Életben maradtak

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Alive
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1993
Játékidő:
128 perc
imdb_icon értékelés:
7.1
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Ethan Hawke (Nando Parrado), Illeana Douglas (Lilliana Methol), Danny Nucci (Hugo Díaz), Vincent Spano (Antonio Balbi), Jack Noseworthy (Bobby François), Sam Behrens (Javier Methol), Kevin Breznahan (Roy Harley), Jake Carpenter (Alberto Artuna), John Cassini (Daniel Fernández), David Cubitt (Fito Strauch), Michael DeLorenzo (Rafael Cano), Gian DiDonna (Eduardo Strauch), Josh Hamilton (Roberto Canessa), David Kriegel (Gustavo Zerbino), Christian J. Meoli (Federico Aranda), John Newton (Antonio 'Tintín' Vizintín), Bruce Ramsay (Carlitos Páez), José Zúñiga (Fraga, the Mechanic)
Megtekintések:
1,539
Leírás:
1972. október 13-án egy repülőgép - fedélzetén egy Chilébe tartó uruguayi főiskolai rögbicsapattal és kísérőivel - rossz látási viszonyok közé került, és egy vulkán hófödte csúcsába ütközött. A kettétört repülő lezuhant, s bár az utasok és a legénység egy része azonnal meghalt, a szerencsés többség vérző sebekkel és törött csontokkal megúszta a balesetet. A túlélők meleg ruha és élelem nélkül várták a segítséget, de a mentőosztag nyolc napos kutatás után feladta a keresést. Néhány hét után eljött a pillanat, amikor dönteniük kellett. Nem volt más választásuk megtették azt, ami elképzelhetetlen: barátaik holttestéből táplálkoztak. Amikor az időjárási viszonyok megengedték, három fiú elhagyta a tábort, hogy segítséget hozzon... A film az emberi kitartás győzelmének igaz története.

Elérhető megtekintő linkek: 31

Hozzászólások

2020-12-17 19:20:12 - bedeistvanbenjamin 1 1 Fincsi.Nekem mindig összefut a nyál a számban,ha ezt a filmet nézem.Bárcsak ott lehettem volna,én az élőkből is kétpofára zabáltam volna,nem csak a halottakból. 10/10

2020-03-04 02:42:04 - Deunom Egy letöltő linket tudna esetleg feltenni valaki? Olyan pompás lenne! ❤️

2019-05-03 17:39:19 - manias82 1 Ez is egy megunhatatlan film , köszi a feltöltést.