: az iskolában két fiú zaklatása szinte halálos fenyegetést jelent a fiú számára. Bennek azonban van egy terve, mely egy szóban foglalható össze: gyilkosság. De aztán Ben az interneten megismerkedik Scarlite-tel. A lány felborítja az eredetei elképzeléseit.

Elérhető megtekintő linkek: 17

Hozzászólások

2022-09-01 17:39:11 - R3portM3pls 1 Amikor rátaláltam, akkor bent volt a top 5-ben nálam. És csak a Powder és a The Man from Earth előzte meg.
Azóta még több filmet láttam. Így egy picit hátrébb csúszott. De még mindig bent van a top 10-ben.

2022-06-18 16:18:08 - atag 1 2 rég láttam ekkora fost, 0