Napóleon

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Napoleon
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2023
Játékidő:
158 perc
imdb_icon értékelés:
6.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Rupert Everett (Duke of Wellington), Joaquin Phoenix (Napoleon Bonaparte), Scott Handy (Marshal Berthier), Ben Miles (Caulaincourt), Julian Rhind-Tutt (Sieyes), Paul Rhys (Talleyrand), Ludivine Sagnier (Theresa Cabarrus), Mark Bonnar (Junot), Miles Jupp (Emperor Francis I), Youssef Kerkour (Marshal Davout), Jannis Niewöhner (Hippolyte Charles), Tahar Rahim (Paul Barras), John Hollingworth (Marshal Ney), Vanessa Kirby (Josephine Bonaparte), Riana Duce (Lucille), Abubakar Salim (General Dumas), Edouard Philipponnat (Tsar Alexander), Thom Ashley (La Bedoyere)
Megtekintések:
9,628
Leírás:
A semmiből jött, elképesztő elszántsággal kapaszkodott a hatalomba, mindent megszerzett, majd mindent elveszített. Napóleon (Joaquin Phoenix) rendkívüli életet élt, a nagy francia forradalom közkatonájából, a harcos forradalmárból uralkodó, egész Európa leigázója lett. És közben halálosan szerelmes volt Jozefinába (Vanessa Kirby), akit – mint az egész birodalmát – először meghódított, azután elveszített. Ridley Scott rendező a korábbi filmjeihez méltó nagyságú filmet készített: szemkápráztató látvánnyal, óriási tömegjelenetekkel és a nagy csaták lélegzetelállító életre keltésével tette feledhetetlenné a köztársaságpártinak induló, császárrá váló, és végül magányos száműzetésben meghaló férfi történetét.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
Cam
green mark Napoleon.2023.HDCAM.c1nem4.x264-SUNSCREEN 1,002.06 MB 2023-11-25
06:45:18
subtitle
Cam
green mark Napoleon.2023.1080p.Cam.X264.Will1869 3.05 GB 2023-12-04
23:24:19
Elérhető megtekintő linkek: 8

Hozzászólások

2023-12-10 19:12:52 - fuji001 1 Szóval akkor, innentől kezdve ez lesz...
Nagyon sajnálom! :(

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI MUNKÁJÁT MINDENKINEK AKI EZEN AZ OLDALON DOLGOZOTT!

2023-12-10 12:06:22 - gebar 1 Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok! Csak informálódni szerettem volna, hogy nagyjából tudjam mire számíthatok.Köszi tényleg!!

2023-12-09 18:48:52 - Imee 8 1 Így korrekt, köszönjük, ezt kellett volna írni elsőre, már amikor megtorpant az oldal, és akkor mindenki nyugodtan várt volna. Nincs ebből semmi gond, könyvjelző elmentve, időnként jövök. Gondolom más is. Köszönjük, és optimista szép jövőt az oldalnak, rendszeresen felnézek és ha lesz valami jó, akkor... akkkor rögtön rohanok megvenni hivatalosan a dvd-n. :D Nah, érted.

2023-12-09 14:12:12 - Mephisto 17 1 Visszatérve a premier filmekre, mivel legfőképpen nem pénzkeresésről szól ez az egész hiszen több a munka és a rizikó vele mint a haszon, illetve sokszor a köszönet helyett a szídalmazásokat kap a feltöltő, egyenlőre nem tudni hogy egyáltalán mikor mi fog kikerülni és ki által!
Jelenleg CinemaZozso volt aki hozta még így az új filmeket, neki is van családja, dolgozik sokat, vannak problémái, úgyhogy kérlek Titeket ne piszkáljátok szidjátok ha nem hoz most új filmeket, nyilván megvan rá az oka és ha úgy alakul biztos meglep majd Titeket megint pár jó filmmel!

2023-12-09 14:11:25 - Mephisto 11 2 Nagyon jó megírta az előttem lévő hozzászólásban Kokard a dolgokat, csak annyiban tér el a valóságtól hogy bár tény hogy több tárhely ahol a filmet meg tudjátok nézni ott fizetnek a feltöltőknek a reklámok megjelenése után, viszont ez nagyon csekély összeg hogy valakit is lelkesítsen rá!
Nem mindegyik tárhely fizet amúgy és a pénzt kikérni sem olyan egyszerű, például bitcoinba nem sok helyen tudsz fizetni Magyarországon! Akik megosztanak linkeket a NetMozin - aki bárki lehet - egyik sem ebből él mert ebből senki nem tudna megélni, mellette ugyanúgy eljárnak dolgozni!
Azok akik feltöltenek és linkeket osztanak meg itt azoknak a pénzkeresés nem a fő motivációjuk! Többnyire jólelkű emberek akik szeretik ezt a oldalt és szeretnek jót tenni másoknak!
Egyeseknél ez a lelkesedés sajnos alábbhagyott tekintettel arra hogy sokszor köszönet helyett szidalmazást kapott hogy nem teszi fel előbb vagy mert nem elég jó a minősége! Többségüknek családja van és van egy fő munkájuk amiből élnek, nem mindig van idejük hogy feltegyék azt amit szeretnétek!
A NetMozi több mint 15 éves múlttal rendelkezik, az egyik legrégebbi ilyen oldal Magyarországon, de talán a legelső így ezért elég sokan ismerik! A moovie.hu vagyis moovie.cc előtt már létezett ez a oldal más külsővel! Fórumként indult és ott voltak a linkek megosztva!
Annyiban térünk el sok hasonló oldaltól hogy itt bárki megoszthat olyan linket ahol az adott filmet lehet online megnézni, tehát nem az oldal üzemeltetője teszi ki a linkeket, talán ezért is olyan népszerű ez a oldal hogy így első kézből kerülnek ki a online linkek, majd innen viszik át más oldalakra!
Röviden összefoglalva, van a üzemeltető aki az oldalt vezeti akinek az a fő célja hogy Ti a Látogatók az oldalon kellemesen töltsétek az időt, megtaláljátok mindazt amit meg szeretnétek online nézni és esetleg megírjátok a velük kapcsolatos véleményeiteket hogy ezáltal mások is könnyebben választhassanak hogy mit nézzenek meg!
Van a háttérben rendszergazda, fejlesztő akik azon munkálkodnak hogy hogy az oldal zökkenőmentesen fusson és hogy minél jobb legyen számotokra, olyan dolgokat próbálunk kitalálni és megvalósítani az oldalon ami egyszerűbbé, átláthatóbbá és élvezhetőbbé teszi Nektek az oldalt!
Vannak az Adminisztrátorok és Moderátorok, akiknek az a feladatuk hogy szűrjék a rossz feltöltéseket és a trágár, rasszista, provokáló nem odaillő írásokat, továbbá segítséget nyújtsanak azoknak akiknek valami nem megy, vagy nem tudnak!
Es persze vannak a feltöltők, akik valamelyik tárhelyre feltöltve online linket osztanak meg Nektek és azon fáradoznak hogy minél több jó filmet/sorozatot nézhessetek itt meg! Kihangsúlyozom hogy a feltöltők érdemlik meg a legnagyobb megbecsülést, akik sokszor időt és fáradtságot nem kímélve azon dolgoznak hogy ekkora kínálat legyen itt filmek és sorozatok területén!
Nélkülük az oldal nem létezne!

2023-12-09 03:12:49 - kokard 13 gebar Van egyszer az oldal vezetősége akik irányítják a dolgokat, és vannak háttérmunkások, akik biztosítják, hogy minden zökkenőmentesen működjön. Emellett ott vannak a feltöltők, akik szabadon dönthetnek arról, hogy megosztanak-e valamit az oldalon vagy sem. Senkit sem lehet rákényszeríteni arra, hogy például szinkront vegyen fel a moziban, majd az illesztés után feltöltse az oldalra. Ez egyéni döntés. Bármelyik feltöltő kiléphet bármikor, és közölheti, hogy nem kíván tovább részt venni ebben, esetleg pihenőt tart. Sajnálatos módon sok olyan feltöltő eltűnt, aki korábban mozis filmekkel foglalkozott. Pár évvel ezelőtt volt egy kis belharc a feltöltők között. Mert lehet azért ezzel keresni, de osztozkodni meg nem igazán akartak. Így próbáltak egymás alá tenni különböző oldalakon, és ez miatt is a legtöbben abbahagyták ezt. A probléma az, hogy a mozifilmek szinkronját csak a magyar mozikban lehet rögzíteni, és ennek van egy kockázata is ha elkapnak. Ám pénzügyi szempontból gondolom mégis megéri, de még így is kevesen vállalják ezt a rizikót. A külföldi torrent oldalakon a mozifilmek gyorsan elérhetővé válnak. Ez nem okoz gondot, hiszen miután letöltötted őket, egyszerűen feltöltheted ide. Egy profi hangrögzítő segítségével a mozijegy megvásárlása után össze lehet illeszteni a letöltött filmet a szinkronnal, majd feltölthető az oldalakra. Bár ez némi munkával jár, és meg kell vásárolni a mozijegyet, de az elsőként megosztott szinkronos mozis filmek jelentős bevételt hozhatnak a feltöltőnek, hiszen minden kattintás után pénz folyik a zsebébe. Ráadásul számos online filmnéző oldal áll rendelkezésre, ahová a tartalmat fel lehet tölteni. Ezen lépéseket kifejezetten azoknak ismertettem, akik nem tudják, hogyan működik a folyamat, és esetleg abban a hitben vannak, hogy valaki egyszerűen elmegy a moziba, és ott rögzíti a filmet a szinkronnal együtt. Régebben tényleg voltak akik ezzel foglalkoztak, de Magyarországon már kevesen csinálják azt, hogy az egész filmet moziban rögzítsék. Sőt nem is tudok ilyenről. Pár éve voltak, de most nem igen látok már ilyet. Ehhez kamera szükséges, ami sokkal feltűnőbb és kockázatosabb, mint egy hangrögzítő. Ráadásul, miért vállalná valaki ezt a rizikót, ha ugyanazt a filmet könnyen letöltheti külföldi torrentoldalakról... Szóval csak a szinkront kell külön megszerezni hozzá. Ugyanakkor hangsúlyozom, mindenki egyéni döntése, hogy mennyire akar részt venni ebben a tevékenységben. Ha valaki, például Zsozso, már nem kívánja folytatni, akkor senki sem tehet ellene semmit. A legnagyobb probléma az, hogy jelenleg nincs más, aki vállalná ezt a feladatot. Legalábbis én nem látom, hogy máshol lenne már feltöltve szinkronosan.. Ha Zaozso nem akarja akkor ezzel az oldal üzemeltetői sem tudnak mit csinálni. Ez teljesen egyéni döntése minden feltöltőnek. Amúgy ha valaki normális feliratot csinált volna hozzá, és nem google meg hasonlókra gondolok, akkor nem kéne a szinkronnal bajlódni sem.

2023-12-09 01:11:03 - gebar 4 1 Sziasztok jol erzem,hogy Zsozso kivalasa/eltunese vegett, mar nem ti "diktaljatok" az online megjelenesek elso datumat?

2023-12-07 19:26:27 - attilarius 5 arrol nem is szolva hogy nem ebből a filmből fogjuk megtanulni a történelmet, szoval vigyétek lejjebb a lécet a nagy várakozásban és egyszernézős filmre készüljetek

2023-12-07 18:19:20 - Imee 4 Én igazából nagyon hálás vagyok az oldalnak. Évek óta küzdöm azzal a problémával, hogy soha sem bírtam kivárni, míg nCore-on megjelennek jó minőségben a filmek. Így persze az élmény is csorbult, a mozis recsegő hang és a mélysötétbe úsztatott 320x240-es felbontású mozis filmek sokszor élvezhetetlenek voltak, a film viszont jó lett volna... Most viszont elértünk oda, hogy naponta egy filmet meg tudok nézni már jó minőségben, 4k HDR10 DolbiDigital-ban. Mivel a nagy várakozás elért odáig, hogy a filmek megjelennek jó minőségben. Nem a Napóleonra gondolok most, hanem sok másikra. Én egyáltalán nem haragszom, tényleg hálás vagyok.

2023-12-07 15:36:14 - attilarius 2 2 hát én meg néztem felirattal, legalább eredeti francia szöveget nyomtak

2023-12-07 14:36:47 - Mephisto 6 5 alexlee76:

Köszönjük szépen hogy magadtól távozol innen, légyszíves ne is gyere vissza ide többet, ilyen emberekre nincs szükség itt akik csak követelőzni tudnak és feszültséget kelteni a hozzászólásoknál ahova a filmmel kapcsolatos véleményeket kellene megírni!

2023-12-07 14:09:48 - alexlee76 6 7 Gyerekes baromság ez az egész! CinemaZsozso találta ki? Akkor én is kitalálok valamit! Pl. Léptem erröl az arogáns idióta vicces platformról!

2023-12-07 10:34:59 - Mephisto 6 10 alexlee76:
A szavazósdi nem a vezetőség ötlete volt hanem CinemaZsozso kérésére lett megcsinálva, arról mi meg nem tehetünk hogy amire szavaztatok nem került ki, nem a NetMozi vezetősége tölti fel illetve linkeli be a filmeket!
Úgyhogy ha valami nem kerül ki nem a vezetőséget kell hibáztatni, a vezetőség nem ígért semmit!
Ha úgy gondolod és bajod van az oldallal nyugodtan elmehetsz más hasonló oldalra is filmet nézni, a szíved joga, de nem hiszem ott megtalálod azt amit itt nem!

2023-12-06 19:49:43 - alexlee76 15 3 Nem lehetne visszaállni a régi rendre? Ez így gáz nagyon! Imádtam ezt az oldalt mert szinte minden nap volt valami újdonság, most meg hetekig semmi! Át kellene gondolni ezt az egészet! Vagy átadni olyannak az oldalt aki csinálja is! Nekem gyanús ez a szavazósdi! Remélem tényleg átgondoljátok ezt az egészet mert ha valaki egyszer feltesz egy friss oldalt ahol kijönnek a premier filmek mindenki tiplizni fog! Ti meg szavazósdizhattok itt magatokban! Minden tisztelettel!

2023-12-06 19:02:50 - szabika198308 16 2 Egyre jobban tolodnak a premier filmek kikerulési idejei...tényleg nem b@sztatas, meg semmi, de az ember (főleg h most megint dobtak a mozi jegy árain) már néhány nap után meg tudta itt lesni a filmeket! Most meg...szavazás napokig és hetek múlva random kijon vmi! El fognak partolni sokan az oldalról:(

2023-12-06 17:50:27 - Mecsabesz 11 4 Van egy olyan érzésem, hogy ez az oldal halott! Rip netmozi 20203.

2023-12-06 16:40:00 - evilroy Rém kíváncsi vagyok a filmre, Joaquin Phoenix szerintem egy zseni színész, esetleg lehet tudni, hogy a moziból mikor sikerül kilopni a magyar szinkront?

2023-12-05 17:53:14 - oscar32 1 1 Ez a film tutira Oscar gyanús mármint a szinészi alakítás kategoriában

2023-12-05 16:00:00 - koponya68 19 Szerettem idejárni letölteni az újfilmeket, mivel a mozi 1 kicsit húzós árba van.
Nem szoktam irkálni sem feleslegesen.
Most is csak annyit szeretnék kérdezni mikorra várható szinkronos film.?
Nem követelőzni szeretnék mivel tisztelem a munkátokat csak érdeklődtem.

2023-12-04 18:12:10 - M3 1 :)

2023-12-04 16:55:12 - envagyoka 5 Majd a magyar DVD/hd megjelenés napján, úgy tűnik....

2023-12-01 19:35:38 - cicege 11 4 Jajj, ez érthetetlen! Mikor lesz már szinkronos?

2023-12-01 12:41:02 - Imee 6 1 Persze, nem hibátlan, ha hibátlan lenne, közzétenném, de nem az. Viszont még mindig fényévekkel jobb mint a Google Translate. Informatikusként több nyelvre kell fordítanom szöveget olvasni -és írni egyaránt, állandó használat mellett és visszajelzések alapján annyit bakizik, mint egy átlagember a helyesírásban vagy tévesztésben. A fizetős verzió csak annyival tud többet, hogy nincs az az 500 karakteres limitált nyelvfordítás. Ami elég zavaró, mert az az 500 karakter elég rövidke. És a lényeg, hogy a fizetős verzió magát a filet konvertálja azaz a benne lévő szöveget át egy az egyben. Nem kell semmit belőle ki meg bemásolgatni. Egy teljes world vagy pdf anyagot így villámgyorsan magyar nyelvre varázsolok, és annyira pontosan azért fordít, hogy tisztán meg lehet érteni belőle mindent. Hiszen a nagy különbség a DeepL és a Google között, hogy a DeepL mesterséges intelligenciát használ a fordításra, a Google nem.És ez azért felettébb észrevehető.A gyengéje mégis a személyek megszólítása, te, ő, ön, önük, na ezeket nem érti mindig, hogy kihez vagy kiknek szólok és tegező viszonyból is átvált magázódásra és vissza... De nem promózom, csak a beszélgetés miatt írom a véleményemet. A napóleonban lefordított srt file-ban megszámoltam random 14 lefordított sort, abból 3 hiba volt, amik mind egy-egy szó ragozási szava volt, amit azért vétett, mert az srt file mondatok szét vannak szedve ugyebár és azokat külön mondatoknak véli, hisz mindnen sor meg van címkézve időzítéssel, amit profin nem is piszkál meg, hogy a felirat értelmezhető legyen a filmlejátszó programnak. Ki tudja meddig kell még várni magyar feliratra, szinkronra, és inkább bevállaltam. Nem bántam meg. De valóban nem pontos, ezért ezt sem promózom, mert aki szeme megakad olvasás közben a szövegen és elemez, annak idegesítő lehet. Én amikor megnézek egy filmet úgy olvasok, hogy nem is emlékszem rá, hogy olvastam. Egyszerűen odapillantok a feliratra és megy tovább a szemem a filmre, értem mit olvastam, hibákat átugrom, nem feszélyez.De ezzel csak én vagyok így, igénytelenül. :D

2023-12-01 12:12:49 - kokard 1 Utána olvastam ennek a DeepL Pronak, a véleményeknek, és hát elég sokan még a google fordítóját is jobban ítélik meg. Akár az ingyenesről, akár a fizetősről van szó. Állítólag nem volt ez rossz, de pár hónapja valamit változtattak, mert még annyira sem fordít jól, mint előtte. Teljes mondatoknál, és pláne ha kicsit is bonyolultabb szövegről van szó, sok az átírás. Filmet fordítani ezzel kb olyan mint a google fordító. És a sok átírás miatt, a felírat jó nagy részét félre lehet vele értelmezni. Ezt olyanok mondták, akik irodai környezetben is használták. Sajnos bármelyik hasonló fordítót is nézünk, mint pl a google, bing, deepl stb, ezek max arra jók, ha jön egy angol e-mailed, akkor azt letudod vele fordítani. De még ott is hibákat vét. Ezektől talán a ChatGPT-4 ami valamivel jobban fordít. De az sem sokkal. Én azt nem használom, csak olvastam róla, de állítólag az jobban fordít mint ezek a fordítók. De filmet azzal sem érdemes fordítani szerintem. De ha valakinek elég ez a Deepl fordító, akkor eltud vele lenni. De az ingyenes és a fizetős között nincs különbség. Legalábbis a fizetős sem fordít pontosabban. Én inkább kerülöm az ilyen fordítókat..

2023-11-30 22:36:45 - Imee 8 1 Kokard Van már normális időzített angol felirat. Elfogadható minőségű kamerás 1080p filmhez. Ezt az .srt-t a DeepL Pro fizetős verzióval egy az egyben átkonvertáltam magyar nyelvre (free verzió nem konvertál teljes doksit max. 500 karakter szöveget). 'Szinte' hiba nélkül átviszi mindig normális fordításra, nem olyan mint a Google Translate a bugyuta, értelmezhetetlen fordításaival. Így néztem feliratosan. Még talán élvezetesebb is volt a harci hanghatás és eredeti beszéd, mint talán majd szinkronosan lesz. Mert Joaquin Phoenixnek van egy sajátos hangja, ami nagyon sokat ad a filmhez, csak emiatt. Magyarul nem az arcjátéka a filmben ami olyan hatásos, mint a Jokerben, hanem a hangja, ami ha kell, félelmetes hangsúllyal csap le, ha kell lágyan, ahogy azt szerepében tennie kell. Egyébként azt ajánlanám, hogy a kommentek ellenőrzése és ráfordított idő helyett inkább a beküldött linkek valódiságát kellene ellenőrizni, és akkor feleslegessé válna a komment rész is, a linkeket ha nem él, be lehet jelenteni ott a gomb rá. Nem kell ezt külön, szóban, fórumon leírni. Tehát, a linkek ne menjenek ki nyilvánosra ellenőrzésig. Egy linket megnézni, hogy valós-e pedig egy pillanat műve csak. Vagy ha nem jó így, akkor meg kell oldani, hogy x bejelentett hibás link után blokkolja a kamu feltöltést az oldal, és amint látom IP cím alapján a honlap be is tudja azonosítani, hogy valaki egy gépről 5x akar tiltani egy linket kitolásból, vagy tényleg 5 külön helyről érkezik-e a hibás bejelentés. A moderátori munka a fórum működtetéséhez ideig óráig fog tartani, mert a fórum csak kis része a filmes honlap igazi funkciójának, én még soha sem láttam olyan honlapot, ami hosszútávon képes volt moderátorokkal ilyet végezni, hisz emberek ők is, és van jobb dolguk, vagy folyamatosan késni fognak a moderálással és a hozzászólásoknak nem lesz valódi értékük. Tényleg csak segíteni szeretnék, egy átlag filmnéző rákattint a kimentett NetMozi könyvjelzőre, megnézi 2 másodperc alatt, hogy milyen új filmek gördültek be abban a mozgó sávban, és ha van új, ami érdekli, megnézi, ha nincs, akkor majd holnap újra kattint ennyi. Mindenki más, aki ír, azért, hogy kérdezze: mikor lesz valami? Vagy pedig mennyire gáz a film, és el is veszi mások kedvét. Ezért felesleges. Ha a filmek egyébként angol nyelven vannak kint, arra kíváncsi lennék, hányan nézik meg az ilyet. Mert szerintem annak sincs értelme. Amit nagy többségében mindenki vár, az a magyar szinkronos film. Semmi más. Aki ért angolul, az már ennél is hamarabb megnézi eredeti nyelven a megfelelő helyeken. Újabb plusz munkától szabadulna meg az oldal, csak meg kell nézni az oldal statisztikákat, van-e értelme szinkron nélkül filmet felrakni, és alatta fórumot moderálni: felesleges időtöltés.

2023-11-30 21:25:49 - Mephisto 13 Nem lesznek kikapcsolva a kommentek a filmeknél, ha elkezdődik egy vita aktiválni fogunk egy olyan lehetőséget ott hogy csak moderátori engedély után kerüljön ki egy komment addig nem jelenik meg és akkor természetesen nem engedjük ki az inzultáló, sértő, provokáló hozzászólásokat!
Az hogy mikor milyen új film kerül ki azt nem tudhatjuk és Zsozso se fogja tudni tartani pontosan a szavát mert most is eltűnt, semmit sem tudunk róla!
Ennek a szavazósdinak se volt így semmi értelme úgyhogy törölni fogjuk a fórumban a szavazást!

2023-11-30 20:44:52 - kokard 2 2 Imee Hol nézted te ezt meg magyar felirattal? Csak mert az Apple TV+ még nem adja. És külfőldi torrent oldalakon sem láttam még, csak kamerásan. Amúgy a legnagyobb hiba lenne, ha a kommenteket teljesen kikapcsolnák. Ugyanis egyre több az állfeltöltő, akik direkt rossz linkeket raknak fel. Vagy pedig úgy töltik fel a filmet, mintha szinkronos lenne. Vagy ráégetett Google feliratos filmeket töltenek fel. Az oldal üzemeltetői nem tudják mindig elég gyorsan kiszűrni az ilyen feltöltéseket. És ha nincs, aki figyelmeztessen, akkor akár több órán, vagy napon keresztül is elérhető marad az oldalon. Ami csak az ilyen feltöltőket gazdagítja. Csak megsúgom, hogy minden kattintás után gurul az apró a feltöltő zsebébe. Szűrni fogják a kommenteket. Igaz, ez plusz munka, de még mindig jobb, mintha azért mennének el innen a felhasználók, mert sok hibás linkre kattintottak, és nem volt, aki időben figyelmeztesse őket.

2023-11-30 13:44:00 - Imee 22 Tényleg kíváncsi vagyok rá én is, miután már magyar felirattal is megnéztem ezt a filmet, hogy van értelme ezek után várni filmekre szinkronosan? A szavazásnak semmi értelme, bár biztosan lenne célja, de a nézőket semmi sem érdekli, csak egy szinkronos link mihamarabb. Én magam részéről nem érzem most trollnak magam, hogy ezt írom, de őszintén, én nem vagyok már gyerek, hogy büntetve legyek, lásd a trollok miatt nem nézhető szinkronos film meg ilyen butaságok. Túl nagy ügy lett ebből kavarva. Az a maroknyi ember, akik rendszeres követői az oldalnak és nem csak kommentharcolni jönnek fel unalomból, tudják, hogy a kommentek nyugodtan kikapcsolhatóak, semmi hasznuk, a véleményüket mindenki megbeszéli a filmről otthon a barátokkal egy sör mellett, nem itt. Ne legyen vita, ámblokk kikapcs a kommentek, és nincs trollkodás. Oda lehet tenni egy köszönöm gombot a linkek eléréséhez és el van rendezve. Ennyi, nem több. Persze mindannyian hálásak vagyunk a feltöltési munkákért, stb. Ehhez kétség sem fér. De már amikor a Mancsot a gyerek meg akarta nézni, és húzva halasztva lett a szinkronos link és mire felkerült már nem akarta megnézni, mert megunta a várakozást, akkor elgondolkodtam, hogy neki igaza van. Őszinte volt. Ő nem néz innen mesét. Hát mindenki a "lábával" szavaz, ezután, nem pedig arra hogy melyik film kerüljön ki hamarabb. Úgy érzem. Ezt azért írom, mert így nem jó, szerintem mind érezzük. Már akik nem trollok vagyunk. Ha pedig nem büntetsz minket, hanem arról van szó, hogy nincs időd, vagy ehhez hasonló, akkor így jelezd kérlek az oldal igazi követőinek, mert akkor türelemmel és megértéssel várunk. A "büntetés" pedig, amiket már sok film kommentben olvastam, nem érzem magam ingének, nem szeretném felvenni. Mint említettem, nem vagyunk egymás felett rangban. Sem semmiben. Te dolgozol, mi nézzük a munkádat, és ezért hálásak vagyunk. Kikényszerített "köszönöm" nem igazi köszönöm, sem nyalogatni nem szereti senki hátsóját semmiért. Ha nem hobbiból csinálod és élvezetből amit csinálsz, semmi haszna. Lehet érezni azt már és az nem túl nagy áldás, azt már kerülik az emberek. Szeretném ha ez az oldal továbbra is jól működne, és ezért írtam le a véleményem. Köszönöm.

2023-11-29 21:16:32 - Gyula77 1 Olyat nem lehet. Abból csak másolatot tarthatsz otthon, ha megvan az eredeti. Tölteni meg tilos. :)

2023-11-29 20:37:21 - Requil 12 A Netmozit már idej lenne átkeresztelni Netdvd (megjelenések)-re

2023-11-29 18:21:44 - Gyula77 8 Igazából semmi. Csak van. :) Vagy nem értétek el a kellő szavazati pontot, ami lehet hogy végtelen. Amúgy, hogy számolják le a filmekre adott szavazatokat ha nincs erre létrehozva egy klikkelhető valami? Ez csak költői kérdés. Bár, Én nem szavazok így se, úgy se. Minek? Úgyis látom valamikor. Ha addig meg nem murdelek, igaz attól is még messze vagyok, de ezt csak Isten tudja. Bár egy jobb filmnél Én is tövig rágnám a kislábujjam körmét, ha várni kéne rá, de ilyen most nincs.

2023-11-29 16:15:19 - szenes87 9 Mi értelme a szavazásnak?
Zsozso akkor teszi fel őket amikor akarja.

2023-11-28 18:52:29 - grundmeister 2 1 loncsos1994 Ha nagyon nem pörőg majd a mozikban a film, akkor hamarosan apple tv+-on is fent lesz….

2023-11-28 08:20:34 - loncsos1994 7 Elnézést, türelmetlen vagyok. Mikor lesznek szinkronos linkek?

2023-11-27 20:39:09 - yc1980 7 Lehet én bénázok valamit, de nekem a magyar TS verzók se magyarok.

2023-11-27 20:14:46 - louy KÉRhetnék léci egy letoltési linket.?koszonom elore is

2023-11-26 16:26:50 - attilarius nos valoban nem volt kicsi vagy alacsony, akkoriban átlagos volt a közel 170 centivel...az urban legenda azért is alakult ki mert magasabb férfiakkal vetette körbe magát.
Ez alacsony városi legenda a filmiiparnak is köszönhető meg az íróknak, kb olyan badarság minthogy a tegezt vagy kardot a vállukon hordják vagy hogy emelővel kellett felemelni a vasvértes lovast a nyergébe vagy elég arra gondolnunk hogy a reneszánsz női ideál előtt mindenapos volt hogy nők is harcolhattak vagy hogy jogaikat megvédhették fegyverrel, ésatöbbi

2023-11-25 09:15:28 - Imee 2 De, Napóleon valóban viszonylag alacsony termetű volt a korabeli átlaghoz képest. Általában 165-168 centiméter magasnak tartják, ami az akkori európai átlaghoz képest alacsonynak számított. Sok korabeli portré és történeti feljegyzés is megerősíti ezt a tényt. A "Napóleon-komplexus" kifejezés is ebből ered, mely arra utal, hogy az alacsony termetű embereknek nagyobb ambícióik lehetnek azért, hogy kompenzálják fizikai hiányosságaikat.

2023-11-24 21:41:46 - Gaga Napóleon 168 cm magas volt(ami most 175cm átlag férfinak felel meg),az európai uralkodó családok a (nem királyi családból való emberekre) lekicsinylő mivoltára használták a "kicsi" megnevezést.

2023-11-24 19:53:50 - grundmeister 1 1 Este szivesen megnézném szinkronosan. Köszönöm előre is a feltöltést.

2023-11-24 18:41:06 - ricsicsi 4 Köszönjük a feltöltést!Nagyszabású, grandiózus,monumentális film,jó volt,tetszett.

2023-11-22 11:44:04 - loncsos1994 3 1 Már nagyon várom ezt a filmet. Mikor lesz rajta szinkron, vagy felirat?
Köszönöm

2023-11-21 11:28:02 - Imee 8 1 Van egy történet, mely szerint Napóleon alacsony termete miatt mondta a szolgájának, hogy tegye fel a kalapját a tőle sokkal magasabb fogasra. A szolgája máris vette a kalapot és feltette helyére, mondván, majd én felteszem, úgy is nagyobb vagyok. Mire Napóleon odafordult és megjegyezte: " Nem. Csak magasabb. semmiféleképpen nem nagyobb." Kíváncsi vagyok, ez benne lesz-e a filmben.