Az ítélet éjszakája

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Judgment Night
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1993
Játékidő:
110 perc
imdb_icon értékelés:
6.6
Kategória:
Frank Wyatt:
Mike Peterson:
John Wyatt:
Fallon:
Ray Cochran:
Sykes:
Clarissa:
Linda Wyatt:
Rendező:
Rhodes:
Driver's Girlfriend:
Freeway Driver:
Travis:
Charley:
Szereplők:
Emilio Estevez (Frank Wyatt), Cuba Gooding Jr. (Mike Peterson), Stephen Dorff (John Wyatt), Denis Leary (Fallon), Jeremy Piven (Ray Cochran), Angela Alvarado (Rita), Michael DeLorenzo (Kid), Peter Greene (Sykes), Galyn Görg (Clarissa (as Galyn Gorg)), Christine Harnos (Linda Wyatt), Erik Schrody (Rhodes), Relioues Webb (Dre), Eugene Williams (Buck), Michael Wiseman (Travis), Will Zahrn (Charley)
Megtekintések:
1,202 (593)
Leírás:
Négy jóbarát elhatározza, hogy elmennek egy Chicagóban megrendezésre kerülő bokszmeccsre. Útközben dugóba keverednek, ám hogy időben odaérjenek, letérnek egy mellékútra, ami a város kétes szegletein vezet át. Járművük elé egy ismeretlen alak esik, akit meglőttek. Ray és barátai megpróbálnak segíteni neki, azonban hamarosan előkerülnek az elkövetők is, akik viszont nem szeretnének szemtanúkat. Kezdetét veszi hát a macska-egér játék a város sikátoraiban.

Elérhető megtekintő linkek: 30

Hozzászólások

2021-09-28 16:20:02 - qamu74 Ennek a filmnek NAGYON JO a ZENEJE!
Anno kazettan rengetegszer hallgattam!

2019-01-12 19:13:12 - GGabe 1 Anno ezt a filmet imádtam. Mondjuk az 25 évvel ezelőtt volt, középiskolás voltam még csak.
De tetszett. Szerintem a sztorija nagyon jó, és tetszett néhány kamerabeállítás is. Volt olyan, ami egyenesen a Volt egyszer egy vadnyugatot idézte. :)