Kertészek rabruhában

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Greenfingers
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2000
Játékidő:
91 perc
imdb_icon értékelés:
6.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Helen Mirren (Georgina Woodhouse), Timothy Carlton (Hampton Court Official), Jan Chappell (Peggy Tortworth), Warren Clarke (Governor Hodge), Donald Douglas (Nigel), Danny Dyer (Tony), Sally Edwards (Susan Hodge), Adam Fogerty (Raw), Peter Guinness (Dudley), Paterson Joseph (Jimmy), David Kelly (Fergus Wilks), Natasha Little (Primrose Woodhouse), David Lyon (Home Secretary), Jordan Maxwell (John), Kevin McMonagle (Laurence), Clive Owen (Colin Briggs), Lucy Punch (Holly), Julie Saunders (Sarah)
Megtekintések:
283
Leírás:
Colin Briggs (Clive Owen) egy különleges kísérleti börtönben tölti szabadságvesztését. A rabok nagyobb teret kapnak a falakon belül, és hasznos mesterségek oktatásával készítik fel őket a szabadulásra és a társadalomba való visszailleszkedésre. Igaz történet, egy létező intézmény alapján készült film. Colin nem is hitte volna, hogy tehetsége van bármihez is az életben. Oktatója bátorítására komolyabban kezd foglalkozni a kertészkedéssel. Négy másik társával összeállnak és jelentkeznek a világhírű Hampton Court Palace-ban megrendezett virágkiállításra...

Elérhető megtekintő linkek: 3

Hozzászólások

2022-10-15 11:14:58 - Katina 2 @vindorf ezer hála a filmért és a feliratért! Miközben sikertelenül keresgéltem, láttam hogy mások is keresik ezt a filmet évek óta. Itt meg csak egy kérés és másnap tálcán teszitek elém. Elképesztőek vagytok.
Ezer köszönet!