Vigyél a Holdra

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Fly Me to the Moon
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2024
Játékidő:
132 perc
imdb_icon értékelés:
6.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Woody Harrelson (Moe Berkus), Dariusz Wolski (Edvard), Ray Romano (Henry Smalls), Joe Chrest (Senator Vanning), Christian Clemenson (Press Agent Walter), Christian Clemenson (Walter), Peter Jacobson (Chuck Meadows), Scarlett Johansson (Kelly Jones), Gene Jones (Senator Hopp), Jim Rash (Lance Vespertine), Alex Veadov (Russian Scientist), Tim Ware (Senator Simpson), Njema Williams (Wolfie's Joe), Kylee Nicole Peck (VIP Spectator), Stephanie Kurtzuba (Jolene Vanning), Channing Tatum (Cole Davis), Christian Zuber (Michael Collins), Colin Jost (Senator Cook), Nick Dillenburg (Neil Armstrong), Noah Robbins (Don Harper), Donald Elise Watkins (Stu Bryce), Colin Woodell (Buzz Aldrin), Bill Barrett (Cole Impersonator), Art Newkirk (General Alexei Leonov), Anna Garcia (Ruby Martin)
Megtekintések:
4,995
Leírás:
Mindenki a sikeres Holdra szállás miatt izgul. A NASA tudja, hogy előbb kell amerikai űrhajósnak feljutnia, mint szovjetnek, mindent el is követ az ügy érdekében, a legjobb vadászpilótáit képezte ki asztronautának, a legnagyobb tudósok dolgoznak az ügyön, az Apollo 11-et mégsem lehet még elindítani. A közvélemény pedig egyre elégedetlenebb. A megoldás? Egy marketinges. Kelly Jones (Scarlett Johansson) nem ért az űrrepüléshez, de abban nagyon jó, hogy eladjon dolgokat. Jön, és mindent átalakít. Megszépít, megkomponál, hazudik és mellébeszél. Tökéletes ember a feladatra. De vele is van két baj. Az egyik, hogy azt még ő is soknak érzi, hogy lenn a földön, színészekkel filmezzék le a sikeres holdra szállást. A másik, hogy nagyon szép. És az egyik űrhajósjelölt, Cole Davis (Channing Tatum) nemcsak az égi testek iránt érdeklődik.

Elérhető megtekintő linkek: 4

Hozzászólások

2024-07-17 22:14:20 - axelsandor @ amerikakapitany A "Holdjárók" egy Guy Ritchie film koppintás(pl. A ravasz,az Agy.....Blöff stb.) de annyira, hogy még Angliában is játszódik. Tipikus példája miért ne írj forgatókönyvet be LSD-ézve. Megnéztem, de nem ezt vártam a te magasztaló ajánlatod után. A másik filmed "Operation Avalanche" nem találtam, de nem is kerestem nagyon mert 58%-ot kapott a mafab-on, a Holdjárók meg 54%. "A Vigyél a Holdra" még szintén nem láttam, de bemutató alapján kellemes kikapcsolódós filmnek ígérkezik.

2024-07-14 09:04:52 - ricsicsi 1 1 Köszönjük a feltoltest! Nagyon jó volt látni egy ilyen régi hangulatú, stílusú filmet, tetszett.

2024-07-10 18:26:22 - pistok 1 1 thkyrkas - itt is megtalálhatod az oldalon.
Hogy a filmhez is hozzászóljak: Ezt már eléggé vártam, véleménnyel majd érkezek :)

2024-07-08 23:39:07 - thkyrkas 1 1 Köszönöm szépen a címet - kirst! Persze nem a holdraszállásról szól hanem egy hamis Mars expedícioról . Ez egy nagyon jó film de sajnos nem tudok linket találni hogy letöltsem . Köszönöm a segítséget !

2024-07-08 18:38:02 - kirst 1 1 thkyrkas! Földi űrutazás a keresett film.

2024-07-08 16:11:27 - thkyrkas 2 Emlékszem egy kamu-holdraszállás filmre a 80-nas évekből nagy szinészekkel de nem emlékszem a címére
Emlékszem egy utolsó jelenetre hogy az egyik űrhajós (azt hiszem Elliot Gould volt) felfekszik egy chesna szárnyára hogy meglógjon üldözőitől hogy megmeneküljön. Előtte a másik két űrhajótársát már megölték menekülésük közben a sivatagi helyszínről ahol játszódik a kamu holdraszállás.Emlékszik valaki erre a filmre?Ez volt a legjobb alkotás amit valaha láttam a témáról.Azt hiszem hogy nem véletlenül tünt el a filvilágból.Köszönöm a segítséget .

2024-07-08 12:01:33 - amerikakapitany 4 8 A témában sokkal erősebb a Holdjárók, illetve az Operation Avalanche, amely az egyik, ha nem a legjobb talált kamerás film és kiváló thriller a kamu holdraszállásról. Ez a Fly me to the Moon egy langyos, ötlettelen (hiszen a felsorolt két filmben PONT ugyanez a történet) film, gyenge szereplőkkel és lapos poénokkal. 4/10 nagy jóindulattal, akit érdekel a téma, az csapjon le a két fent ajánlott filmre.