A hívás

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Call
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2013
Játékidő:
96 perc
imdb_icon értékelés:
6.7
Kategória:
Jordan Turner:
Officer Paul Phillips:
Maddy:
Készítők:
Rendező:
Officer:
Flora:
Josh:
Alan Denado:
Brooke:
Rachel:
Michael Foster:
Casey Welson:
Officer #1:
Female Trainee:
Leah Templeton:
Autumn:
Officer Jake Devans:
Forensics Agent:
Szereplők:
Halle Berry (Jordan Turner), Morris Chestnut (Officer Paul Phillips), Roma Maffia (Maddy), Denise Dowse (Flora), Ross Gallo (Josh), Michael Imperioli (Alan Denado), Jenna Lamia (Brooke), Justina Machado (Rachel), José Zúñiga (Marco), Michael Eklund (Michael Foster), Abigail Breslin (Casey Welson), Tara Platt (Female Trainee), Evie Thompson (Leah Templeton (as Evie Louise Thompson)), Evie Thompson (Leah Templeton), Ella Rae Peck (Autumn), David Otunga (Officer Jake Devans)
Megtekintések:
1,139 (787)
Leírás:
Jordan egy segélyhívó központ operátora. Ám amikor elkövet egy végzetes hibát, és az eset rosszul végződik, elbizonytalanodik, hogy folytassa a munkáját. Ám befut egy hívás a tinédzser Caseytől, hogy egy őrült elrabolta őt a bevásárlóközpont parkolójából. Jordan és a zsaruk dolgát nehezíti, hogy nem tudják bemérni a lány mobilját, és a bűnöző autót is cserél. Az óra ketyeg, amikor Jordan rájön, hogy az ügy összefüggésben van a korábbi esetével. Elhatározza, hogy szembenéz a sorozatgyilkossal...

Elérhető megtekintő linkek: 19

Hozzászólások

2019-12-01 09:56:46 - tigeroy -három alma.... :)
a film nagyon tetszet köszönöm a feltöltést

2019-11-21 17:51:08 - dinaodi 1 Huh...ez kész para volt, vagy 5x felugrottam, kirohantam, 3 almát megettem, két körmöm lerágtam, de a rendőrök ugyanolyan töketlenek mint nálunk, a kiscsaj sokat visong, ahelyett, hogy jól t-kön rúgta volna a csávót, csak a végére kapta össze magát és akkor már jól megszívta magát és kellően vérszomjas lett.Halle Berry a kedvencem, nagyon jó volt most is a vége pedig különösen tetszett, nagyon ütős jó befejezés, gratula a készítőknek:) A feltöltést nagyon megköszönöm, de mostanában még egyszer nem nézem meg, mert az ajtózárakat nem akarom notóriusan ellenőrizgetni, hogy bezártam-e:)

2019-07-18 20:27:17 - Katina Izgalmas és végig leköt. Jó kis film, nem először láttam és szerintem nem is utoljára.
Köszi!

2019-05-30 20:57:43 - ricsicsi Köszönjük szépen a feltöltést!Szuper volt!