Kutyahideg

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Eight Below
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2006
Játékidő:
120 perc
imdb_icon értékelés:
7.3
Kategória:
Charlie Cooper:
Eve McClaren:
Davis McClaren:
Rendező:
Dr. Andy Harrison:
Jerry Shepard:
Max -a Dog:
Maya - a Dog:
Old Jack - a Dog:
Truman - a Dog:
Buck - a Dog:
Shadow - a Dog:
Max - a Dog:
Szereplők:
Jason Biggs (Charlie Cooper), Wendy Crewson (Eve McClaren), Bruce Greenwood (Davis McClaren), Gerard Plunkett (Dr. Andy Harrison), August Schellenberg (Mindo), Paul Walker (Jerry Shepard), Moon Bloodgood (Katie), D.J. (Max -a Dog), Koda (Maya - a Dog (as Koda Bear)), Buck (Old Jack - a Dog), Jasmin (Maya - a Dog), Troika (Shadow - a Dog), Apache (Old Jack - a Dog), Noble (Shadow - a Dog), Timba (Max - a Dog)
Megtekintések:
1,066 (568)
Leírás:
Tudósok és felfedezők kis csoportja a Déli-sarkvidéken végez kutatómunkát. A tél beköszönte előtt expedícióra indul a térképész Cooper és a geológus Davis. Vezetőjük és a nyolc szánhúzó kutya irányítója Jerry. Az út során a csapat egyik tagja balesetet szenved. Még éppen idejében érnek vissza a táborba ahhoz, hogy a közelgő vihar elől repülővel evakuálni tudják őket. A nyolc kutyát azonban kénytelenek magukra hagyni. Jerry megfogadja, hogy az első adandó alkalommal visszajön értük. Arra senki sem számít, hogy az évszázad vihara tör ki az Antarktiszon. A film megtörtént esetet dolgoz fel.

Elérhető megtekintő linkek: 58

Hozzászólások

2021-06-20 13:43:54 - hildapeter Kibőgtem magam . Izgalmas volt. Jó a vége.
purpelwind szerint kiszínezték a filmet . Túlélők vannak, nem volt nehéz megörökíteni a történéseket. Miért van az, hogy némelyik ember a kákán is csomót keres?! :-( Ja,és még valami: Kevés kutyus pusztul el! Azt amit kapsz, amikor megnézed a filmet,csak az tudja értékelni, akiben van szeretet,és mások iránti átélési képesség, kedves purpelwind!!

2021-06-13 14:00:23 - purpelwind 1 Az ok hogy megtörtént...de ugy kiszinezték hogy biztos a kutyák mesélték el hogy miket éltek át...pl azt a fokás részt is hogy találták ki,furcsa.

2019-02-17 10:01:29 - Zsike77 2 Igazi kutyás film, nagy adag papírzsepi kell hozzá! Kutyabarátoknak kötelező! 10/10

2019-02-16 22:13:44 - szigetlako 1 Nagyon jó film, aki a kutyákat szereti feltétlenül nézze meg