Halálos iramban

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Fast and the Furious
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2001
Játékidő:
106 perc
imdb_icon értékelés:
6.8
Kategória:
Rendező:
Ted Gassner:
Dominic Toretto:
Agent Bilkins:
Mia Toretto:
Rasta Racer:
Hector:
Lance Nguyen:
Sgt. Tanner:
Készítők:
Jesse:
Harry:
Edwin:
Vince:
Brian O'Conner:
Johnny Tran:
Danny Yamato:
Szereplők:
Vin Diesel (Dominic Toretto), Thom Barry (Agent Bilkins), Jordana Brewster (Mia Toretto), Noel Gugliemi (Hector (as Noel Guglielmi)), Noel Gugliemi (Hector), Ted Levine (Sgt. Tanner), Chad Lindberg (Jesse), Michelle Rodriguez (Letty), Vyto Ruginis (Harry), Ja Rule (Edwin), Stanton Rutledge (Muse), Matt Schulze (Vince), Johnny Strong (Leon), Paul Walker (Brian O'Conner), Rick Yune (Johnny Tran), R.J. de Vera (Danny Yamato (as R.J. De Vera)), R.J. de Vera (Danny Yamato (as RJ De Vera)), R.J. de Vera (Danny Yamato)
Megtekintések:
3,057 (1,633)
Leírás:
Dominic az egyik vezéralakja a Los Angeles utcáin rendszeresen lezajló illegális autóversenyeknek. Ezeken a felturbózott járgányokkal felvonuló helyi vagány csávók bebizonyíthatják a csajoknak, hogy igenis van vér a pucájukban. Szuper kocsik száguldoznak az utakon, és ezt persze a helyi rendfenntartók nem nézik jó szemmel. Ebbe a világba csöppen bele az ifjú Brian. Igazi zöldfülűként nem rest versenyre hívni Dominicot. Senki sem sejti, hogy valójában álruhás zsaru, aki egy kamionokat fosztogató csapatot szeretne lekapcsolni. Valami azt súgja neki, Dominic és barátai körében kell keresnie az elkövetőket.

Elérhető megtekintő linkek: 50

Hozzászólások

2021-10-09 21:34:13 - pidzse itt meg tudod nézni 1080p ben magyarul : https://ok.ru/video/3039319034513

2021-06-04 16:10:57 - ricsicsi 1 1 Köszönjük a feltöltést!Szerintem nagyon gyenge sajnos, és igazából csak a 80. perctől történik benne valami!Többet is ki lehetett volna hozni belőle, leginkább a sztoriból.