Farkasokkal táncoló

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Dances with Wolves
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1990
Játékidő:
181 perc
imdb_icon értékelés:
8.0
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Kevin Costner (Lieutenant Dunbar), Graham Greene (Kicking Bird), Mary McDonnell (Stands With A Fist), Tantoo Cardinal (Black Shawl), Maury Chaykin (Major Fambrough), Rodney A. Grant (Wind In His Hair), Kirk Baltz (Edwards), Doris Leader Charge (Pretty Shield), Tom Everett (Sergeant Pepper), Jimmy Herman (Stone Calf), Larry Joshua (Sergeant Bauer), Nathan Lee Chasing His Horse (Smiles A Lot), Jason R. Lone Hill (Worm), Robert Pastorelli (Timmons), Tony Pierce (Spivey), Charles Rocket (Lieutenant Elgin), Michael Spears (Otter), Floyd 'Red Crow' Westerman (Ten Bears)
Megtekintések:
1,703
Leírás:
Tennessee-ben javában dúl a polgárháború. Dunbar hadnagy az áthelyezést választja a nyugati frontra - egy hőstett elismeréseként. Amikor megérkezik a Sedgewick erődbe, rá kell döbbennie, hogy az már régóta magányosan áll, és ő az egyetlen lakója. Hamarosan kapcsolatba kerül a sziú törzzsel, köztük a szent emberrel (Vergődő Madár), a harcossal (Szélfútta Haj), a törzsfőnökkel (Tíz Medve), valamint Álló Ököllel, egy fehér nővel, akit még gyermekként fogadott be a törzs. Dunbar becsületes és bátor cselekedetei nyomán fokról fokra kölcsönös elismerés és csodálat épül ki közte és a sziú törzs tagjai között. Dunbar egyre inkább beépül a törzsbe, izgalmas szerelmi kalandba bonyolódik Álló Ököllel, és életre szóló barátságot köt a bennszülöttekkel.

Elérhető megtekintő linkek: 38

Hozzászólások

2021-12-29 22:07:40 - nr71 2 Nem vagyok elfogult, de ez a film keményen megdolgoztatja az érzelmi küszöbünket. Egy kiváló filmet készítettek! Ajánlom mindenkinek.

2021-04-08 00:31:08 - kirst Külön pipa, hogy ez a 3. egyben leghosszabb, majdnem 4 órás verzió!

2020-10-25 16:03:58 - Anolin A harminc éve készült remek film adatlapja BDRip-HD feltöltésekkel frissült, szinkronosan és feliratosan is.
A szinkronos változatnál mintegy 30%-ka indiánul van, így elég érthetetlen. Az égetett kiegészítő felirat teszi teljesé a filmet.
A felirat utólag is csatolható már a fent lévő filmek többségéhez. Letöltő link hozzá:
https://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/8397512/dances-with-wolves-hu

2020-04-04 02:49:45 - Amithyel 1 Lehetne felirat is hozza mert a fele indian szoveget nem lehet erteni.