Vejedre ütök

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Meet the Fockers
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2004
Játékidő:
115 perc
imdb_icon értékelés:
6.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Robert De Niro (Jack Byrnes), Dustin Hoffman (Bernie Focker), Barbra Streisand (Rozalin Focker), Blythe Danner (Dina Byrnes), Teri Polo (Pam Byrnes), Ben Stiller (Greg Focker), Alanna Ubach (Isabel Villalobos), Owen Wilson (Kevin Rawley), Dorie Barton (Airline Clerk), Shelley Berman (Judge Ira), Kathleen Gati (Venka - Immigrant Woman), Tim Blake Nelson (Officer LeFlore), Jack Plotnick (Rent-a-Car Agent), Kali Rocha (Flight Attendant), Ray Santiago (Jorge Villalobos), Vahe Bejan (Gunther - Immigrant Man), Bradley Pickren (Little Jack), Spencer Pickren (Little Jack)
Megtekintések:
1,460 (627)
Leírás:
Négy évvel ezelőtt a közönség láthatta, amint Greg Beckur egyetlen hétvége leforgása alatt elveszti poggyászát, felgyújtja a kertet, kicsit elveti a sulykot vízi röplabdázás közben, befest egy macskát, és hazugságvizsgálaton esik keresztül, mégpedig Jack Byrnes jóvoltából - aki nem más, mint a barátnőjének apja, akiről kiderül, hogy nem is ritka virágokkal foglalkozik, hanem ex-CIA ügynök, és ritka kemény csávó. Ez volt az Apádra ütök, a kirobbanó sikerű vígjáték, mely több mint 300 millió dollárt kaszált világszerte. Most Greg végre bekerült a Bizalom Körébe, és minden remekül megy. Menyasszonyával, Pammel izgatottan tervezik az esküvőt, és már csak egy incuri-pincuri apróság maradt, ami hiányzik az oltár felé vezető úton: a leendő apósoknak-anyósoknak együtt kéne tölteniük egy hétvégét. Így hát Greg és a Byrnes család Jack vadiúj (golyóálló karosszériával és öt centis plexiüveggel felturbózott) lakókocsijával elindulnak a Beckur Szigetre, Bernie és Roz Beckur birodalmába. A következő 48 órában a menyasszony és a vőlegény szüleinek alkalmuk lesz megismerni egymást. A dolgok remekül mennek, míg Jack rá nem jön, hogy az ügyvéd és az orvos, akiket Greg bemutatott, valójában egy otthonülő liberális apa és egy nyugdíjas-szexre specializálódott terapeuta. Aztán van még egy kis fiaskó a lakókocsi slozijával, egy túlontúl lelkes focimeccs, egy titkokat rejtő kubai kajaszállító, valamint az apró incidens a kisbabával és a ragasztóval.

Elérhető megtekintő linkek: 44

Hozzászólások

2022-02-04 01:11:29 - iphone11 1 99percnél Greg azt hiszi elcsitult a balhé akkor szólal meg a pici gyerek:-SEGG LYUUUUK

2020-02-01 18:31:07 - GaborGabor 1 Összes részét imádom, ahogy van. :))