Az őrület torkában

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
In the Mouth of Madness
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1994
Játékidő:
95 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Jackson Harglow:
Rendező:
John Trent:
Saperstein:
Sutter Cane:
Dr. Wrenn:
Készítők:
Receptionist:
Mrs. Pickman:
Axe Maniac:
Scrawny Teen:
Linda Styles:
Robinson:
Young Teen:
Mr. Paul:
Guard #2:
Guard #1:
Reporter:
Szereplők:
Charlton Heston (Jackson Harglow), Sam Neill (John Trent), John Glover (Saperstein), Jürgen Prochnow (Sutter Cane (as Jurgen Prochnow)), David Warner (Dr. Wrenn), Katherine Ashby (Receptionist), Frances Bay (Mrs. Pickman), Conrad Bergschneider (Axe Maniac), Julie Carmen (Linda Styles), Bernie Casey (Robinson), Peter Jason (Mr. Paul), Gene Mack (Guard #2), Kevin Rushton (Guard #1), Marvin Scott (Reporter), Wilhelm von Homburg (Simon)
Megtekintések:
1,451 (964)
Leírás:
Sutter Cane, sikeres horrorregény író eltûnik és vele együtt következõ regényének egyetlen példánya is. Felkutatásával a kiadó John Trentet, egy cinikus biztosítási nyomozót bíz meg. A nyomozás során Trent egy unalmas kisvárosba, Hobb's End-be, Cane regényeinek állandó helyszínére jut. Itt szembesül Trent azzal a kellemetlen ténnyel, hogy a városka Cane perverz agyának szüleménye. (Vagy mégsem?) Az eltûnt regény pedig nem más, mint egy másik, valóságon túli borzalmas világ bibliája, egy világé, amelyet kegyetlen, állatias lények uralnak, és ahol csak az ölés törvénye létezik. A feladat adott: Trentnek el kell szöknie és meg kell akadályoznia, hogy a könyvet kinyomtassák és a világot az õrület torkába taszítsák... John Carpenter filmje egy vérfagyasztó utazás a valóság és a fikció között, ahol már senki sem tudja eldönteni, mi az igaz és mi az illúzió.

Elérhető megtekintő linkek: 20

Hozzászólások

2021-03-12 20:50:12 - Marcus108 pocsék

2020-11-04 00:43:13 - Acid Alapmű

2020-04-27 12:55:05 - diablo66 1 Heló!Figyeljünk már oda a dolgokra,mert már lassan minden napos lesz,hogy hibás,törölve és nem lehet megnyitni!Most az utóbbi mind két fájnál!