Meglopni egy tolvajt

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Cien años de perdón
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2016
Játékidő:
96 perc
imdb_icon értékelés:
6.3
Kategória:
Domingo:
Rendező:
El Puñetas:
Mellizo:
José:
Concha:
Modesto:
Gallego:
Sandra:
Cristina:
Marina:
Ernesto:
Ferrán:
Marco:
Mejino:
Szereplők:
Luis Callejo (Domingo), Joaquín Climent (El Puñetas), Jose Coronado (Mellizo (as José Coronado)), Jose Coronado (Mellizo), Luciano Cáceres (Varela), Rodrigo De la Serna (Uruguayo), Joaquín Furriel (Loco), Diego Starosta (Modesto), Luis Tosar (Gallego), Patricia Vico (Sandra), Marian Álvarez (Cristina), Maria Molins (Marina (as María Molins)), Vicente Ayala (Ernesto), Raúl Arévalo (Ferrán), Miquel Fernández (Julio), Pablo Pinto (Marco (as Pablo Andrés Pinto)), Pablo Andrés Pinto (Marco)
Megtekintések:
2,327 (1,884)
Leírás:
Hat fegyveres megtámad egy bankot Valenciában, de semmi sem úgy történik, ahogy eltervezték. B-terv hiányában vita alakul ki a banda két vezetője között, miközben kívülről körülvették őket a biztonsági erők. A parancsok ellentmondásosak, sem a kommandósok, sem a tárgyaló nem érti, mivel van dolga. Hamarosan mindkét oldal rájön, hogy ami a széfben rejtőzik, fontosabb minden pénznél és drágakőnél. Semmi sem az, aminek látszik, és senki nem tudja, melyik az a puzzle darab, ami megoldja a dolgot.

Elérhető megtekintő linkek: 3

Hozzászólások

2019-04-13 20:33:27 - Katina 1 Lehet, hogy egyszer nézős, de annak nagyon jó.
Köszi!

2019-04-13 13:59:22 - GaborGabor 1 Lássuk :)

2019-02-07 14:26:25 - szigetlako 1 1 Sok hasonló témájú filmet láttunk már, volt jobb és rosszabb is. Ez azt jelenti, hogy nem hagy mély nyomot bennünk, egyszer megnézzük és el is lehet felejteni.