Borzongás - Hajsza a metróban

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Creep
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2004
Játékidő:
85 perc
imdb_icon értékelés:
5.6
Kategória:
George:
Arthur:
Homeless Guy:
Craig:
Man:
Jimmy:
Dead Driver #1:
Készítők:
Rendező:
Mandy:
Male Model:
'Ray' The Dog:
Szereplők:
Franka Potente (Kate), Vas Blackwood (George), Ken Campbell (Arthur), Ian Duncan (Friend), Craig Fackrell (Homeless Guy), Grant Ibbs (Man), Elizabeth McKechnie (Woman), Jeremy Sheffield (Guy), Debora Weston (Mya), Kelly Scott (Mandy), Joe Anderson (Male Model), Sean De Vrind (Friend), Kathryn Gilfeather (Girl), Emily Gilchrist (Karen), Strapper ('Ray' The Dog)
Megtekintések:
928 (585)
Leírás:
Kate (Franka Potente) a londoni metró éjjeli járatán utazik, mikor furcsa dolgok történnek: a vonat hirtelen megáll, kialszanak a fények, majd egy férfi zseblámpával közelít felé. Mikor közelebb ér, a rémült nő felismeri, ám ennek ellenére a zseblámpás alak erőszakoskodni kezd. Valaki, vagy valami hirtelen megragadja, s megöli a férfit, így Kate megmenekül a halál torkából. Az igazi megpróbáltatás viszont csak most kezdődik. Kate és egy fiatal pár hamarosan kénytelen a sötét alagútba menekülni, nyomukban a megnevezhetetlen borzalommal.

Elérhető megtekintő linkek: 20

Hozzászólások

2018-11-29 07:57:33 - Szegény, szegény Frau Potente! Es tut mir leid! :(
Számomra kínos, hogy a kortárs német filmművészet egyik legeredetibb és legtehetségesebb színésznőjét ilyen sekélyes, nívótlan fércelményben látom viszont! Az első 20 perc még befogadható, és akár valamilyen lendületes, lebilincselő sztoriba is kifuthatott volna, de nem... A 2 csillagot is túlzásnak érzem, és pusztán a Franka iránti szimpátiám vezetett az értékelésnél. A Run Lola Run (1998) c. kultmozit ki ne hagyjátok, s ha lehet németül nézzétek meg! Hallanotok kéne Franka Potente eredeti hangját, mert Fésűs Beával durván mellényúlt a szinkronrendező!