Mátrix: Feltámadások

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Matrix Resurrections
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2021
Játékidő:
148 perc
imdb_icon értékelés:
5.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Keanu Reeves (Neo), Christina Ricci (Gwyn de Vere), Neil Patrick Harris (The Analyst), Jada Pinkett Smith (Niobe), Carrie-Anne Moss (Trinity), Max Riemelt (Sheperd), Michael X. Sommers (Skroce), Lambert Wilson (The Merovingian), Priyanka Chopra Jonas (Sati), L. Trey Wilson (Hanno), Brian J. Smith (Berg), Eréndira Ibarra (Lexy), Andrew Lewis Caldwell (Jude), Jonathan Groff (Smith), Joshua Grothe (FunktIøn), Jessica Henwick (Bugs), Toby Onwumere (Sequoia), Yahya Abdul-Mateen II (Morpheus)
Megtekintések:
20,861 (6,660)
Leírás:
Neo nem halt meg. A Mátrix működik, de megújult, erősebb és biztonságosabb, mint valaha. Az élet megy tovább. Vannak hősök, akik képesek a feltámadásra. Vannak szörnyű erők, amelyek ellen mindig újra harcba kell szállni. És van néhány nagy titok, amelynek segítségével a hősök vállalhatják a harcot, és szembeszállhatnak azzal, aki/ami az elpusztításukra tör. Legfeljebb maguk sem értik, hogy történik mindez. Magyar mozi megjelenés dátuma: 2021. december 23.

Elérhető megtekintő linkek: 61

Hozzászólások

2022-05-03 15:19:30 - GaborGabor Csodásan betalálnak a mondatok! Ez nem akciófilm. Aki azt várja, az ki is kapcsolja 10 p után. En is 2x kezdtem el nézni, illetve folytattam, :D mert nem tetszett, de nem adtam fel, hanem nézőpontot váltottam és úgy valóban átjött a lényeg, ha ezt javasolhatom nektek. :) Koszi a feltöltést netmozi! :)

2022-02-03 08:51:25 - HenFox 1 Ha valaki ezt a filmet megnézi, NE úgy nézze, mint egy Mátrix filmet. A film mondanivalója a lényeg: társadalom kritikák vannak benne megfogalmazva, néhol komikusan és természetesen a vége csattanóval zárul, amely szintén elgondolkodtató.

2022-01-09 20:11:43 - suntcu 8 Ez a film nálam 10/3.
Mondjuk a régi szereplőket jó volt újra látni. És jó volt egy Mátrix filmben vadi új számitógépeket látni. De lényegében ez ami pozitív.
A történet nulla, nem volt benne semmi újdonság, csak az eddigi petárdákat sütögették el újra, immár egy modernebb környezetben. Jön egy kis spoiler: Hugo Weaving gondolom már nem vállalta a szerepet ebben a filmben, meg Laurence Fishburne sem, szerintem ők tették jól. Akit Hugo Weaving helyére betettek, az borzalmasan rosszul játszott. Nem csak azért, mert képtelen volt utánozni az eredeti Smith ügynök stílusát, mozgását, szokásait, de az egész szerepet is képtelen volt megragadni, átélni. A Morpheus-t játszó új színész valamivel jobb volt, de a rossz történeten persze ő sem tudott változtatni. Full ostobaság volt a történetben belőle is programot csinálni. Keanu Reeves pedig ettől sokkal többet is tudott a John Wick sorozatokban, nem értem, hogy nem jött össze neki az most, ebben a szerepben is. Carrie Anne Moss viszont tényleg gáz lett, már nem a régi a kondija. Ami nem baj, csak akkor más szerepet kellett volna írni neki a történetben.
Érthetetlen hogyan lehet az, hogy volt lövedék amit meg tudott állítani Neo, volt amit nem. Az meg logikailag nem stimmel, hogy tükrökön másznak át egyik világból a másikba, mindenféle egyéb segítség - mint pl. egy kulcs a régi részekben - nélkül. Azt meg egyáltalán nem mutatták, hogyan jutnak be a rendszerbe, vagy ki onnan. Persze, nyilván, vonalas telefonok már nem nagyon vannak manapság, így valamit ki kellett volna találni, csak még erre sem futotta, helyette inkább egyáltalán nem mutatták. Logikai bukfenc az is, hogy a kiválasztott nem tudott repülni, a nem kiválasztott Trinity meg igen. Azután az sem világos, hogy miután a Smith program okozta a legtöbb gondot az eredeti Mátrixban, majd megsemmisült, mit keres újra a vadi új Mátrixban is? Meg persze az is fura volt, ahogy a régi programokat pl. a Merovingian-t ábrázolták. Egyáltalán minek kellett ő oda? Semmit nem tudott csak folyamatosan óbégatni meg sírni-ríni vagy öt percig rongyokban. Ennyi erővel jobb lett volna kihagyni.
Szörnyű, hogy így elszúrtak egy eredetileg nagyon jó trilógiát. Még rosszabb, hogy az eredeti főszereplők ehhez asszisztáltak.

2022-01-07 15:50:24 - Kaliforgia 8 1 Először is BÚÉK mindenkinek!
Másodszor, köszönet a feltöltésért. És az összes többi feltöltésért is! Remélem tudjátok, ha nem is mindig mondja ki ezt az ember és nem is mindig tettszik a feltöltött film, akkor is köszönettel tartozunk a munkátokért mindegyik film esetében.
Harmadszor, sajnos egyet kell értsek Totta78, Blade 23 és oscar 32-vel. Ez a rész a közelében sincsen az első háromnak. Nem csak az egész koncepció borzalmas, de - nem tudom, hogy szándékosan vagy sem -, mintegy ki is csúfolja az előző részeket, ami lehet, hogy egy amúgy is kissé bugyuta sorozat esetében, mint a Baywatch bejött, egy Mátrix film esetében hát nagyon nem. Az előző részek viszonylag logikusan és többé-kevésbé hibamentesen felépített gondolatmenetei, történetei ellenében, ez a film sem nem volt jól felépített, sem nem volt következetes, egy rakás hiba volt benne és még csak látványos sem volt igazán.

Vecsoo: Tudod, az egyszeri átlagember is tisztában van azzal, hogy Superman, az X-men-ek, a Bosszúállók, meg a G.I. Joe nem létezik a valóságban, de ettől még nem mély gondolatokat, meg saját félelmeire való ráismerést vár, ha leül ilyen filmeket nézni, hanem bizony csihi-puhit, meg látványosabbnál látványosabb jeleneteket. Ahogyan az 1985-ös Anna c. film esetében is a "Zöld orom" kicsit mulatságos és romantikus történeteire kíváncsi az ember, nem pedig arra, hogy Anna hirtelen egy szuper erős fantommá válik és pörgő rúgásokkal lever mindenkit maga körül. De egy Terminátor film esetében sem arra kíváncsi senki sem, hogy a T800-as elmagyarázza miért fontos a szelektív hulladékgyűjtés. És persze egy Mátrix film esetében sem az a király, ha a film régi főszereplői saját maguknak és az előző részeknek görbe tükröt mutatnak és persze nem is a magvas gondolatok. Ez van.

zsoltfordos: Nem feltétlenül kell filmkritikusnak lenned, hogy véleményt mondj egy filmről. Ahogyan nem kell szakácsnak sem lenned, hogy elmondd ízlett-e Neked valami, vagy nem és ahogyan kárpitosnak sem kell lenned ahhoz, hogy véleményt alkoss arról, hogy egy fotel kényelmes-e vagy nem. A szabad vélemény nyilvánítás korunk vívmánya.

2022-01-05 22:37:35 - Vecsoo 3 9 Ez most komoly???
A sok kommentelőnek tényleg nem esett le hogy a Matrix, valójában a saját börtönöd? A saját elmét, hitrendszered, dogmáid rabja vagy valójában???
Csak mert vártátok a látványosabbnál látványosabb csihipuhit, az eszetekbe sem jut, ez a rész mennyire fejre állította az előzményeket.

Vajon nektek mik a legbelsőbb félelmeitek? Mik a gátjaitok, kifogásaitok amiket magatok előtt görgettek???
Jaaa hogy így már másabb a történet és egyből szar??? Biztos a film a szar? Vagy az hogy nem érted? Netán az hogy Te is rá döbbentél, hoppá hát én is pont így szenvedek?!?!?!?

Jóccakát!!!

U.i
Köszönet a csapatnak a filmért.
BÚÉK!

2022-01-03 11:37:28 - lionmen 1 1 Köszi.

2022-01-02 20:11:28 - Totta78 8 5 Nagy Mátrix fan voltam, de ez egy híg fos volt soha nem unatkoztam még ennyire filmen! Van amit nem kellene erőltetni!

2022-01-02 12:45:32 - Blade23 8 5 Ez egy semmi volt!!!Ritkan akadok ki.Ennek a fosnak sikerult.;#

2022-01-02 03:42:39 - zsoltfordos 9 5 Koszi a feltoltest es a kivalo minoseget. A filmrol nem mondok semmit es nem is pontozok mint egyesek, mivel nem vagyok film kritikus. :) Boldog uj evet kivanok!

2022-01-01 18:26:08 - oscar32 9 1 A feltöltésért köszönet ! Ami a filmet illeti,meg sem közelíti az előző részeket. 10/3

2021-12-28 12:11:56 - Igazamvan 4 2 Köszönöm a feltöltéseket! Szuperek vagytok, hogy már ilyen minőségben megnézhetjük a filmet!
A film? Hááááááát, nem is tudom. Ahogy a többség, én is nagyon vártam. Valahogy nekem azonban az egész nem kerek. Amitől a Mátrix-filmek olyan "mátrixosak" voltak, hiányzik belőle. Megérteni sem sikerült mindent elsőre, illetve látok igen sok logikai bukfencet benne. SPOILER! SPOILER! Csak pár kérdés. Ha Neo úgy átlátja a kódokat és úgy meg tudja kerülni a szabályokat, mint az első rész végén és onnantól tette, miért esik nehezére a lövedékek visszatartása és miért nem megy a repülés? Ha nem látja át és nem tudja megkerülni azokat, akkor pedig hogyan állítja meg a golyókat, vagy állítja meg az autókat? Ha végén a két főszereplő bármit megtehet a Mátrixban, miért fogadják el ezt és miért nem támadnak a gépek a való világban és ölik meg őket, amikor ez lenne a logikus lépés részükről?

2021-12-28 01:39:33 - piga 4 6 Köszi a munkátokat. Hát a film egy nagy nulla ( az utolsó léghajlitó).

2021-12-27 20:03:26 - unalmas 1 6 Szerintem nagyon jó!
És mivel számomra csak az "ős-Mátrix" a Mátrix, ezért ez annak egy nagyon szimpatikus "párhuzamos" sorsábrázolása. (Ez a mi lett volna, ha a kék kapszulát választja, miközben fogékony marad a programvilágra?! Tudom, hogy nem az, mert ÉRTEM a lényegét, csak úgy elméláztam ezen...)

Szóval nálam ez méltó folytatása a Mátrixnak (1999.!!!)

Az úgynevezett 2. és 3. rész nekem csak töltelék, bár ITT nagyon vicces volt a Merovingi karaktere.

Hálás köszönet a feltöltésért!

2021-12-27 14:47:47 - tukan95 2 1 Köszi a munkátokat.

2021-12-27 13:07:08 - Monza01 2 5 Nekem tetszett!Ez is elgondolkodtató mint az első rész!Mint folytatás lehetett volna nagyobb durr, de nem tudtak felülkerekedni.Sőt inkább alul sajnos.Lehetett volna a szálakat másként összekötni (nem szpojlerezek,hogy kifejtsem),az nagyon nem jött be!

2021-12-27 10:41:07 - theorg2 4 2 Szimplán a korábbi 3 rész keveréke, azaz semmi új

2021-12-26 19:51:15 - mokus79 2 6 Hozza ami...hatalmas! Köszönöm!

2021-12-26 17:23:30 - farkascs 9 2 "Csak egy a baj, a birkáim nem mennek sehova. Ők szeretnek itt. Nekik nem kell ez a szentimentalizmus, szabadság, önállóság. Ami kell nekik az a kontroll. "
Itt is ez a baj... :D

2021-12-26 16:06:48 - kisfiam 7 2 huuu ez naggyon gáz---

2021-12-26 11:39:56 - Feke 3 2 Huhh..
Kétszerre néztem meg.
Ahogy indult, azt hittem valami teljesen átírt-, totál más mai film lesz. Ma reggel folytattam onnan, ahol tegnap feladtam. Nem bántam meg!
Ez is Mátrix.
Köszönet a feltöltésért!

2021-12-26 10:52:21 - brotherlouie 7 Méltatlanul gyenge volt főleg ,hogy 18 év telt el (ami szerintem túl sok ) a harmadik rész óta s talán már mást mond ami 40 feluli generációnknak. Talán ha anno 2 év re rá jött volna ki a harmadik rész után....de felesleges volt már ehhez hozzányúlni. Mintha a vissza a jövőbe 4. részét eröltetnék ott is itt is a 3, résszel végesnek tünt a dolog....bár lehet valakinek bejött a 4. rész

2021-12-26 06:25:10 - Katina 6 2 Először elaludtam. Másodjára 6 adag kávéval ültem neki. Volt benne egy poén. Ennyi.
Köszi!

2021-12-25 21:11:10 - Istike72 6 3 Nem nagy szám! 10/2

2021-12-25 14:12:18 - melfoy 1 00:37:25 Egészségedre tesó.

2021-12-25 12:27:10 - romeo 2 4 Köszi a filmet, nagyon jó, tetszett!

2021-12-25 01:03:51 - laszlohun77 14 3 Kész katasztrófa,tele üres,semmitmondó,egyirányú unalmas dumával.A megmaradt szájízt,ami az utolsó rész meghagyott,Kár volt elb...ni egy ilyen moslékkal....

2021-12-24 20:24:04 - ricsicsi 2 3 Köszönjük a feltöltést!Hugo Weawing és Laurence Fishbourne hiányzott szerintem sajnos. Elsőre kicsit nehezen érthető véleményem szerint, többször kell nézni, ahogy a korábbi részeknél is, legalábbis nekem.Hiányoltam a tipikus mátrixos akciót. Ezeket a negatívumokat leszámítva szerintem az elmegy, és nézhető között van.Nekem a második tetszett a legjobban.

2021-12-24 18:35:15 - petrovics79 1 2 hát az első 3 rész jobban tetszet,itt vozont tetszet hogy el mondják hogy mi történt velü és nincs lyuk.Jöhet a többi is.

thx a feltöltést nagyok vagytok

2021-12-24 13:12:38 - Lacikanr1 14 8 A film k..va jó, ezt nem is kell tovább ecsetelni. Viszont a hozzászolók kommentjét elnézve számomra nyilvánvaló, hogy az első Mátrix idején szerintem még csőre sem voltak töltve, vagy akkor még épp anyuci szoktatta őket a bilikézésre mert fingjuk sincs arról, hogy mit beszélnek …

2021-12-24 12:13:59 - xeraty 3 5 oda kell figyelni ennél a filmnél van benne több mély üzenet, köztük a mai világra és társadalommi rendszerre vonatkozó kritika is amit nem fogok spoilerezni de az egyik jelenetben hangosan ki is van mondva. A film magában nekem tetszett, de akinek az első három filmből csak az akcio jelenetek maradtak meg az ezt a filmet sem fogja érteni

2021-12-24 06:55:39 - ellenripley 4 2 Szerintem ez a film pont azért készült el, amit a filmben is elmondtak: megcsinálják velünk vagy nélkülünk.
Inkább megcsinálták ők, és közben belerúgnak egyet ebbe a rimékelős, sorozatfilmeket gyártó rendszerbe.
Én csak kíváncsi voltam, hogy mit lehet kihozni egy tökéletesen kerek, lezárt történet folytatásából. Szóval nem voltak elvárásaim, így nem is csalódtam.
A készítők sem törekedtek a tökéletességre, az látszott.
És szerintem lesz folytatása. Ugyanúgy nyitva hagyták, ahogy az első részt is.

2021-12-24 00:52:42 - krisy0243 2 Mert ez megy HBO Maxon is, ami nálunk nincs.

2021-12-23 22:49:56 - krisztian165 2 4 Ennél hogy van DVD minöség és a pokemberhez meg miért nincs?

2021-12-23 21:05:59 - amanda1983 7 10 Nos! Aki nem 10\10 et ad rá az nem érti a Matrix világát!Puszi és köszi az uppot :kiss: :)

2021-12-23 20:50:25 - LittleWolf 3 4 én is reméltem,hogy 1x lessz folytatása !de!
nem erre szamitottam vagy is gondoltam el valami mást nem is tudom..
persze nem mondom ,hogy rossz film mert nem az de a pontozása helyes ! 6.4 nél nem töb
1x meglehet nézni a jópár látványos jelenet végett főleg! néha a tömeg es tamadas vagy a rajzáskor olyan zombi film szerű hatást keltett nállam!
végezetűl a keletieknek lassal túl nagyra nől a p*csük hollywoodnnyit huzgálya nekik kedvökre! nem lenne ez gáz ,de a mitikus álatjaik és viseletük és tömeges számuk már-már zavaró! a tizgyűrüben úristen mikekett kellett elszenvednem nézőként! :(

2021-12-23 20:04:15 - hardy2esfel 2 2 Hja a vége az a TIPIKUS "" NEM LESZ FOLYTATÁSA XD XD :D ""De tényleg ,nyilván sem a rendezö sem a producerek,stb nem akarnak több pénzt /tojást kiszedni az UJ aranytojást pottyanto tikbol xd :D ,aki lovét tolt ebbe a progektbe és az több millio x sét kapják vissza .. Tehát welcome MATRIX
UIL:-Olvasom pár ARC kritikáját *hogy ez nem matrix film akkor biztosan kacsamesék? vagy Lolka és Bolka? aki olyanféle kommewnteket alkot hogy ez nem MATRIX film az nagyon nem vágta a korábbi részeket .Örülök hogy én és sokan mások értik és valamilyen formában örülnek ennek a filmnek .. /Netmozi team minden elismerésem nektek./

2021-12-23 18:35:06 - varju 8 2 Feltöltő munkájáért köszönet. A film borzalmas a régihez képest, csak azért néztem meg és végig mert a "régit" szeretem, jó filmnek tartom. Ez nálam 10/2 .

2021-12-23 17:59:29 - David33 8 4 Nem tudom, miért én kapom a diszlájkokat a kommentemre mintha én tehetnék arról hogy nem lesz több Mátrix film. :D
Egyébként ez nem is igazi Mátrix film és ezzel tisztában is volt a készítője. többször ki is mondják hogy nélkülük is elkészült volna. Mint szatíra nagyon jó film és teljesen jogos hiszen a nosztalgia meg a bugyuta CGI harcos filmek amiknek igazából semmi lényegük tényleg átvették a helyet az elmúlt 10+ évben és gyakorlatilag mindent feltámasztanak, folytatnak vagy remake-elnek az emberek meg akármennyit is rinyálnak miatta akkor is elmennek megnézni. EZ a film mondanivalója igazából, azon kívül hogy végre lezárták Neo és Trinity sztoriját. De mint Mátrix film nem állja meg a helyét szóval ne üljön le elé senki se ilyenelvárással.

2021-12-23 16:18:08 - stentor01 1 KIRÁLYOK VAGYTOK !!!!!!!!

2021-12-23 16:04:02 - Dehogynem 2 1 Fantasztikus munka, remek minőség. Minden részt moziban láttam először, aztán otthon még egyszer. Most is így lesz. Nagyon köszönöm.

2021-12-23 15:35:40 - hardy2esfel 3 3 Elöször is """Nagyon köszönöm az áldozatos munkátokat""" Masodxr a film eleje igen lol érthetetlen elöször ,aztán kezdödik egy MÁTRIX os filing amitöl égnek ált a hajam xd .Aki csippázta ezt a stiulusu film anomáliát az érteni fogja ...A film felénél vagyok de már most tudom ékes köve lesz ez a film a film polcom felsö tetejének a többször megnézhetös daraboknak ....Biztosan akad majdd ojan arc aki fikázza stb de ... Mindent össze vetve 10/10 nálam .. A folytatás ...is ojan mint maga a fim att nyul egy masik dimenzioba ahonnan sejtetik hogy a rendezö nem fogja annyiba hagyni , ..Tehát az hogy lesz foéytatás TÉNY ,kérdés mikor 2-3 év mulva .DE LESZ ... Mindenkinek Boldog kari Ünnepket kivánok .

2021-12-23 15:10:29 - jencipapa71 4 nagyszerű ez az oldal,a munkátokat köszönöm,Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok

2021-12-23 14:30:18 - qamu74 6 2 Egyet ertek David33 irasaval!
Amugy tobbszor megnezve,egy gagyi az eredeti 3 Matrixhoz kepest!!
Am az uj Resident Evil nagyon JO!!
Alice kivul,a tortenet tobbi szereplojerol szol!Remelem lesz folyt. kov.!

2021-12-23 14:00:55 - djszami 2 Köszi,már vártam....Ti vagytok a legjobbak ! Respect....Kellemes Ünnepeket !!!

2021-12-23 13:14:23 - David33 2 6 Nem lesz. A rendező megmondta hogy nem lesz új trilógia. Ez az egész film amúgy egy baromi nagy szatíra, saját magát és más blockbuster filmeket is kifiguráz, meg ezt az egész fanszervízt ami mostanában menő hogy nosztalgiára akarnak hatni és mindent elővesznek újra. :D

2021-12-23 10:29:15 - neoka1986 1 3 lesz szerintem folytatás!

2021-12-23 08:55:03 - mamu 2 1 Köszönöm a munkátokat és békés karácsonyi ünnepeket kívánok az egész csapatnak!

2021-12-23 08:21:30 - qamu74 1 3 Stablista alatt Rage Againts The Machine!!!!!!!(feldolgozas,nem eredeti,de igy is jo)

2021-12-23 08:01:04 - buves18 5 1 legjobb online filmes oldal :D koszontem a feltoltest :D

2021-12-23 07:43:34 - neoka1986 4 1 Nagyon gyorsak vagytok!!!!!!!! Köszönjük szépen és boldog Karácsonyt kívánunk a csapatnak!

2021-12-23 07:30:32 - Stheno 3 1 Nagyon gyorsak vagytok :) Köszönjük szépen és boldog Karácsonyt kívánunk a csapatnak!

2021-12-23 06:43:03 - fury1975 4 1 Köszönöm a múnkátokat és Békés karácsonyi ünepeket kivánok az eģész csapatnak

2021-12-23 05:46:21 - fenyfele 4 1 Hú a mindenit, már most ilyen remek minőségben?? Köszönjük szépen!!!

2021-12-23 05:44:04 - NG 5 1 :thankyou: a feltöltést :clap2: :thumbsup:

2021-12-23 04:26:43 - axvell13 6 1 Köszönöm a munkától az,kellemes ünnepeket mindenkinek.

2021-12-23 00:21:09 - blondlaci 3 1 Köszi az egész évi munkát !!

2021-12-22 17:10:03 - louy 12 1 KÖSZI A MUNKÁTOKAT ÉS KELLEMES ÜNNEPEKET A CSAPATNAK ÉS A CSALÁDJUKNAK

2021-12-22 10:08:01 - qamu74 6 2 Koszi a DVD minoseget!!!
Felirat(magyar),mikorra varhato??

2021-12-22 09:06:01 - iphone11 9 1 The Matrix Resurrections 2021 1080p HMAX WEB-DL DDP5 1 Atmos x264-EVO

2021-12-22 06:04:40 - NG 4 1 @Imee
Gondolom a héten felkerül mozis szinkronnal, DVD minőségben, mert a mai naptól játsszák a magyar mozik. És a fiúk, amit ráérnek ki is teszik. Peszre most jönnek az ünnepek, ami fontosabb.

2021-12-22 02:28:58 - Imee 2 2 Bocs, de úgy tudom, Magyarországon nem elérhető a HBO Max, akkor ugyan miért lenne benne 22-én már rögtön magyar szinkron, vagy magyar felirat? Ha jól gondolom, és nincs se szinkron hozzá, se felirat, akkor arra pluszban várni kell, jól gondolom?

2021-12-20 21:00:33 - Mecsabesz 4 13 Spoiler: Amolyan szabaditsátok ki willyt, avagy trinitit, olyan love storys, nem lesz nagy durranás szerintem, a még-még rókabőr esete!

2021-12-20 17:53:25 - NG 1 1 Most néztem HBO Max premier még mindig dec. 22...

2021-12-20 17:32:30 - turbo333 3 HBO premiert atraktak januárra ha jól tudom

2021-12-19 09:51:33 - SouthBronx 24 1 Ha vártok még három napot, lesz 4K minőség is akár. HBO max premier dec22.

2021-12-19 01:20:58 - bedeistvanpeterbenja 8 1 Jaj,de jó!Már töltöm is és nézem.Nagyon Szépen Köszönöm! :)