Könyvklub: A következő fejezet

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Book Club: The Next Chapter
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2023
Játékidő:
107 perc
imdb_icon értékelés:
5.6
Kategória:
Szereplők:
Candice Bergen (Sharon), Jane Fonda (Vivian), Andy Garcia (Mitchell), Don Johnson (Arthur), Diane Keaton (Diane), Craig T. Nelson (Bruce), Mary Steenburgen (Carol), Ugo Dighero (Conductor), Giovanni Esposito (Pasquale), Giancarlo Giannini (Police Chief), Giampiero Judica (Donato), Vincent Riotta (Chef Gianni), Hugh Quarshie (Ousmane), Francesco Serpico (Street Artist), Mario Russo (Porter 1), Vera Dragone (Sofia), Robert Steiner (Priest), Brice Martinet (Police Officer)
Megtekintések:
2,586
Leírás:
A várva várt folytatásban a négy legjobb barátnő Olaszországba viszi könyvklubját, egy olyan bulis, csajos utazásra, amelyben eddig még sosem volt részük. Amikor az események elszabadulnak és féltve őrzött titkokról hull le a lepel, hősnőink nyugis vakációjából egy életre szóló országjáró kalandtúra kerekedik. Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen és Mary Steenburgen legendás kvartettjéhez Andy Garcia, Don Johnson és Craig T. Nelson mellé ezúttal beszáll még Giancarlo Giannini, Hugh Quarshie és Vincent Riotta is. A filmet újfent Bill Holderman és Erin Simms írta, és Holderman rendezőként is visszatér.

Elérhető megtekintő linkek: 30

Hozzászólások

2023-05-15 12:41:41 - Kispinci 3 okééé

2023-05-15 11:50:12 - Acseline 4 4 Kispinci Van két megoldás az egyik elmész egy moziba, pénzért kifejezeten olyan a minőség amiért fizetsz, vagy feltőltőd te saját magad, ez a két variáció létezik nem több!

2023-05-13 17:01:47 - Kispinci 1 3 nagyon rossz a kép minősége, persze cam..