Sting

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2024
Játékidő:
92 perc
imdb_icon értékelés:
5.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Noni Hazlehurst (Helga), Robyn Nevin (Gunter), Alyla Browne (Charlotte), Silvia Colloca (Maria), Tony J Black (Officer Miller), Ryan Corr (Ethan), Jermaine Fowler (Frank), Rowland Holmes (Gorik), Penelope Mitchell (Heather), Danny Kim (Erik), Kailah Cabanas (Puppeteer)
Megtekintések:
1,957
Leírás:
Egy hideg, viharos New York-i éjszakán egy titokzatos tárgy zuhan le az égből, és betöri egy lepukkant lakóház ablakát. A tárgy egy tojás, és ebből a tojásból egy különös kis pók bújik elő... A lényt Charlotte, egy lázadó 12 éves lány fedezi fel, aki a képregények megszállottja. Annak ellenére, hogy mostohaapja, Ethan mindent megtesz, hogy képregényes társalkotásuk, a Fang Girl révén kapcsolatot teremtsen vele, Charlotte elszigeteltnek érzi magát. Anyja és Ethan figyelmét eltereli az új kisbabájuk, és nehezen boldogulnak, így Charlotte-ra marad a pókhoz való kötődés. Titkos háziállatként tartja, és Stingnek nevezi el. Ahogy egyre jobban lenyűgözi őt Sting, úgy nő a mérete is. Szörnyű gyorsasággal nő, és vérszomja csillapíthatatlanná válik. Eltűnnek a szomszédok háziállatai, majd maguk a szomszédok is. Hamarosan Charlotte családja és az épület különc figurái rájönnek, hogy mindannyian csapdába estek: egy emberhúsra éhes, szupernagy pók vadászik rájuk... és Charlotte az egyetlen, aki tudja, hogyan állítsa meg.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
HD/ENG
green mark Sting.2024.Hunsub.720p.WEB-DL.DDP5.1.x264-SM 3.23 GB 2024-05-20
21:35:51
subtitle
HD/ENG
green mark Sting.2024.1080p.WEBRiP.HunSub.AAC5.1.x264-Phroses 1.70 GB 2024-06-05
19:22:47
Elérhető megtekintő linkek: 11

Hozzászólások

2024-04-20 11:57:49 - amerikakapitany 10 5 Meglepően jó creature feature (részben body horror). Kategóriáján belül sima 7/10 a bőven nézhető kategória. Nyilván rétegfilm, és kicsit megtöri a háttérsztori, amely komolyabb felhangokat tol az alapvetően trash műfajta, ami nem mindig jön ki pozitívan. Egy biztos, a film véres, igazi B-film, aki szereti a műfajt, annak mindenképpen csak ajánlani tudom. Egyértelműen érződik rajtuk az ausztrál hatás, a fekete humor, amely itt is jelen van, de szerencsére nem tolják túl, kellően laza (amely a műfaj velejárója), de még pont annyira, hogy a feszültséget is fenntarthassák. Azt kell mondjam, az év egyik legjobb horrorja és kategóriájában mindenképpen az utóbbi évek egyik legjobbja!