Dermesztő szél

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
91 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Készítők:
Rendező:
Szereplők:
Linden Banks (Proctor), Ned Bellamy (Snowplow Driver), Martin Donovan (Highway Patrolman), Donny Lucas (Stranger), Darren Moore (Clerk), Chelan Simmons (Blonde Girl), Emily Blunt (Girl), Ashton Holmes (Guy), Caz Odin Darko (Teenage Boy #1 (as Caz Darko)), Ian A. Wallace (Priest (as Ian Wallace)), Heath Horejda (Teenage Boy #2)
Megtekintések:
679 (530)
Leírás:
Egy egyetemista lány mindenáron haza akar jutni karácsonyra, így amikor egy iskolatársa, akinek még a nevét sem tudja, felajánl neki egy helyet a kocsijában, nem mond nemet. Mire ráébred, hogy a fiú túl sokat tud róla, már egy elhagyatott úton járnak. Hamarosan egy tomboló hóvihar ejti őket rabul, és egy különös autó leszorítja őket az útról.A halálra rémült fiatalok hirtelen rádöbbennek, hogy a csontig hatoló hidegnél van nagyobb problémájuk is.

Elérhető megtekintő linkek: 3

Hozzászólások

2018-11-29 08:20:23 - 1 Emily Blunt fenoménjéhez egyszerűen nem méltó ez a totálisan béna, gyenge mozgókép-katasztrófa... semmiképp nem definiálnám filmként! Oh, és nem, a mai napig nem értem a sztorit! De ezúttal szinte biztos vagyok benne, hogy a hiba nem az én készülékemben van!