12 menet

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
12 Rounds
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2009
Játékidő:
108 perc
imdb_icon értékelés:
5.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Travis Davis (Anthony Deluso), Steve Harris (George Aiken), Kim Collins (Phil the Plumber), Wayne Ferrara (Battallion Commander), Aidan Gillen (Miles Jackson), Nick Gomez (Samuel), Douglas M. Griffin (Peter Gerard), Gonzalo Menendez (Ray Santiago), Peter Navy Tuiasosopo (Willie Dumaine), Brian White (Hank Carver), Ashley Scott (Molly Porter), John Cena (Danny Fisher), Brian Decaro (FBI Agent Gator), Lara Grice (Cell Store Owner), Taylor Cole (Erica Kessen), Billy Slaughter (Technician), Kyle Clements (Dave Fisher), Rosalind Rubin (FBI Agent Sheila)
Megtekintések:
1,059
Leírás:
Danny Fisher (John Cena) New Orlans-i zsaru egy nagyszabású ékszerrablás során megakadályozza, hogy a tettes meglépjen a zsákmánnyal, ám az akciónak véletlenül a hírhedt rabló barátnője is áldozatul esik. A tettes nemsokára megszökik a börtönből, és bosszúra készül: méghozzá ördögi kegyetlenségűre. 12 halálveszélyes feladat elé állítja Dannyt; ám ha a zsaru egyszer is hibázik, akkor nemcsak ő, hanem a szerelme is az életével fizet.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark 12.Rounds.2009.BDRip.x264.HUN-MDC 1.46 GB 2023-09-05
09:15:59
Elérhető megtekintő linkek: 16

Hozzászólások

2019-03-30 18:56:55 - Igazamvan 2 B-kategóriás akciófilm. Nagyon izgalmas és pörgős akar lenni, sok benne az akciójelenet, engem mégis inkább untatott. A szereplők, a történet, a kivitelezés is valahogy elmaradnak az érdekestől és izgalmastól. Nem látok bennük semmi eredetit, egyénit... Egyszer azonban meg lehet nézni, szóval egyáltalán nem valami nézhetetlen filmről van szó.