A szövetség

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The League of Extraordinary Gentlemen
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2003
Játékidő:
110 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Allan Quatermain:
Dr. Henry Jekyll:
Rodney Skinner:
Sanderson Reed:
Copper #2:
Készítők:
Rendező:
Ishmael:
Running Officer:
Draper:
Captain Nemo:
Dorian Gray:
Soldier:
Tom Sawyer:
Constable Dunning:
Mina Harker:
Dante:
Copper #1:
Szereplők:
Sean Connery (Allan Quatermain), Jason Flemyng (Dr. Henry Jekyll / Edward Hyde), Tony Curran (Rodney Skinner), Tom Goodman-Hill (Sanderson Reed), David Hemmings (Nigel), Terry O'Neill (Ishmael), Robert Orr (Running Officer), Rudolf Pellar (Draper), Richard Roxburgh (M), Naseeruddin Shah (Captain Nemo), Stuart Townsend (Dorian Gray), Shane West (Tom Sawyer), Robert Willox (Constable Dunning), Peta Wilson (Mina Harker), Max Ryan (Dante)
Megtekintések:
1,651 (973)
Leírás:
A Fantom néven ismert álarcos őrült szabotázsakciót tervez a világ vezetőinek konferenciája ellen: egy dominó-elven alapuló robbantássorozatot készül útjára indítani, amely a tengerbe süllyesztené az egész várost. Allan Quatermain Sean Connery, a világhírű kalandor egy olyan csapatot hoz létre a terrortámadás meghiúsítására, amelynek minden egyes tagja szuperhős. A Szövetségnek 90 óra áll rendelkezésére, hogy megmentse a világot.

Elérhető megtekintő linkek: 29

Hozzászólások

2020-09-26 12:49:22 - ildimate6491 1 Elment a film. 6-7/10 talán. Az a helyzet, hogy a saját szervezetemet is Szövetségnek hívom évek óta, de csak most tudtam meg, hogy van ilyen nevű film is!