A hazafiak napja

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Patriots Day
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2016
Játékidő:
133 perc
imdb_icon értékelés:
7.3
Kategória:
Tommy Saunders:
Commissioner Ed Davis:
Készítők:
Rendező:
Sergeant Jeffrey Pugliese:
Carol Saunders:
Young Police Officers:
MIT Professor:
Jessica Kensky:
Harrold:
Dun Meng:
Officer Sean Collier:
Officer Outside Harrold’s Apartm:
Patrick Downes:
Meng's Mom:
Szereplők:
Mark Wahlberg (Tommy Saunders), John Goodman (Commissioner Ed Davis), Michelle Monaghan (Carol Saunders), Michael Marchand (Young Police Officers), Sang-bae Kim (MIT Professor (as Sangbae Kim)), Rachel Brosnahan (Jessica Kensky), Rhet Kidd (Harrold), Jerry Dwyer Jr. (MIT Grad Students), Michael Chuah (MIT Grad Students), Jake Picking (Officer Sean Collier), Frank Czarnowski (Officer Outside Harrold’s Apartment), Dicky Eklund Jr. (Young Police Officers), Chris O'Shea (Patrick Downes (as Christopher O'Shea)), Christopher O'Shea (Patrick Downes), Lana Condor (Li), Patrick Wensing (MIT Grad Students)
Megtekintések:
4,153 (2,710)
Leírás:
2013-ban bomba robban a bostoni maratoni futóversenyen, a terrortámadásnak több halottja és 265 sebesültje volt. A támadást követően hajtóvadászat indult, hogy elkapják a merénylőket. Tommy Saunders rendőrőrmester versenyt fut az idővel, hogy megakadályozzon egy esetleges újabb merényletet. A pánik és a félelem helyett az egész város _ az állampolgároktól a nyomozókon át a kormányzati tisztviselőkig _ összefogott a terroristák ellen, hogy mielőbb kézre kerüljenek, és bíróság elé állítsák őket.

Elérhető megtekintő linkek: 49

Hozzászólások

2022-04-03 20:47:26 - newcomer 1 A szereplőlistából itt kimaradt Kevin Bacon..csak egy apró észrevétel.

Nem rossz film 10/8

2018-02-19 03:16:50 - vektor78 2 2 Nem akarom bántani,mert azt az ilyen filmeknél nem szeretik,és végül is akkora baj nincs is vele de..... Asszem itt pont az a baj,hogy amit ki szerettek volna hozni belőle az sül el visszafelé,ha nem szemellenzővel nézed. Mégpedig,hogy a nagy bostoni erő csak akkor nagy,ha a meccsen mutogatni kell magukat és elmondani a nagy amerikai hazafias kamubeszédet, ettől van amúgy k.nagy hányingerem. Aki teszi a dolgát patrióta szemszögből nézve az nem kérkedik vele és nem vár semmiféle elismerést. (Aki nem tudja tanítja,aki tudja nem mondja) bár ez talán nem a legpontosabb ide,viszont a mondanivalóm megfogalmazza. A nagy bostoni erő nem tudott hozzá tenni sokat a fényképek nyilvánosságra kerülése után,pedig biztosan sokan ismerték az elkövetőket. Legalább is a filmből ez nem derül ki. És a nagyvárosi rendőrség is ami az USAban a legjobb is talán,az első összecsapást hogy tudta úgy elszúrni? Több rendőr megsebesült az egyik elkövető pedig elmenekült. Tudom,hogy nekik meg voltak még bombái,de a rendőröknek meg minden autóban van gépfegyver is amit csak egy autóból vettek elő. Amikor az első autó szélvédőjét lövik talán nem kellene odaállni egy másikkal is mellé,mit gondolt mi fog történni? A második elkövető elfogását már nem is szeretném részletezni, ..megmozdult !! Mit csináljunk? - lőjük szét a motorcsónakot ráadásul a végén úgy nézett ki,hogy a fickót el sem találták. Brávó. Amúgy ha nem volt valamiféle full casco biztosítás a csónakra, az rendőrségtől,a várostól,vagy az államtól biztos nem kapott szegény fickó semmiféle kártérítést,mivel terrorista ügy kapcsán ott a vagyoni eredetű kár ilyenkor teljesen mellékes.E helyzetben mindig az van,hogy az emberek biztonsága meg a sok bla bla bla miatt hát így jártál. Ezért vagyok ilyenkor mindig bajban,mert értemén én hogy ez miről akarna szólni de senki nem mondja el a rendezőnek,hogy ezt valójában hogyan is kellene bemutatni? Sajnálom,de megint az van,hogy egy jó filmet az át nem gondolt rendezés miatt megint csak úgy összedobtak,ettől ma már tőbb kell!! Nem személyes senki ellen,bocs. 10/7.2 lenne,de ezért csak 10/6

2017-10-24 08:06:40 - 6600 1 Köszi a feltöltést.