Vállalhatatlan zsák foltot keres

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Someone Marry Barry
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2014
Játékidő:
87 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Vivian Bang (Woman at Taxi Stand), Greg Germann (Bill), Tyler Labine (Barry Burke), Jerry Minor (Taxi Driver), Lucy Punch (Melanie Miller), Damon Wayans Jr. (Desmond), J. Robin Miller (Paige), Brian Huskey (Minister Hagen), Brett Gelman (Goker), Lauren Miller Rogen (Leslie), Hayes MacArthur (Rafe), Frankie Shaw (Camille), Amanda Lund (Rachel), Kathy Bell Denton (Mrs. Griggs), Nick Stanner (Cyclist), Ginger Gonzaga (Juanita), Thomas Middleditch (Kurt), Wyatt Oleff (J.T.)
Megtekintések:
312
Leírás:
Barry egy durva, nyers fickó, aki állandóan problémát okoz a három gyermekkori barátja számára. Az utóbbiak végre rájönnek, hogy az életükben csak számíthatnak változásra e téren, ha Barry végre megállapodik, és feleséget talál magának. Amikor azonban Barry végre megtalálja élete párját, a barátai rémülten fedezik fel, hogy az asszony még a haverjuknál is rosszabb. Nincs más hátra, valamit tenni kell ez ellen. Megpróbálják megakadályozni a boldogságukat, és szétszakítani őket egymástól.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Someone.Marry.Barry.2014.CUSTOM.DVDRip.XviD.Hun-SLN 1.32 GB 2023-05-04
04:30:24
Elérhető megtekintő linkek: 3

Hozzászólások

2022-12-12 11:00:50 - GaborGabor Ez tipikusan az a vígjáték, ami nagyon-nagyon beteg... Valaki vagy végig röhögi, mert megüti nála a humor szintjét, vagy offolja, mert akkora baromság, hogy az már fáj. Én nagyon jól szórakoztam rajta, tehát nálam poén az efajta totál szókimondás amit ezek művelnek a Barryvel és a csajával... Nyilván tele túlzásokkal, de az, hogy valaki ennyire felvállalja önmagát, azért az nem semmi...