Férj és férj

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
I Now Pronounce You Chuck & Larry
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
115 perc
imdb_icon értékelés:
5.9
Kategória:
Captain Tucker:
Clint Fitzer:
Councilman Banks:
Fred G. Duncan:
Chuck Levine:
Band Leader:
Alex McDonough:
Crazy Homeless Man:
Steve:
Benefits Supervisor Sara Powers:
Rendező:
Larry Valentine:
Salesman:
NY Cop:
Kevin McDonough:
Renaldo Pinera:
Glen Aldrich:
Jim the Protestor:
Szereplők:
Dan Aykroyd (Captain Tucker), Steve Buscemi (Clint Fitzer), Richard Chamberlain (Councilman Banks), Ving Rhames (Fred G. Duncan), Adam Sandler (Chuck Levine), Lance Bass (Band Leader), Jessica Biel (Alex McDonough), Blake Clark (Crazy Homeless Man), Allen Covert (Steve), Rachel Dratch (Benefits Supervisor Sara Powers), Mary Pat Gleason (Teresa), Kevin James (Larry Valentine), Nick Swardson (Kevin McDonough), Nicholas Turturro (Renaldo Pinera), Matt Winston (Glen Aldrich)
Megtekintések:
1,673 (861)
Leírás:
Egy tűzeset során Larry, a tűzoltó megmenti Chuck életét. A férfi nem is tudja, hogyan hálálja meg mindezt. Larry azonban megtalálja a módját, ugyanis furcsa helyzetbe került. A bürokrácia szeszélye folytán a saját gyerekei nem lehetnek az életbiztosítása kedvezményezettjei. Mi sem egyszerűbb, arra kéri Chuckot, mondja azt, hogy az élettársa. A dolog egészen addig remekül működik, míg az egyik hivatalnok gyanút nem fog. Nincs más hátra, ha nem akarnak lebukni, akkor együtt kell élniük egy darabig. A két szélhámos egyik kínos szituációból a másikba csöppen.

Elérhető megtekintő linkek: 53

Hozzászólások

2021-04-17 12:42:48 - GaborGabor Hatalmas! Ha jót akarsz röhögni akkor hajrá...jelzem a bujtatott reklámokat... a filmben mindig más melegítőben vannak...mily érdekesség? Hol egy Nike, Adidas.. és a Puma is játszik... :D

2019-04-24 18:47:55 - Szilvi32 9 pont :D