Rablók

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Braqueurs
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
81 perc
imdb_icon értékelés:
6.3
Kategória:
Khadidja Zeri, la mère:
Yanis Zeri:
Maître Clavel:
Franck:
Nasser:
Tarek:
Nora Zeri:
Készítők:
Rendező:
Írók:
Redouane:
Marion:
Amine Zeri:
Bilal:
Salif:
Szereplők:
Baya Belal (Khadidja Zeri, la mère), Sami Bouajila (Yanis Zeri), Guillaume Gouix (Eric), David Saracino (Franck), Alice de Lencquesaing (Audrey), Youssef Hajdi (Nasser), Kahina Carina (Nora Zeri), Mohid Abid (Redouane), Jeanne Bournaud (Marion), Rabah Nait Oufella (Rudy), Steve Tientcheu (Adama), Redouane Behache (Amine Zeri), Narcisse Mame (Bilal (as Narcisse Mamé)), Kaaris (Salif), Antonin Brunelle-Rémy (Bastien)
Megtekintések:
2,548 (1,601)
Leírás:
Ha pénzszállító kocsit kell kirabolni, Yanis Zeri az egyik legjobb a szakmában. A barátai, Franck és Nasser, valamint a testvére, Amin azon kevesek egyike, akikben annyira megbízik, hogy velük dolgozzon. De az újabb akcióhoz Yanis felvesz egy új embert is, a bombaszakértő Eriket. Minden a terv szerint alakul, ám Amin ezúttal hibázik, ami miatt kénytelenek egy helyi kábítószer-kereskedőnek kell dolgoznia. El kell téríteniük és kirabolniuk járművet, vagy a családjuk issza meg a levét.

Elérhető megtekintő linkek: 14

Hozzászólások

2019-02-19 15:56:55 - Kla1969 1 Nem rossz fílm. Ami nem tetszett az az hogy mostanában csak parkinson kóros operatörők vannak. Pedig mennyi pénzt adnak ki a gyártó cégek a rezgésmentesség fejlesztésre.! vagy a rendező az operatőrrel hozzatja a kávét úgy felvétel közbe.