A gyógyító

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Healer
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2016
Játékidő:
113 perc
imdb_icon értékelés:
6.3
Kategória:
Raymond Heacock:
Priest:
Bank Executive:
Fred:
Henry:
Father Malloy:
Amir:
Készítők:
Rendező:
Író:
Thug 2:
Alec Bailey:
Bank Secretary:
Abigail:
Thug 1:
Greg:
Batman:
Pilot's wife:
Szereplők:
Jonathan Pryce (Raymond Heacock), Adrian G. Griffiths (Tom), David Christoffel (Bank Executive), Brian Downey (Henry), Jorge Garcia (Father Malloy), Suresh John (Amir), Camilla Luddington (Cecilia), Oliver Jackson-Cohen (Alec Bailey), David Rossetti (Pilot), Anne Christie (Bank Secretary), Kaitlyn Bernard (Abigail), Igor Shamuilov (Thug 1), Gavin Liddel (Greg), Batman The Dog (Batman), Victoria Gillan (Pilot's wife)
Megtekintések:
2,460 (1,724)
Leírás:
Alec az ikertestvére halála óta nem találja önmagát. Munkájánál jobban érdeklik a női bájak, csak él a világba. Egy "jótékony" rokon adósságrendezési ajánlatára kénytelen 365 napra elköltözni egy kisvárosba, ahol az elrontott újsághirdetés miatt gyógyítónak hiszik. Hiába a tiltakozás, jönnek a betegek és "valahogy" valóban meggyógyul, aki hozzá fordul. Ehhez járul az őt követő birkanyáj, egy mutatós, de leszbi nő és a családi titok, mely a gyógyítás képességét hordozza. Megpróbálja elfogadni az új képességét, de nem nagyon megy neki, el is utasítja, ám egy végzetes találkozás után egy rákbeteg tizenéves lány mutatja meg neki az igaz utat.

Elérhető megtekintő linkek: 48

Hozzászólások

2019-09-16 21:31:14 - def77 3 Köszi jó film.

2019-09-11 22:19:37 - Ninja 3 Nekem nagyon bejött.Köszönöm szépen a film feltöltését.Ajánlom a nézését.Pontozásom 10/10.