A múmia - A sárkánycsászár sírja

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2008
Játékidő:
112 perc
imdb_icon értékelés:
5.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Brendan Fraser (Rick O'Connell), Michelle Yeoh (Zi Yuan), John Hannah (Jonathan Carnahan), Jet Li (Emperor), Maria Bello (Evelyn O'Connell), Russell Wong (Ming Guo), David Calder (Roger Wilson), Liam Cunningham (Maguire), Alison Louder (Woman in Bookstore), Jessey Meng (Choi), Anthony Chau-Sang Wong (General Yang), Jing Wu (Assassin), Luke Ford (Alex O'Connell), Tian Liang (Li Zhou), Albert Kwan (Chu Wah), Isabella Leong (Lin), Jing Guo (Assassin), Binghua Wei (Assassin)
Megtekintések:
2,832
Leírás:
A Sárkánycsászár egykor Kína rettegett uralkodója volt, mígnem egy varázslónő örök álomba küldte őt a tengernyi harcosával együtt. Így lett belőlük egy hatalmas, néma agyaghadsereg, amely csak arra vár, hogy valaki újra felélessze a katonáit. Ez a valaki pedig nem más, mint a felcseperedett Alex O'Connell, akinek a híres-hírhedt apjával, Rickkel és bájos anyjával, Evelynnel együtt szembe kell néznie az új életre kelt, elátkozott császárral, aki meg akarja szerezni a hatalmat a világ fölött. A szédítő kaland az ősi katakombákból a háború utáni Sanghaj utcáin át a Himalája jeges csúcsaira vezet...............

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 18

Hozzászólások

2020-09-18 18:07:32 - mrv Jó régi film... a két előzmény rész folytatása. Próbálják erőltetni a humort, de sokszor nem kéne, felesleges, illetve az akciójelenetek is túl vannak játszva. Ennek ellenére nézhető.

2018-02-15 23:00:45 - Independens Köszi a filmet :D.