2012

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2009
Játékidő:
158 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
John Cusack (Jackson Curtis), Danny Glover (President Thomas Wilson), Woody Harrelson (Charlie Frost), Amanda Peet (Kate Curtis), Oliver Platt (Carl Anheuser), Zlatko Buric (Yuri Karpov), Chiwetel Ejiofor (Adrian Helmsley), Liam James (Noah Curtis), Tom McCarthy (Gordon Silberman), Thandie Newton (Laura Wilson), Beatrice Rosen (Tamara), Johann Urb (Sasha), Morgan Lily (Lilly Curtis), Alexandre Haussmann (Alec), Philippe Haussmann (Oleg)
Megtekintések:
2,051 (1,331)
Leírás:
Jackson Curtis író (John Cusack) a Yellowstone Nemzeti Parkban kirándul a gyerekeivel, amikor váratlanul katonák jelennek meg, és egy titkos laboratóriumba szállítják őket. A férfi rájön, hogy a kormány elhallgatta a közelgő világvégét, melyről a maja próféciákban is szó esik. A világ vezetői a legnagyobb titokban láttak hozzá az óriás bárkák megépítésének, melyek Tibet legeldugodtabb hegyei közt várják kiváltságos utasaikat. A természeti katasztrófák a vártnál is hamarabb alakulnak ki, így Jackson kétségbeesett versenyfutásba kezd az idővel, hogy megmentse a családját.

Elérhető megtekintő linkek: 17

Hozzászólások

2020-08-20 15:43:33 - ildimate6491 1 Véleményem szerint a Maják csak eltűnésükhöz lehet kötni a naptárat! Mivel én olyan dologban hiszek gondoltam másokkal egyetemben, hogy lehet anno elhagyták a bolygót segítséggel! Ha tényleg láttak a jövőbe és ismertek egy idegen fajt mint a kővéseteken akkor elmenekültek! Bár vissza jönnének és most rajtunk segítenének mielőtt ehhez hasonló Végzetünk lesz!