Vakság

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Blindness
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2008
Játékidő:
121 perc
imdb_icon értékelés:
6.5
Kategória:
Doctor's Wife:
Man with Black Eye Patch:
Thief:
Receptionist:
Concerned Pedestrian #2:
Bartender:
First Blind Man:
First Blind Man's Wife:
Rendező:
Taxi Driver:
Doctor:
Onlooker #1:
Onlooker #2:
Concerned Pedestrian #3:
Mother of the Boy:
Concerned Pedestrian #1:
Driver #2:
Driver #1:
Szereplők:
Danny Glover (Man with Black Eye Patch), Don McKellar (Thief), Susan Coyne (Receptionist), Antônio Fragoso (Concerned Pedestrian #2), Yûsuke Iseya (First Blind Man), Yoshino Kimura (First Blind Man's Wife), Joe Pingue (Taxi Driver), Douglas Silva (Onlooker #1), Daniel Zettel (Onlooker #2), Lilian Blanc (Concerned Pedestrian #3), Fabiana Gugli (Mother of the Boy), Eduardo Semerjian (Concerned Pedestrian #1), Mitchell Nye (Boy), Ciça Meirelles (Driver #2), Jason Bermingham (Driver #1)
Megtekintések:
1,428 (802)
Leírás:
Az Orvos és a Felesége két hétköznapi ember, aki a káosz középpontjában találja magát. A véletlennek köszönhetően az asszony immunis a különös járványra, amelynek hatására egy egész város lakossága megvakul. A hatóságok karantént rendelnek el. Annak ellenére, hogy az asszony lát, vakságot színlel, hogy ne szakítsák el a férjétől. A maga számára is meglepő módon az elhagyott szanatórium rettenetes világában valódi vezérré válik, és arra ösztönzi az embereket, hogy tanuljanak meg a gyötrelmek és a bizonytalanság közepette életben maradni.

Elérhető megtekintő linkek: 28

Hozzászólások

2022-05-08 08:19:37 - Signal 2008-ban, 11BC (11 évvel a Covid elött) készült filmről 2022-ben már „sejtjük”, hogy Don McKellar fantáziája alul multa a valóság forgatókönyvét.
Szívesen adnék ötleteket a 2. részhez, hogy az megdöbbentőbb és embertelenebb lehessen.

…elég csak emlékezni!