Arc

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Powder
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1995
Játékidő:
111 perc
imdb_icon értékelés:
6.6
Kategória:
Donald Ripley:
Sheriff Doug Barnum:
Jeremy 'Powder' Reed:
Jessie Caldwell:
Zane:
Lindsey Kelloway:
Brennan:
Emma Barnum:
Dr. Duane Roth:
Készítők:
Rendező:
Író:
Deputy Harley Duncan:
Steve Barnum:
John Box:
Maxine:
Deke Kelloway:
Dr. Aaron Stripler:
Szereplők:
Jeff Goldblum (Donald Ripley), Lance Henriksen (Sheriff Doug Barnum), Sean Patrick Flanery (Jeremy 'Powder' Reed), Mary Steenburgen (Jessie Caldwell), Chad Cox (Zane), Missy Crider (Lindsey Kelloway), Reed Frerichs (Skye), Philip Maurice Hayes (Greg Reed (as Phillip Maurice Hayes)), Joe Marchman (Brennan), Danette McMahon (Emma Barnum), Esteban Powell (Mitch), Brandon Smith (Deputy Harley Duncan), Bradford Tatum (John Box), Susan Tyrrell (Maxine), Ray Wise (Dr. Aaron Stripler)
Megtekintések:
1,204 (627)
Leírás:
Jeremy életének eddigi tizenhat évét a nagyszülei texasi házának alagsorában töltötte. A furcsa, magányos fiú albinónak született, ezért él a világtól elzárva. Rabságáról nem is szerez tudomást senki mindaddig, míg egy napon meg nem hal gondozója, és ő - életében először - közösségbe kerül. Az iskolában Donald Ripley, az egyik tanár és a pszichológus Jessie Caldwell felfedezi, hogy az új diák különös képességek birtokosa. A beilleszkedési problémák hatására lassan kirobbanni készül az addig ellenőrizhetőnek tartott energia, aminek Jeremy születésétől fogva birtokosa.

Elérhető megtekintő linkek: 32

Hozzászólások

2020-09-25 10:50:46 - krisz0702 zseniális film! gyerekkoromban láttam először még videón, és persze akkor még nem értettem annyira a mondanivalóját mint később, de most örülök hogy végre újra megnézhetem!

2020-03-17 17:54:44 - Anolin 25 éve készült remek film! 10*
1080p.WEBRip-RARBG videóból frissült az adatlap. Elérhető szinkronos és feliratos, HD változatban is.

2020-03-17 11:25:15 - Sinti Köszönöm a feltöltést, nagyon régóta kerestem ezt a filmet! :)