Tomboló blöki

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Paws of Fury: The Legend of Hank
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2022
Játékidő:
98 perc
imdb_icon értékelés:
5.7
Kategória:
Szereplők:
Samuel L. Jackson (Jimbo), Mel Brooks (The Shogun), Michelle Yeoh (Yuki), George Takei (Ohga), Djimon Hounsou (Sumo), Steve Apostolina (Additional Voices), Kirk Baily (Additional Voices), Steve Blum (Additional Voices), Ranjani Brow (Additional Voices), William Calvert (Additional Voices), Michael Cera (Hank), Ricky Gervais (Ika Chu), Gabriel Iglesias (Chuck), Aasif Mandvi (Ichiro), Kylie Kuioka (Emiko), Cathy Shim (Little Mama), David Chen (Additional Voices), Miles Clark (Additional Voices)
Megtekintések:
4,253
Leírás:
Vacak, a szeretetre méltó ebadta, arról álmodozik, hogy egyszer híres szamuráj válik belőle. Szerencsétlenségére a sors Kakamucho furcsa városába vezeti, ahol irtóra kilóg a sorból, ugyanis ő egy kutya, míg ott mindenki más… macska! És mint mindannyian tudjuk, a cicák nagyon, de nagyon nem szeretik a blökiket. Vacak kétségbeesetten próbálkozik a városlakók kedvére tenni, ám akaratlanul is részese lesz a fenséges és narcisztikus Ika Chu terveinek. Csak egy aprócska akadály áll Ika útjába, hogy világuralomra - vagyis Kakamucho-uralomra – törjön: gonosz terve az, hogy rávegye Vacakot, segítsen neki örökre elűzni a városlakókat. Ekkor lép a színre Jimbo, az egykori szédületes szamuráj-macsek, és Emiko, a vad cicus, aki Vacakhoz hasonlóan szamuráj szeretne lenni. A két cirmos és a kétbalkezes blöki különleges utazásra indulnak, hogy együtt mentsék meg Kakamucho cicalakóit. Vacak a kalandok során új barátokra tesz szert, és közben Jimbo irányításával egy gyorstalpaló szamurájtréningen is részt vesz, hogy aztán végül letaszítsa trónjáról a gonosz Ika Chut.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 34

Hozzászólások

2022-09-01 18:18:00 - magenta11 1 Jópofa, vicces, nagyon bejött 10 /10 :)

2022-09-01 14:12:02 - Pennywise 1 Nagyon jó volt! Hatalmasakat tudtam nevetni rajta. :) A Tosiro Hasitasi név mindent vitt nálam. :D

2022-08-30 15:39:25 - ricsicsi 3 Köszönjük a feltöltést!Remek film, vicces, aranyos.

2022-07-31 04:14:57 - bunyospityu 4 Emiko lesz végül a város szamurája. :o