Halálfutam 2.

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Death Race 2
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2010
Játékidő:
100 perc
imdb_icon értékelés:
5.6
Kategória:
Markus Kane:
Weyland:
Goldberg:
Rendező:
Carl 'Luke' Lucas:
Calin:
Hillbilly Con:
Dr. Klein:
Warden Medford Parks:
Big Bill:
14K:
Sergeant Linus Drago:
Xander Grady:
September Jones:
Katrina Banks:
Rocco:
Szereplők:
Sean Bean (Markus Kane), Ving Rhames (Weyland), Danny Trejo (Goldberg), Luke Goss (Carl 'Luke' Lucas), Warrick Grier (Calin), Sean Higgs (Hillbilly Con), Danny Keogh (Dr. Klein), Frederick Koehler (Lists (as Fred Koehler)), Patrick Lyster (Warden Medford Parks), Deobia Oparei (Big Bill), Robin Shou (14K), Furkan Bayraktar (Lui), Hennie Bosman (Xander Grady), Lauren Cohan (September Jones), Tanit Phoenix (Katrina Banks (as Tanit Phoenix)), Tanit Phoenix (Katrina Banks), Joe Vaz (Rocco)
Megtekintések:
909 (464)
Leírás:
A nem is túl távoli jövőben az Egyesült Államok gazdasága hanyatlani kezd a egyre növekvő, kezelhetetlenné vált bűnözés miatt. A megnövekedett számú elítélt miatt magánprofitból épült börtönök jönnek létre, ahol a hidegvérű gyilkosok és szociopaták saját társadalmat hoznak létre. A legrosszabb mind között a Terminal Island.A rendőrgyilkosság miatt életfogytra ítélt Carl Lucas (Lucas Goss) is ide kerül, akárcsak September Jones (Lauren Cohan) egy könyörtelen ex-televíziós, aki egy új valóságshow-t talál ki, a Halálfutamot. A derbyben a fegyencek felfegyverzett, spéci járgányokkal harcolnak egymás ellen, és csak egyikük maradhat életben aki pedig elég futamot nyert, akár a szabadságát is visszakaphatja. Lucas jelentkezik a versenyre, és ezzel egy új legenda születik: Frankenstein.

Elérhető megtekintő linkek: 50

Hozzászólások

2021-08-14 13:04:18 - l0m3x 1 Beszarás :)
Nem értettem a kommentet, de leesett :)
A fílm úgy kezdi, hogy folytatódik az új igazgató stb... A közepére pedig kitalálják az első részt.
A két film készítése között 2év van. Ritkán nézik ennyire hülyének a nézőt.

2021-07-04 23:19:32 - dezsii8507 Szóval akkor a Jason Statham-es a második rész, ez pedig az első! Csak eltévesztették a címét :D :D :D :D