Az idegen vendég

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Stranger Within
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2013
Játékidő:
90 perc
imdb_icon értékelés:
3.7
Kategória:
Szereplők:
William Baldwin (Robert), Estella Warren (Emily), Kim Bodnia (Masked Kidnapper), Vivienne McKee (Anne), Jeffrey Pierce (Michael), Gadi Cimand (Spanish Police Officer), Sonja Molina (Theaterguests), Sanny Jakobsen (Premieregæst), Claire Ross-Brown (Jane), Sarah Butler (Sarah), Katia Winter (Sophie), Javier Torreiro (Spanish Police Officer), Ole Dupont (Premieregæst), Jon Pihl (SWAT Team), Kenneth Marsner (SWAT Team), Thomas Sauerberg (SWAT Team), Torben Sloth Thomsen (SWAT Team), Helle Pilar Larsen (Theaterguests)
Megtekintések:
288
Leírás:
Emily Moore (Estella Warren) színésznőt elrabolja és megkínozza egy maszkos férfi. A világsajtó úgy gondolja, egy elmebeteg rajongó tette ezt a nővel, ám Emily ismeri a tettek miértjétu2026 Próbálván elmenekülni a tettes és a szörnyű emlékek elől, a színésznő pszichiáter férjével, Roberttel (William Baldwin) maga mögött hagyja New Yorkot és egy mediterrán kis szigetre költözik, ám az idilli magány egyik pillanatról a másikra rémálomba fordulu2026

Elérhető megtekintő linkek: 6

Hozzászólások

2022-02-22 11:14:28 - theorg2 szörnyű és borzasztó a szinkronhang totál más és nem illik a karakterekhez. börtön a szinkronfelelősnek. a film elmegy.