A Birodalom visszavág

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1980
Játékidő:
124 perc
imdb_icon értékelés:
8.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Alec Guinness (Ben (Obi-Wan) Kenobi), Harrison Ford (Han Solo), Anthony Daniels (C-3PO), Carrie Fisher (Princess Leia), Mark Hamill (Luke Skywalker), Frank Oz (Yoda), David Prowse (Darth Vader), Billy Dee Williams (Lando Calrissian), Julian Glover (General Veers), Kenny Baker (R2-D2), Jeremy Bulloch (Boba Fett), Kenneth Colley (Admiral Piett), John Hollis (Lobot, Lando's Aide), Peter Mayhew (Chewbacca), Jack Purvis (Chief Ugnaught), Clive Revill (Emperor), Michael Sheard (Admiral Ozzel), Des Webb (Snow Creature)
Megtekintések:
4,552
Leírás:
A felkelők maréknyi csapata a hó borította Hoth bolygó földalatti támaszpontján rejtőzködik. A szondák azonban felfedik a rejtekhelyet és hamarosan birodalmi lépegetők lepik el a bolygót. Han Solo, Chewbacca és Leia a megbízhatatlan Lando Calrissian segítségét kérik. Nem is sejtik, hogy a birodalom rettegett ura, Darth Vader már várja őket nem kis meglepetést tartogatva Han számára. Luke Skywalker a Dagobah rendszerben az utolsó és legnagyobb Jedit, Yodát keresi, hogy felkészülhessen a végső összecsapásra az Erő sötét oldalával. A sodró lendületű akció, a speciális effektusok és George Lucas varázslatos képzelőereje a mozitörténet és a sorozat egyik legnagyobb alkotásává teszi a filmet.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 12

Hozzászólások

2022-05-22 12:36:32 - jonasalex88 8 Tisztelt Skl!
Nem tudom mi a baja a szinkronnal, gondolom ön is a 2000-es évek gyermeke és nem tudja mi az a rosz szinkron. Hallotta volna a régi hangalámondásos filmeket VHS minőségben na az az igazi :D

2020-05-26 11:34:44 - Skl 5 A szinkron valami borzalom!

2020-03-25 21:01:55 - qamu74 5 a legjobb starwars epizod