Terminátor 1: A halálosztó

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Terminator
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1984
Játékidő:
107 perc
imdb_icon értékelés:
8.0
Kategória:
Rendező:
Sarah Connor:
Punk Leader:
Terminator:
Kyle Reese:
Vukovich:
Silberman:
Future Terminator:
Desk Sergeant:
Pawn Shop Clerk:
Ginger:
Nancy:
Traxler:
Szereplők:
Linda Hamilton (Sarah Connor), Bill Paxton (Punk Leader), Arnold Schwarzenegger (Terminator), Michael Biehn (Kyle Reese), Lance Henriksen (Detective Hal Vukovich), Lance Henriksen (Vukovich), Rick Rossovich (Matt), Rick Rossovich (Matt Buchanan), Earl Boen (Dr. Peter Silberman), Earl Boen (Silberman), Franco Columbu (Future Terminator), Brad Rearden (Punk), Bruce M. Kerner (Desk Sergeant), Dick Miller (Pawn Shop Clerk), Bess Motta (Ginger), Bess Motta (Ginger Ventura), Shawn Schepps (Nancy), Brian Thompson (Punk), Paul Winfield (Lieutenant Ed Traxler), Paul Winfield (Traxler)
Megtekintések:
2,635 (1,276)
Leírás:
2029: a mindentudó Skynet computer az emberi ellenállás utolsó bázisait akarja megtörni, miután szinte az egész emberiséget felszámolta. Skynet megtalálta a módját, hogy néhány harcosát, a tökéletes cyborgokat, azaz a Terminátorokat visszaküldje az idõben, hogy megváltoztassa a történelem menetét. A történet arról a Terminátorról (Arnold Schwarzenegger) szól, akinek missziója a lázadók vezérének az anyját megölni 1984-ben, még fia születése elõtt. Az ellenállók is visszaküldik az idõben saját harcosukat, Kyle Reese-t (Michael Biehn), hogy védje meg az anyát, Sarah Connort (Linda Hamilton). A két fémakarat kegyetlenül összecsap.

Elérhető megtekintő linkek: 36

Hozzászólások

2021-03-14 17:30:46 - dinaodi 2 Hát igen, ezt nem űberelte felül azóta sem ebben a kategóriában senki, ez az etalon, pedig koros a kicsike, mégis nagy élmény újranézni.Köszönöm

2020-04-18 17:38:45 - gas 1 köszi

2020-04-18 12:42:40 - gas nem lesz esetleg olyan link ami magyar szinkron
köszönöm a mukátokat
jó egészséget a csapatnak
üdv