Kincsem

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2017
Játékidő:
121 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Ernõ Fekete (Emperor Franz Joseph I), József Gyabronka (Róbert Hesp), Tamás Keresztes (Gerlóczy), Lehel Kovács (Mike Madden), Kati Lázár (Madame), Ervin Nagy (Ernõ Blaskovich), Zoltán Rátóti (Bertalan Blaskovich), Péter Scherer (Berger), Zoltán Seress (Alexander II of Russia), János Papp (Uncle Samu), Tibor Gáspár (Otto von Oettingen), Zoltán Schneider (Count Farkaslaky), Mónika Balsai (Hédike), István Betz (von Oettingen's valet), Zalán Makranczi (Franz von Vogel), Andrea Petrik (Klara von Oettingen), Marcella Andruskó (Partying girl), Kovács Balázs (Messenger)
Megtekintések:
2,499
Leírás:
Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

Elérhető megtekintő linkek: 38

Hozzászólások

2018-04-04 12:13:56 - Katina 3 Nagyon tetszett, alakul a magyar filmipar. De az a báli táncjelenet... most komolyan, muszáj volt? Egy ilyen jó filmet kár elrontani. Mintha egy percre átugrottunk volna a Step up 4-be. Az a jelenet nagyon fájt, még jó hogy a film többi része tényleg jó volt. Köszönöm!

2018-02-11 23:47:48 - vektor78 1 Végre egy jó és jól sikerült magyar film,azért ebből kevés van.Kár a film végéért. 10/7.5

2017-12-03 12:50:34 - szzsu50 1 Köszönet és hála, hogy megnézhettem ezt a csoda klassz filmet - további sikeres munkát :) :)

2017-11-30 14:38:36 - Amint tudjuk felrakunk mindent!Sajnos ez is márciusi és csak most tudtukk felrakni.Ki tudja a többi mikor lesz.De az biztos itt lesz fent először minden ahogy azt megszoktátok!!

2017-11-30 14:28:22 - ricsicsi Köszi,köszi,köszi,köszi,megaköszi!!!!!!!! :) De régóta várom már!Ti vagytok a legjobbak! Ezért küldöm nektek a Karate kölyök zenéjét,a you are the bestet hálám,és örömöm jeléül.https://www.youtube.com/watch?v=E-WHW-QNswE. Már csak a Cop Mortem,a Pappa Pia,a Salamon király kalandjai,és a mostani Viszkis hiányzik a nem látott filmek listájáról.De szép lassan ez is megoldódik.Hajrá srácok!