Az ereklye

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Pilgrimage
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2017
Játékidő:
96 perc
imdb_icon értékelés:
5.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
John Lynch (Brother Ciarán - The Herbalist), Richard Armitage (Raymond De Merville), Rúaidhrí Conroy (Brother Rua), Donncha Crowley (The Abbott), Nikos Karathanos (Saint Matthias), Hugh O'Conor (Brother Cathal), Lochlann O'Mearáin (Lopsided), Gaëtan Wenders (Fournier), Akilas Karazisis (The Killer), Eric Godon (Baron De Merville), Jon Bernthal (The Mute), Tony Condren (Wolf Head), Stanley Weber (Brother Geraldus - The Cistercian), Eoin Geoghegan (Red Beard - Crovderg), Tristan McConnell (Dugald), Tom Holland (Brother Diarmuid - The Novice), Peter Cosgrove (Gaelic Warrior), David O'Reilly (Greybeard)
Megtekintések:
1,837 (747)
Leírás:
A film a XII. századi Írországban játszódik. Történetünk egy kolostorban kezdődik, innen kell egy maréknyi barátnak és fegyveres kísérőiknek egy titokzatos, hatalmas erejű ereklyét – ne adj isten a frigyládát? – Rómába szállítaniuk a háború dúlta vidéken. Természetesen többször is rajtuk ütnek, az ereklyét szállító szekeret magukkal viszik a barbárok, és a kevés túlélőnek kell visszaszereznie azt.

Elérhető megtekintő linkek: 37

Hozzászólások

2023-02-27 02:17:50 - civispedro sztori jó lenne a film már nem annyira. az nézze meg aki tud folyamatosan angolul olvasni mert kevesebb ,mint fele csak magyar szinkronos a többi franciául van angol felirattal !

2019-09-21 23:29:16 - jackhustaty 3 szerintem egesz jo film nezetek meg