Elzárás

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Detention
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2011
Játékidő:
95 perc
imdb_icon értékelés:
5.6
Kategória:
Riley's Dad:
Principal Verge:
Taylor's Mom:
Készítők:
Rendező:
Nerd:
Clapton Davis:
Jock Kid:
Metro:
Male News Reporter:
Hipster Thief:
Riley Jones:
Billy Nolan:
Taylor Fisher:
Taylor's Little Brother:
Punk:
Sander Sanderson:
Janitor:
Szereplők:
Will Wallace (Doug Jones), Will Wallace (Riley's Dad / Doug Jones), Julie Dolan (Taylor's Mom), Jesse Heiman (Nerd), Josh Hutcherson (Clapton Davis), Percy Daggs III (Jock Kid (as Percy Daggs)), Joseph Keane (Metro (as Joe Keane)), Daniel Negreanu (Male News Reporter), Josh Breeding (Hipster Thief), Marque Richardson (Toby T. (as Marque Richardson II)), Shanley Caswell (Riley Jones), Parker Bagley (Billy Nolan), Alison Woods (Taylor Fisher), Logan Stalarow (Taylor's Little Brother), Mickey River (Punk), Marco Garcia (Janitor)
Megtekintések:
1,085 (743)
Leírás:
Riley egy okos, ám cinikus számkivetett a Grizzly Lake-i Középiskolában. A lány Sander reménytelen szerelmének tárgya, a srác még nála is népszerűtlenebb és szexuálisan frusztráltabb. Eközben az irónikus nevű Clapton fülig szerelmes Ionébe, a gyönyörű, ám kissé elszállt pompomlányba. Mind a négyen az utolsó évüket végzik a suliban, már ha egyáltalán eljutnak az érettségiig. Egy elégedetlen diák képében ugyanis sorozatgyilkos szedi áldozatait az iskolában, és feltett szándéka, hogy vérfürdővé változtatja a szalagavatót.

Elérhető megtekintő linkek: 14

Hozzászólások

2021-02-26 19:40:33 - LucaLove Horrorfilmeknél mindig van egy-két-sok HP és tenyérbemászó fejű kölök, akiknek kb. szurkolsz a haláláért, mert olyan gonoszak, bully-k stb.
Na, itt ez a csaj ilyen. Kár volt, hogy nem nézted végig de ez valóban olyan film, amihez kell nyitottság az elborult humorra.

2019-01-13 09:24:32 - GGabe Hát nem tudom, hogy mire kapott ez 5.8 pontot. Számomra egy értékelhetetlen, elmebeteg f.szság az egész. Kifejezetten idegesítő egy film. Sikoly-paródia akar lenni, de valami veszett sz.r próbálkozásban. Ráadásul a Sikoly már egy lerágott csont. Egyszer nem tudtam elmosolyodni rajta. Már az elején kiakasztott a csaj. Ha nekik az vicces, hogy egy tinilány úgy beszél az anyjával, hogy "fogd be a pofád", meg "dögölj meg", az meg nem szól rá semmit.... és ezzel indít a film. Utána sem lesz jobb. Kb a feléig bírtam nézni, aztán bealudtam rajta.