Aki bújt, aki nem

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Jeepers Creepers
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2001
Játékidő:
90 perc
imdb_icon értékelés:
6.2
Kategória:
Trish:
Jezelle Gay Hartman:
Trooper Weston:
Trooper Gideon:
The Creeper:
The Cat Lady:
Officer with Hole in Chest:
Camper Driver:
Darry:
Cellblock Officer:
Készítők:
Rendező:
Victim:
Író:
Waitress Beverly:
Sergeant Davis Tubbs:
Roach:
Dying Boy:
Kenny:
Szereplők:
Gina Philips (Trish), Patricia Belcher (Jezelle Gay Hartman), Avis-Marie Barnes (Trooper Weston), Jon Beshara (Trooper Gideon), Jonathan Breck (The Creeper), Eileen Brennan (The Cat Lady), Patrick Cherry (Binky), Jeffrey William Evans (Manager), William Haze (Officer with Hole in Chest (as William Hasenzahl)), Kim Kahana (Camper Driver), Justin Long (Darry), Steve Raulerson (Cellblock Officer (as Steven Raulerson)), Peggy Sheffield (Waitress Beverly), Brandon Smith (Sergeant Davis Tubbs), Tom Tarantini (Roach)
Megtekintések:
1,406 (733)
Leírás:
Trish (Gina Philips) és öccse, Darry (Justin Long) vidáman hajtanak hazafelé a tavaszi szünetben, amikor egy teherautó kis híján leszorítja őket az útról. Éppen túlteszik magukat az ijedtségen, amikor egy templom mellett elhaladva észreveszik az ámokfutó furgont. De ez még nem minden! A kocsitól nem messze feltűnik egy titokzatos, sötét alak, aki egy lepedőbe csavart tetemet dob be a csatornába. És itt kezdődik a testvérpár végeláthatatlan menekülése a félelmetes, emberevő lény elől. Vajon ki siet a segítségükre? A tébolyult macskás nő, vagy a rendőrőrsről valaki?

Elérhető megtekintő linkek: 38

Hozzászólások

2022-04-07 08:08:43 - opensubtitler01 Az egyik legjobb post 80s horror. Úgy tud friss maradni, hogy közben iszonyatos homage-parádé, egyszerre szolgálja ki a full horror rajongókat és az új belépőket is a témába. A fényképezés első osztályú, a szereplők tudnak játszani - már ez elég lenne ahhoz, hogy jó legyen, de olyan jól emelik át a klasszikus elemeket más filmekből és keverik át a film ritmusára, amely kiemeli a kor átlaghorrorai közül. Pl a furgonos üldözés. Egyértelműen egy homage a Duel-nek, de mégsem érzed azt, hogy lelketlen másolás lenne. Ehhez persze nagyon sokat tesz hozzá, hogy ehhez a filmhez még score-t írtak (azaz filmzenét) és nem music-ja volt, mint sajnos a mai filmek 98%-ának. A score pedig tökéletesen szolgálja feszültségkeltést, a klasszikus hegedűfutamok, a fokozott hang és tempó mind első osztályú. Nálam sima 8/10 a film, nagy kedvenc.

2020-12-06 21:11:47 - Gabesz79 Így igaz bencem2301.Jó kis horror.Itt a szenyes:)A második rész sem rossz.

2020-04-04 00:53:47 - bencem2301 2 Aww jo volt egy kis retro Horrort nezni :) meg ha igy vissza nezve kicsit poenosabb is mint anno :) ajanlom, mindenkepp de mielott neki allsz ne feledd 2001es film.

2019-06-06 16:33:46 - tomcat0813 1 5 90-es évek technikai kivitelezése. Szar tõrténet 2/10