Nem vénnek való vidék

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
No Country for Old Men
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
122 perc
imdb_icon értékelés:
8.1
Kategória:
Készítők:
Rendező:
directors:
Szereplők:
Tommy Lee Jones (Ed Tom Bell), Woody Harrelson (Carson Wells), Javier Bardem (Anton Chigurh), Josh Brolin (Llewelyn Moss), Tess Harper (Loretta Bell), Rodger Boyce (El Paso Sheriff), Barry Corbin (Ellis), Garret Dillahunt (Wendell), Beth Grant (Carla Jean's Mother), Kit Gwin (Sheriff Bell's Secretary), Zach Hopkins (Strangled Deputy), Kelly Macdonald (Carla Jean Moss), Ana Reeder (Poolside Woman), Stephen Root (Man who hires Wells), Chip Love (Man in Ford)
Megtekintések:
1,736 (802)
Leírás:
Minden úgy kezdődik, hogy Llewelyn Moss talál egy teherautót, amelyet egy csapat hulla őriz. A kocsiban egy jó adag heroin és két millió dollár pihen. Amikor Moss elveszi a pénzt, olyan katasztrofális erőszakhullámot indít el, melyet még a korosodó, kiábrándult Bell sheriff személyében képviselt törvény sem tud megfékezni. Ahogy Moss megpróbál egérutat nyerni üldözői, de legfőképp egy rejtélyes figura elől, aki pénzfeldobással dönt emberi életekről, a film úgy növi ki a krimi kereteit, és kezd felölelni olyan témákat, melyek egyfelől ősiek, mint maga a Biblia, másfelől véresen frissek, mint a ma reggeli hírek.

Hozzászólások

2019-05-24 16:27:55 - szigetlako 1 Régen láttam már, de jól emlékszem, hogy nagyon tetszett, Tommy Lee kiváló színész, csak jó filmekben játszik

2018-09-02 12:22:42 - Katina 1 Nem véletlen a magas pontszám. Ez egy fura, nem hétköznapi, nagyon jó film. Remek színészekkel.
10/7.8