Ráadásszerelem

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Love Again
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2023
Játékidő:
104 perc
imdb_icon értékelés:
5.7
Kategória:
Szereplők:
Céline Dion (Céline Dion), Omid Djalili (Mohsen), Celia Imrie (Gina Valentine), Russell Tovey (Billy Brooks), Daniel Barry (Male Journalist), Amanda Blake (Female Journalist), Priyanka Chopra Jonas (Mira Ray), Laurence Varda (Cab Driver), Steve Oram (Richard Hughes), Tom Blake (Street Musician), Sam Heughan (Rob Burns), Nick Jonas (Joel), Arinzé Kene (John), Haley McGee (PR Lady), Harry Attwell (Rendez Bartender), Sofia Barclay (Suzy Ray), Lydia West (Lisa Scott), Camille Hatcher (Molly the Intern)
Megtekintések:
2,109
Leírás:
Okozhat nagy bajt egy eltévedt SMS? Hozhat valami jót? Vagy elvezethet egy embert élete szerelméhez? Egy omantikus vígjátékban bármi megtörténhet... főleg, ha a tévelygő szerelmeseket Céline Dion vezeti helyes útra. Mira (Priyanka Chopra) vőlegénye már két éve meghalt, ám a lány nem tudja elengedni: barátja régi telefonjára küldözget SMS-eket – de az a szám már valaki másé: és Rob (Sam Heughan) nem érti, kitől származnak és kinek szólnak ezek a szerelemmel teli, bánatos üzik. Még szerencse, hogy Rob újságíró, és épp Céline Dionnal készít interjút. Amikor az énekesnő meghallja az érthetetlen SMS-ek történetét, elhatározza, hogy kinyomozza, mi lehet a titok. És ezzel persze mindent összezavar... aztán rendbe hoz.Megjelenés dátuma: 2023. május 11

Elérhető megtekintő linkek: 41

Hozzászólások

2023-05-30 15:38:34 - pokiicu67 1 Nagyon tetszett a film. Köszönöm a feltöltést. Nagyon örültem, mikor észrevettem, hogy már magyarul is látható.

2023-05-29 21:49:41 - vereskrisztina46 1 Sosem szóltam hozzá hosszú- hosszú évek óta egyetlen egy filmhez sem. De magamban mindig megköszöntem, hogy nézhetem ingyen a sok-sok feltöltést....köszönöm :love:.. örök hálám nektek!!!
De ez a film megihletett, hogy hozzászóljak. Lesznek akik elítélnek, lesznek akik esetleg együtt éreznek:

1990.03.03. Ózd... ÓKÜ ROBBANÁS: reggel 06:15: elveszítettem a vőlegényemet esküvőm- esküvőnk előtt 3 hónappal. (Igen szó szerint...az utolsó kanál, villa, kaja, zene...és a menyasszonyi ruhám...megvolt...((na a menyasszonyi ruhát visszamondani...Lehordtak mindennek, hogy gondolom...mikor az anyukám mondta: meghalt a vőlegénye. Utánam szaladtak és bocsánatot kértek) ))
Ennyit rólam...visszatérve a filmhez:

A köszönöm, az kevés szó, amit én most érzek és szeretném a hálámat kifejezni a film feltöltése iránt:
Egyetlen egy film sem adta vissza azt az érzést, ami bennem van 33 éve. Ritka egyike vagyok, aki nem tud továbblépni és elengedni azt az embert, akit szeretett és a mai napig szeret. Elnézést bárkitől...

Igaz a filmben 2 év...de ez a film rólam (és ha vannak társaim akkor róluk...nekik szól ??? ...hány éve???) szól 33 éve.

Köszönöm a feltöltést. 10/10