Purgatórium

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Purgatory
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1999
Játékidő:
94 perc
imdb_icon értékelés:
6.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Eric Roberts (Blackjack Britton), Randy Quaid (Doc Woods), Sam Shepard (Sheriff Forrest), Peter Stormare (Cavin Guthrie), Richard Edson (Euripides), Brad Rowe (Leo 'Sonny' Dillard), Donnie Wahlberg (Deputy Glen), R.G. Armstrong (Coachman), Gregory Scott Cummins (Knox), John Diehl (Badger), Saginaw Grant (Gatekeeper), Phil Hawn (Inhabitant of Refuge), Amelia Heinle (Rose), John Dennis Johnston (Lamb), Shannon Kenny (Dolly Sloan), Les Lannom (Bartender), Michael Shaner (Jacinto), JD Souther (Brooks)
Megtekintések:
1,114
Leírás:
Blackjack (Eric Roberts) és bandája egy sikertelen rablás után menekülve belovagolnak egy isten háta mögötti porfészekbe. A várost Menedéknek hívják, amit jó jelnek tekint az elcsigázott csapat. Valami viszont nem stimmel. A seriff (Sam Shepard) nem hord pisztolyt és nem iszik, sőt senki más sem. A banda ingyen kap szállást, innivalót és a seriff csak azt kéri, mellőzzék a káromkodást. A legfiatalabb bandita észreveszi, hogy kedvenc gyerekkori ponyvaregényeinek pisztolyhősei laknak a városban. Az ifjú felkeresi álmai hirhedt hősnőjét, amellyel azonnal kiváltja a helybéliek haragját. A lakók az örök kárhozatot kockáztatják, ugyanis a város nem egyszerűen Menedék, hanem maga a Purgatórium.

Elérhető megtekintő linkek: 19

Hozzászólások

2022-04-19 02:51:18 - szonikk Ritkán adok tízest, ahhoz sok csillagnak kell együtt állnia, de ennek a filmnek akkora lelke van, hogy semmi mást nem vizsgáltam, és pont.