Croodék

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Croods
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2013
Játékidő:
98 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Grug:
Készítők:
Thunk:
Sandy:
Eep:
Szereplők:
Nicolas Cage (Grug (voice)), Nicolas Cage (Grug), Catherine Keener (Ugga (voice)), Catherine Keener (Ugga), Cloris Leachman (Gran (voice)), Cloris Leachman (Gran), Ryan Reynolds (Guy (voice)), Ryan Reynolds (Guy), Clark Duke (Thunk (voice)), Clark Duke (Thunk), Chris Sanders (Belt (voice)), Chris Sanders (Belt), Randy Thom (Sandy (voice)), Randy Thom (Sandy), Emma Stone (Eep (voice)), Emma Stone (Eep)
Megtekintések:
3,817 (2,034)
Leírás:
Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszi körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet. Azután találkoznak egy fiatalemberrel, aki született kísérletező. Ráadásul megtetszik neki a család kamaszlánya - és vele együtt szeretné felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot.

Elérhető megtekintő linkek: 45

Hozzászólások

2021-02-20 16:05:12 - ricsicsi 1 Köszönjük a feltöltést!Nagyon szuper, aranyos mese!

2020-12-21 03:33:10 - szonikk Ez fenomenális. Feküdtem a poénoktól, kedves is volt, könnyes is volt, üzenete is volt, nagyon rendben van.