Nincs kettő négy nélkül

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Non c'è due senza quattro
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1984
Játékidő:
99 perc
imdb_icon értékelés:
7.1
Kategória:
Eliot Vance:
Rendező:
Secrétaire:
Készítők:
Író:
Managing director of the 'd:
Olympia Chavez:
Majordome:
One of the recruiters:
Chef des mercenaires:
Nadino:
Greg Wonder:
Officier de police:
Szereplők:
Terence Hill (Eliot Vance / Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo), Fernando Amaral (Secrétaire), Athayde Arcoverde (Vinicio (as Ataide Arcoverde)), Harold Bergman (Managing director of the 'double agency'), Dennis Bourke (Doctor), Nello Pazzafini (Tango), April Clough (Olympia Chavez), José Van de Kamp (Majordome (as Jose' Van de Kamp)), Claudioney Penedo (), Dary Reis (Chef des mercenaires (as Dary Reiz)), Roberto Roney (Nadino), Bud Spencer (Greg Wonder / Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo), C.V. Wood Jr. (Officier de police)
Megtekintések:
813 (409)
Leírás:
Greg és Eliot egy furcsa állásajánlat kapcsán találkozik először. Fejenként egymillió dollárért helyettesíteniük kell két riói milliomost, akik nemrégiben életveszélyes fenyegetéseket kaptak. A munka nem tűnik nehéznek: a két vagány pontos hasonmása a két milliomosnak. Néhány probléma mégiscsak felmerül: Greg és Eliot az első pillanattól kezdve ki nem állhatja egymást. Az egymillió dollárért azonban úgy gondolják, hajlandók lesznek elviselni a helyzetet egy hétig. Arról persze nem tehetnek, hogy a külvilág egy kissé csodálkozik, amikor a két elegáns, visszafogott milliomos rövid idő alatt keményöklű, nagyhangú, belevaló fickóvá változik.

Elérhető megtekintő linkek: 44

Hozzászólások

2022-01-06 11:21:03 - GaborGabor Amikor ezeken a srácokon nősz fel, akkor nem lehet nem imádni, és milliószor nezni a filmjeiket a csattanós pofonokkal!! :D