Újraszámlálás

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Recount
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2008
Játékidő:
116 perc
imdb_icon értékelés:
7.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Kevin Spacey (Ron Klain), Laura Dern (Katherine Harris), John Hurt (Warren Christopher), Bob Balaban (Ben Ginsberg), Ed Begley Jr. (David Boies), Denis Leary (Michael Whouley), Bruce Altman (Mitchell Berger), Jayne Atkinson (Theresa LePore), Gary Basaraba (Clay Roberts), Eve Gordon (Monica Klain), Derek Cecil (Jeremy Bash), Steve DuMouchel (Jack Young), Raymond Forchion (Jeff Robinson), Marcia Jean Kurtz (Carol Roberts), Adam LeFevre (Mark Herron), Bruce McGill (Mac Stipanovich), Mitch Pileggi (Bill Daley), Tom Wilkinson (James Baker)
Megtekintések:
919
Leírás:
Minden idők legviharosabb és legvitatottabb amerikai elnökválasztása zajlott 2000-ben. A két jelölt, a republikánus ifjabb George Bush és a demokrata Al Gore fej-fej melletti küzdelmet vívott egymással. A Fehér Ház új lakójának kérdése a floridai szavazatokon, illetve azok újraszámlálásán dőlt el. A republikánusok, a rámenős texasi James Baker vezetésével el akarják érni, hogy ne számolják újra a szavazatokat, azonban a demokraták nem hagyják annyiban a dolgot. Al Gore, korábbi stábjának vezetője, Ron Klain vezérletével szállnak harcba a voksokért. Az ügy a Legfelsőbb Bíróság elé kerül.

Elérhető megtekintő linkek: 16

Hozzászólások

2019-05-05 15:49:11 - SlevinKelevra Köszönöm a feltöltést.

2018-02-22 03:09:53 - vektor78 Nagyon úgy néz ki, 2000ben Amerikában a Bush család által irányított,és az legfelsőbb bíróság által kivitelezett választási csalás történt. Az amerikai legfelsőbb bíróság félbeszakította a vitatott helyeken történő kézi újraszámlálást amire 3 napot kaptak,majd mikor lejárt a határidő azt mondták hogy nem fejezték be időre az újraszámlálást? Mi van? És ez a döntés csak erre az esetre vonatkozik,tehát később nem tekinthető precedens értékűnek. A demokrácia hazája! Mi ez ha nem államilag véghezvitt választás csalás? A film jól szemlélteti,hogy fejétől bűzlik a hal. És ez most volt 18 éve. Bele sem akarok gondolni,hogy valójában mi is történt ott tavaly Trumpnál. A film közepesen jó,nem csináltak vele sajnos semmi olyat amitől feledhetetlen lett volna,nincsennek kiemelkedő alakítások 10/6.2