Pókember: Nincs hazaút

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Spider-Man: No Way Home
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2021
Játékidő:
148 perc
imdb_icon értékelés:
8.7
Kategória:
Norman Osborn:
Dr. Otto Octavius:
Otto Octavius:
Max Dillon:
Happy Hogan:
Flash Thompson:
J. Jonah Jameson:
MIT Assistant Vice Chancellor:
Mr. Harrington:
Security Guard:
Doctor Strange:
Agent Cleary:
Coach Wilson:
British Anchor:
Betty Brant:
MJ:
Drug Dealer:
Jason Ionello:
Ned Leeds:
Apprentice:
Homeless person at Soup Kitchen:
Szereplők:
Megtekintések:
30,752 (9,797)
Leírás:
A film az egyik legvitatottabb Pókember-képregényből táplálkozva mutatja majd be, hogy lehet ismét visszaszerezni Peter Parker inkognitóját, amely az Idegenben végén lepleződött le. A tervnek Doctor Strange és a multiverzum is részese, no meg felmutat néhány ismerős, habár nem túl barátságos arcot is, akik azért bukkannak fel, hogy alaposan felkavarják a dolgokat. Bemutató dátuma: 2021. december 16.

Elérhető megtekintő linkek: 51

Hozzászólások

2022-01-27 15:34:53 - David33 Kracsekkriszt: A VOD verzió, magyarán a Disney+-os verzióra szerintem még minimum 1 hónapot kell majd várni mert nagyon jól megy a film a mozikban szóval nem lepne meg ha tovább kitartanák, mint alapból tervezték. DVD megjelenés meg minimum 3 hónap, mármint a mozis premiertől számolva. Májusig ugye nem is lesz új Marvel film szóval tippre Márciusnál előbb nem fogják kitenni előbb.

2022-01-26 13:14:02 - Kracsekkriszt 2 2 valaki tudja mikor lesz DVD minöségben???

2022-01-25 20:37:01 - axvell13 1 Köszönöm.szuper.

2022-01-25 11:39:14 - debreczenik78 3 Ügyes

2022-01-25 06:28:29 - NG 6 :thankyou: a feltöltést, ez már nagyon jó minőség! :clap2: :thumbsup: :bow: :cool:

2022-01-23 22:21:15 - Ingyenfilmek 13 1
Ráadásjelenet: 1-2
------------------------------
https://streamzz.to/faHdhNGNwOHB0dDc1ZXgw
https://mixdrop.co/f/wn0njmq8u3pr4l
https://upvideo.to/v/bbhvcmufn8vp
https://upstream.to/t1k82fgv3haw

2022-01-22 19:14:53 - buves18 12 1 szerintem mar majdnem lehet DVD minosegnek nevezni. nagyon jo a minoseg :)

2022-01-22 18:50:22 - MCMLXXXII 7 2 Angolul TC ben már az oldalon van gondolom készűl a szinkronos verzió

2022-01-22 08:29:55 - Ingyenfilmek 16 3 Az utobbi időben a hozzászólások terén elszaporodtak a viták,amit zömében a más oldalakrról beszívárgók okoztak.Ezek az emberek csak azért jöttek ide,hogy megzavarják az itteni légkört,és konfliktusokat indítsanak be.
Úgy tudom az itteni vezetőség ez miatt, zárolta a hozzászólásokat a Premier adatlapoknál,és figyelik a reakcíókat.
Nem volt itt annyira jellemzőek ezek a dolgok,és kérek mindenkit senki ne száljon vitába a másikkal.
Csak a filmről szóljon a komment,és ne a személyeskedésről!!!
--------------------------------------------
Több adatlap zárolás alá került,viszont ez nem megoldás.
Az első sértegető komment után AZONNALI KITILTÁS a "jutalom" !!!!!

2022-01-22 08:25:48 - iphone11 4 1 Pár napra zárva volt a hozzászólások.Ha ezen nem fogtok változtatni a komik meg szűnnek a premiereknél.

2022-01-07 21:53:15 - westend 1 7 @ingyenfilmek
visszaolvasva sokszor elhangzott és ezért szerencsére nem is fejeztem be a gondolatomat mert nem tudtam hogy megy ez a "biznis" :), de mivel világosan leirtad hogy nem a penz hajt titeket akkor egy nagy Köszönöm. Mert ahogy irtam ez az oldal már pár éve az életem resze :wink: "de" :) meg mindig ugy gondolom hogy nem lesztek attol kevesebbek ha megprobaljatok a legjobb minoseget picit kesobb feltenni mint elsietni egy "nem eleg joval". Ezt nektek kell tudni, mindenesetre beleneztem a verziotokba es hat igazabol ennel mar volt sokkal rosszabb anyagotok is szoval nem tudom mi ez a nagy felhaborodas :) good luck :wink:

2022-01-07 21:43:25 - buves18 3 2 Csak márciusban lesz dvd minőség

2022-01-07 02:47:56 - David33 3 13 @Wolffe: A mihez tartás végett mondom, hogy az új, normálisabb minőségű anyag mindössze ÖT napja jelent meg!!! Szóval nem tudom, mit is vársz pontosan. A film bemutatója december 16 volt, ergo nem telt el még 1 hónap sem a bemutató óta, szóval milyen több, mint 1 hónapról beszélsz te? 1 hónap után már DVD anyagot vártok? Nagyon elvagytok ti kényesztetve! Az, hogy nincs fent rendes anyag, annyit tesz, hogy nincs miből dolgozni, ha lenne jó anyag akkor Zsozso már nyilván írta volna, hogy csinálja. De mint mondtam a lent is linkelt anyag, ami tényleg jó már 2-án avagy ÖT napja jelent meg. Ami nem több, mint 1 hónap de még csak nem is 1 hét. Amíg nem fizettek azért, hogy mi Feltöltők elérhetővé tegyünk nektek XY filmet vagy sorozatot, addig két dolgot tehettek. Vagy csendben maradtok vagy annyit írtok, amit elvár minden értelmes ember, beírjátok a kommentszekcióba, hogy: "KÖSZÖNÖM!" és tovább élitek az életeteket, amíg nem jelenik meg egy jobb változat. Van több ezer másik film és sorozat, válogassatok! Vagy de ez már tényleg a végszükség esete: Elmentek az átkozott moziba és megnézitek a filmet pénzért! :wink: Amíg itt a kamerás anyagért követelőztök már megnézhettétek volna a moziban is, ahogy azt amúgy is kellene.

Egyébként van az a mondás tudod, hogy: "Minden, ami a 'DE' után hangzik el, egy rakás sz*rt sem ér." Szóval mondhatod, hogy: "Én nem vagyok rasszista, de..." vagy "Én nem vagyok homofób de..." vagy a te esetedben: "Tényleg minden elismerésem a munkátokért, de..."

Feleslegesek ezek a potyakörök meg álszenteskedés. Nem bírsz várni és be akartad írni, hogy mikor emeli már fel végre Zsozso a hátsóját és teszi fel a Pókembert jobb minőségben. Nem kell titkolni, csak azért mert megpróbáltad normálisabb módon megfogalmazni attól még ugyan olyan türelmetlen és követelőző maradtál, mint a társaid. Na nem baj, majd legközelebb. :D

2022-01-06 23:01:32 - Wolffe 11 2 Lehet, hogy köcsögnek fogtok gondolni emiatt, de leírom amit gondolok. Tényleg minden elismerésem a munkátokért, de nem tudom megérteni, hogy például egy 12 egy tucat animációs filmet meg egy nem tudom hányadik hulladék Kaptár filmet miért helyeztek előrébb mint az év legjobban várt filmjét. Nem azzal van a gondom, hogy valami nincs fent 2 nap alatt, mert simán ki lehet várni. De már lassan 1 hónapja nincs rendes anyag fent, holott már sokkal jobb minőség is elérhető. A másik meg, hogy van egy tök jól felvett szinkron csak egy kicsit el lett rontva a hangsáv a nagy sietségben. Aztán ki lett jelentve, hogy ez most ilyen le vagytok szarva. Szóval én csak annyit kérek tőletek, hogy ha van időtök akkor rakjátok össze újra, vagy esetleg tegyétek elérhetővé a hangfájlt. Köszi mindenki nevében.

2022-01-06 21:30:28 - Ingyenfilmek 14 3 @minendki...
Legutolsó komment a mínőség,és anyagcsere terén:

A beszóllások terén pár napja fórumba jómagam írtam,hogy nem kell a kommenteket letíltani mondja ki mindenki a mondani valóját...
De...
Pénzről beszéltek emberek???Tisztába vagytok vele mit írtok??Kattintásvadász,és még ki tudja miket ír pár ember...
Szögezzünk le valamit egyszer,és utóljára.Már régen nem bíznisz ezt csinálni.Nem tudom nyer-e valaki ezen,de azok biztos,hogy nem a feltöltök.De ha így is lenne akkor sem tudom ki mennyit fízet a linkekért.Jaaa hogy nektek a kattintás fárasztó??És ez anyagilag mindenkit teljesen tönkretesz?Akkor én kérek elnézést....
A későbbiekben felvetem majd a vezetőségnek azt a prémium szolgáltatást a netmozi részéről,hogy mindenkihez elmegyünk a kattintások után, hogy jól meg is büfiztessük az éppen vacsorázókat.De min. a 3 kattintás :)
Ez gúny volt,és jól is esett.Mindemellett még szerintem jogos is.Ha történt a részünkről szemlélet váltás,akkor ezt szerintem jogosan tettük.Szinte nyaltuk a seggüket az embereknek amiért cserébe jöttek a mocskolódások nem is kis számban.Sokszor már azt se tudtuk hogy ki kiért is van.
És akkor ugye még ne feledkezzünk meg a mostanában bejött "torrent lovagokról" sem,akik azzal próbálnak versenyezni,hogy ki milyen gyorsan teszi össze ezeket az anyagokat.
Utánna pedig megy az óriási mellveregetés milyen pengék,mert egész nap a gép elött ülnek,és semmi dolguk nincs csak nézik,hogy mikor jönnek ki a Premier anyagok DVD képpel.
Mára már pedig odáig fajult a dolog,hogy ezek az emberek képesek minden online oldalra beregelni,és ontják magukból a fikázásokat-nemtettszésüket,ugy mint az emberek hasmenés közben a szart.
Ezek a "baloldali mü@-ok" hergelik a jónépet,és a vezetők ezt engedik büntettlenül,talán még bíztattják is őket.Minden adatlapnál meg kell nézni ki ugat a legjobban,és akkor láthatjátok ti is a valóságot.Talán kiakad pár ember a nyers írásomért,de nekem nem érzem úgy,hogy vissza kellene fogni magam.Unalmas már ez a téma.Viszont lenne egy kérdésem...Vajon ki fogja majd ezeket az embereket hibáztatni akikről írok?Ha van egy döntés arról a részéről,hogy mit miért állítunk meg,és ezek után ugyan úgy folytatódik akkor mit vártok?
Minden létező anyagot elhozunk nektek valamilyen formában,és ma is így tesszük.
Szörnyen boldog család 2,majd a Kaptár - Racoon city visszavár-t is...
A lényeg hogy mi ugyanúgy nyujtunk valamit,viszont itt még ez a téma.
Talán mégis célszerübb lenne a hozzászólásokat tiltani premier anyagoknál,amit már most sokan akarnak.

2022-01-06 20:22:34 - westend 3 4 Hát fiúk és lányok itt rendesen eltorzult mindenki az évek folyamán. Nem fogom egyik oldal pártját sem, mert sajnos igazság van itt is ott is. Még sosem írtam egy kommentet sem, de amit itt olvasok már pár napja az az elején vicces volt most meg már szánalmas. Az biztos, hogy más filmeknél sem értettem miért tesztek fel fos minőséget, mert az a ti jó híreteket rontja. Sosem volt semmi bajom azzal ha valamit nem tettetek fel és meg akartam nézni...elmentem moziba vagy megvártam míg kijön DVD-n. Szerintem jobb egy nézhető anyagot később feltenni mint egy szart mihamarabb. Ha pedig tényleg a háttérben az áll hogy minél elöbb rákattintson a beetetett ember hogy ti abból pénzhez jussatok...be se fejezem inkább a gondolatomat. A munkátokat nagyra becsülöm, és sokszor kisegített ez az oldal engem az unalmas estéken amikor a TV-ben csak a reklámokat nyomassák. Nagyon sok jó munkátok volt, van, de mostanság tényleg sok a filmekben beugró szamár amiböl döl a pénz :) :) Persze amíg nem egy akció alatt takarja el a főhősoket addig ezt is túl lehet élni. Szurkolok nektek hogy jobb anyagokhoz jussatok a jövöben és a bunkó beszolásokat hagyjátok figyelmen kívül. Sok sikert a továbbiakban

2022-01-06 09:12:13 - bulika250 5 3 sziasztok.nem szoktam hozzá szolni semmihez mert tűrelmesen várok.azt is tudom mi munka s áldozatal jár amit csináltok.régota töltök filmeket még a warez oldalak idelyéből.akkor is voltak tűrelmetlen bunkó beszologatós szar emberek.nehéz nem foglalkoni velük.de ugy gondolom vagytok anyira inteligensek hogy leszarjátok az ilyen nulla embereket.az viszont bosszant hogy pár sugyerák ember véget bűntetitek a többi jo pár ezer embert akik várják a új változatott.többek között a én két gyerekem.de inkább rászánom azt a 15ezret s elviszem őket moziba.ti meg legyetek a ovis viselkedésetekel.

2022-01-06 09:11:36 - Gabcsi110 1 Kedves @pentium123!
https://netmozi.com/forums/viewtopic/170 Most kivételt teszek, de ha volna válaszod, azt ne ide, mert törlöm.
Hetet-havat összehordasz.
Nem zavar, hogy 2021. 12. 18. óta vannak szinkronos linkek?
Egyébként a szinkront nem mi csináljuk, hanem a stúdiók. Amíg nem készült, nincs mit kirakni.
Kérdéssel tőled, eddig nem találkoztam, de arra figyelj, hogy
- A 21. században vagyunk.
- Jó helyen tedd fel: https://netmozi.com/forums
- Ne legyen halandzsa.
- Amíg valaki nem tud pontos választ adni, addig nincs felelet. Gondolom száz "Sajnos nem tudom!"-mal nem volnál kisegítve.
Sokszor azért nincs válasz, mert mire volna felelet, azzal egy időben meg is oldjuk, oldódik.
További jó szórakozást!

2022-01-05 22:14:08 - Ingyenfilmek 7 [email protected]
Kapsz vállaszt....
DVD-Mozis hanggal kint lesz a teljes anyag.

2022-01-05 13:54:57 - pentium123 13 7 Sziasztok miert nincs már szinkron a pokember filmen főleg ha van már jobb minőség.. Értem hogy sokan nem érnek rá mert meló van de nem hiszem hogy ijen sokáig kell csinálni. Másik meg ezért mert sokan beszoltak kép és a hang minőségén miatt ezért nem foglalkoztok vele. Az is érdekes hogy ami érdekel titeket arra hamar csináltok rá szinkront. Pókembernél. Meg direkt büntetik az embert.. Értem aztis hogy sok a meló vele meg új év eleje van de nem látok logikát. De nem is keresem csak idegesítő hogy pár ember mijat szopik minden ki..... És most nam azért írtam ezt nem bantaskent akik kemény munkával csináljak és hogy mijantunk elvesziik az idejüket minden tiszteletem övüke csak idegesítő nagyon.
A másik meg az hogy mijer kérdez az ember hogy mi az oka vagy ép próbálok kérdezni valamit sosincs válasz vagy ki térnek a válasz elől. Másik meg hogy mai 22 században nincs 1 másodperc két mondatra az gáz itt tartunk pedig az ember normálisan kérdez valamit.

2022-01-02 20:10:46 - Venom2018 20 Mind a 2 linken ugyanaz a minőség van. Azért 2 link, ha esetleg az egyik oldal nem jönne be. Ehhez tudtok csinálni magyar szinkront?? Egész jó minőségű.

https://mega.nz/file/d8VUHJaA#iAu8bQT2w4rns1Zu1CkD0Q9P2UfP6SJM3SLb8T27Bnc
https://drive.google.com/file/d/1I77DxV555LtsXiXFCmX2s5PktotRYqP1/view

2022-01-01 18:30:12 - oscar32 2 2 köszönet a feltöltésért ! A film egész jó lett simán hozta azt a pokemberes filinget amit már megszokhattunk. 10/8

2021-12-31 22:19:10 - Kracsekkriszt 2 1 thank you very much

2021-12-30 13:08:58 - axvell13 3 Köszönöm

2021-12-29 11:32:31 - Gabcsi110 6 2 https://netmozi.com/forums/viewtopic/170

2021-12-29 11:07:20 - David33 3 5 Ezt a komment kikapcsolós ötletet már én is javasoltam anno. Legalább premierfilmeknél megkéne csinálni, hogy ne legyen rinya de főleg a sok spoiler miatt. Aztán ha megjelent DVD minőségben lehet dumálni a film alatt.

2021-12-28 09:20:49 - Jovanazugy 14 8 Azt nem értem minek van hozzászólás lehetőség. Ki kellene kapcsolni ezt a lehetőséget aztán nem kellene hallgatni senki hozzászólását. Megnézed, nem nézed, letöltöd nem töltöd. Mindenki eldönti. Nyugalom lenne. Feltöltők! Nem lenne jobb ez? Kell nektek a feszültség? Peace.

2021-12-26 11:28:50 - debreczenik78 1 3 Bravó

2021-12-23 16:32:11 - nagyignac 11 15 Akinek itt nem tetszik az menjen el moziba, nézze meg. Mikor kijön vegye meg DVD vagy más optikain, esetleg várja meg streamingen. Ez ilyen egyszerű! A türelem nagy erény. :) Olyan meg mindig lesz akinek az ad élvezetet, hogy fröcsöghet. Kit érdekel?

Nagy elismerés és köszönet az oldal üzemeltetőinek az egész éves munkáért amit rá áldoztak arra, hogy legyenek új tartalmak és működjön az oldal.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

2021-12-21 21:55:12 - hardy2esfel 12 7 Jó ez a film de a SPANYOL csacsogás és a sok beömlő dollár ,a reppes feka [email protected]é csipetet szét cseszi az ihletet xd
Esetleg valami megoldfás? html stb..
Mellesleg köszönöm ismételten a munkátok ..

2021-12-21 21:41:22 - iphone11 2 4 második ráadás jelenet
https://ufile.io/n2hexo8w

2021-12-21 19:49:52 - hardy2esfel 3 11 //turoscsusza// Már a nevedböl is látszik hogy mennyire NAGY Arc lehetsz xd .Kritizálni na azt tudsz ,szerintem meg fogd magad és álj neki nézni valami neked valot Pl:: A nyomorultak cim film, mekk elek ,futrinka utca lakoi,frakk a macskak réme stb ..

Köszönöm a munkátokat

2021-12-21 13:35:04 - varju 1 8 Jó kis film. 10/8

2021-12-20 21:53:36 - Darkness 19 3 e)1. Nem tudom van-e benne pénz, mondhatnám többed magammal talán nem is érdekel...és ha van, akkor miért lenne az baj nekünk FELHASZNÁLÓKNAK?, itt van a film, ott a működő/letöltő link/, meg tudom nézni IGEN!, INGYEN TETTEM IGEN!, miért is érdekelne, hogy az oldal üzemetetőinek csurran-cseppen valami...hm :D

U.I: A filmet még nem néztem meg,..."türelem rózsát terem" szól a mondás, pedig én is kíváncsi vagyok rá, DE VÁROK 1 JOBB CAM_V2 VAGY TS VERZIÓRA...pedig kibaszottul érdekel már a film.
Miközben ezt írtam 5 cigit szívtam el, csak hogy "nyugodt maradjak", és ne küldjem el a picsába azon felhasználókat, akik érdemesek lennének reá :D

Aloha

2021-12-20 21:51:39 - Darkness 14 5 U.I2: HOSSZÚ LETT :D
uha...hűha...van, volt és még lesz itt mindig nézeteltérés, nem egyező vélemények és stb...sorolhatná az ember Ítélet napig, akkor se érne a végéig :(
Szal végig olvasva, minden egyes Hszt, sorry előre is mindenkitől, de erre jutottam:
1. MINDENKINEK!
a) Az feltűnt bárkinek is, hogy a legjobban vár filmeknél van MINDIG ilyen kavalkád? értem ezalatt: Hsz-ek tömkelege, (ilyen-olyan minőségben, és persze türelmetlenséggel a sorok között)
b) Megjelenik a Film adatlapja...nem sokkal később jönnek rá a linkek CAM/ANGOL esetleg mint pl. !ITT! is TS"V2/ANGOL minőség/nyelven
c) Jönnek az 1. Hsz-ek, teljesen értelemszerütlenül, pl.: "Mikor lesz fent jobb minőségben, esetleg DVD?" - nah itt szakad az oldal üzemeltetőinél a cérna.../1-->/
d) Adminok (esetleg ha már nem bírja Ő sem cérnával) ZSOZSO próbálnak reagálni, és higgadtak maradni, amennyire tőlük telik.../2-->/
2.
ADMINOK/OLDAL ÜZEMELTETŐI!
a)/1/ EMBEREK VAGYTOK TI? ÉRZŐ EMBERI LÉNYEK, AKIK AZZAL TÖLTIK AZ IDEJÜKET AMIVEL KELL?...MUNKA, CSALÁD, BARÁTOK, SZÓRAKÓZÁS?...AMIT ITT TESZTEK/CSINÁLTOK AZ MONDHATNI HOBBI? A VÁLASZ IGEN, HATÁROZOTT IGEN!!!
b) Azt már tisztáztuk, hogy hobbi szinten!, és az itteni felhasználók, teljességgel kimeríthetetlen éhségét próbáljátok kielégíteni, több-kevesebb sikerrel.
c) Hsz-eket olvassátok, és felvetődik bennetek a kérdés: Miért is csinálom én ezt?...jah persze tudom, ez csak HOBBI, de annyira felbaszta az idegeimet, az a pár HSZ, hogy már nincs kedvem vele foglalkozni, így valamit teszek az ügy érdekében, hogy legyen meg az a pár felhasználó akarata, ha már be volt ígérve a cucc, lesz amilyen lesz alapon.../ne tegyétek/...(sorry tőletek, de én majd nyomon követtem EME filmnek a linkjeit, HSZ-eit, és megőrültem, hogy felkerült TS"V2-ben, gondoltam megvárom, míg arra feldobjátok az anyagot/hangot/...sajna nem így lett) az előbb leírt dolgokért...
d) Üzemelem az oldalt, vásárra viszem a bőröm, hogy lehessen nézni PREMIER NAPJÁN! a filmet, és akkor ilyen HSZ-ek basszák fel az agyam, NA NEM, KÖSZÖNÖM EBBŐL NEM KÉREK!, ne is tegyétek...!!!(van pár HSZ-em filmekhez, sokat el is olvasok...van hogy borul a bili...nah ekkor elmegyek 1 cigire, elszívom, jó nagyokat szívok belőle, és közben folyton az olvasott HSZ-en jár az agyam..."Vajon mit, milyen filmet nézett az illető, ilyen hozzászólással?" 1-vagy reagálok rá, ha megjön az ihlet, 2-vagy hagyom a gecibe, és nem foglalkozok vele eldöntve magamban, hogy nem volt érdemes a magyarázatra az illető...3-kioktatom mit is nézett/látott valójában, mert nekem, és talán másnak is ez jött át a filmből...
e)/2/ SZAL OLDAL ÜZEMELTEŐI NE TEGYÉTEK, NE BORULJON NÁLATOK A BILI PÁR BALFASZ HSZ MIATT, CIGI, KÁVÉ, TEA, SÖR, BOR VAGY BÁRMI AMI KICSIT IS LEHIGGASZT BENNETEK AZT TEGYÉTEK, ÉS NYUGODTAN, HIGGADTAN TÉRJETEK VISSZA A HOBBIZOKHOZ, MERT AKKOR ÉLVEZNI IS FOGJÁTOK AMIT CSINÁLTOK, NEM CSAK KÉNYSZERBŐL TESZITEK AMIT KELL ÉRTEM? :D
e)1. Nem tudom van-e benne pénz, mondh

2021-12-20 21:45:47 - Lacikanr1 8 6 Engem borzasztóan zavart a reklám meg a prhuzamos spanyol meg magyar szinkron (néhol csak spanyol

2021-12-20 18:56:20 - petrovics79 10 2 köszönöm a éves munkáitokat,nagyon nagy ez az oldal ,csak igy tovább.

2021-12-20 13:32:26 - blondlaci 14 5 Minden egyes adminnak vagy aki dolgozik vele tökéletesen igaza van. Ez pont egy oly felület kellene, hogy legyen ahol tisztelik és segítik egymást az emberek. Egyszer már leírtam nem csak azért nézik meg itt sokan a filmet mert nem telik rá , hanem egyszerűen megéri-e beülni moziba. Van amit inkább megnézek itt előre angol cam-os minőségben és eldöntöm, hogy bemenjek-e egy multiba. Nem hiszem, hogy akkora reklámbevétel lenne ez vmint ők viszik vásárra a bőrüket egy kamerával a moziban… tehát minden fikázó először a saját háza táján takarítson…

2021-12-20 13:19:07 - Ingyenfilmek 18 9 [email protected] nagy a tájékozottságod a bevétel szerzésekről.
Tier-ekröl beszélsz,ami szintén nem arra utal hogy ezt csak most vetted volna észre.Ne fárasszuk már egymást és terísd már ki a kártyáidat...
Jössz hátulról,csak azt nem értem,ha ez akkora bomba üzlet,akkor miért nem csinállod?
És főleg miért csak 1 féle relase van?Ja beakadt a wc lehúzó???
Itt vannak a torrentes faszkalapok,akik csak oktatni tudnak,de maguktól pedig semmire se képesek.
A tudásuk annyi,hogy letöltik az anyagunkat,és kirakják a saját nevükön.Ha ez akkora biznisz,rajta CSINÁLD!!!!
Még 2-3 éve az anyagokat cseréltük mikor jött ki jobb anyag,de mára pont az ilyenek miatt mint te már nem csináljuk.
Szívatjátok a többi normállis felhasznállókat akik valóban azért vannak itt,mert nem futja nekik családosan mozira.
Csak 4 napja nem adtuk ki ezt az anyagot is,mert az embernek múszály már sorrendet tennie.Mi a fontosabb...
https://netmozi.com/filmek/31524/en_es_a_sarkanyom
Csak kritizáltok,követelöztök,és minden szar mínöséggel jelzitek azt amit kiadunk.
Mégis itt vagy,írsz az adatlaphoz,nézed,pedig senki nem erölteti rád.
Lehet a stillusom nyers,de 10 év alatt napi szinten olvasni a faszságokat nagyon fárasztó....
Nem kötelezö adatlapot nyitní,és linkeket.És ráadásul akkor nem is számol nézettséget nekünk.
Pengéskedtek,villogtok a szavakkal,ahelyett hogy csinálnátok valamit.Nekem nem tettszett hogy az anyagok nem jöttek régen,és tettem ellene....Te pedig itt osztod az észt,és probálsz a hsz-eddel másokat is erre kéztetni?
Leírom 5.re elbasztuk az anyagot,és már régen ki is lett volna javítva a TS-anyaggal.
De pont az ilyen beszólások miatt töllem ez felejtös.Ha ki akarsz rukkolni nosza...Mozi-felvétel-elkészítés.
Így ebben a sorrendben.
Rakd ki az anyagod,és ugyanugy mint én várd,és olvasd a mocskos hsz-eket.
Csokolóm...!!!!

2021-12-20 13:05:27 - lali9 6 2 Én inkább várok a megnézésével még ki jön a DVD-s verzió, nincs bajom a mozis felvétellel de számomra élvezhetetlen a sok reklám meg a hang miatt.

2021-12-20 00:54:38 - Oldpupika 2 1 Köszönet a feltöltésért.
Harmadáig leírtam, aztán egész jó film lett belőle.

2021-12-19 22:53:38 - Lucifer1979 1 2 Én inkább várok

2021-12-19 22:30:26 - cataflam23 15 3 @Matevok007
Azért ne legyél már ennyire naiv ember, biztos csak az embereken való segítség hajtja őket, véletlen sem fizetnek azok a videómegosztó oldalak nekik pénzt ahova feltöltik, meg a reklámokat is ingyen teszik ki az oldalra. Komolyan mondom sok embernek nagyon alacsony az intelligenciája ha még hisz abban, hogy valaki valamit ingyen csinál. Pl egy 90 perces film (jelenleg nem tudom milyen tierben van Magyarország, mert semmi kedvem egyikre se regisztrálni) de 1000 megtekintés után 0.5$ a minimum, de ezek általában nagyon rossz országok, magyar kb 2$ lehet / 1000
Az oldalnak kb 1.5 milliós megtekintése van havonta, hogy ez pontosan hány user, azt meg nem tudom mondani, de a lényegen nem változtat, itt senki nem tölt fel kedvességből filmet.
BTW az oldal üzemeltetőinek.
Én nem a film minőségét fikáztam, még a reklámokkal se lenne akkora gond, de már ne is haragudjatok, számomra kajak nézhetetlen úgy valami, hogy egyszerre két nyelven beszélnek.

2021-12-19 22:00:34 - Filu82 1 10 Köszönöm szépen a munkát!!Ez így jó ahogy van!!

2021-12-19 21:07:05 - Marcus108 8 4 Gyerekek inkább menjetek el a moziba, én is ezt teszem! Pocsék hangminőség, vagyis inkább annak sávba illesztése! Ha már csinálom ilyet biztos nem adnék ki a kezemből, csak hogy én legyek az első! Egy kattintás, az eredeti hang kihúzása!

2021-12-19 11:07:44 - LucaLove 5 2 Jobb volt mint a Venom, de nagyon itt sem tudtak mit kezdeni ennyi karakterrel. Többségük csak a háttérben ugrált vagy eltűnt 10 percre. Elektro-t nem erőltetném, nagyon gáz. Oki Doki fasza volt, de nem kapott elég lehetőséget. Zöld Manó viszont zseniális, őt imádtam.

2021-12-19 10:26:46 - NG 8 3 @turoscsusza
Ha ennyire ráérsz, akkor keress 1 lovat és ülj rá, de ne a hátára... :please: :thumbsdown:

2021-12-19 10:16:17 - Matevok007 25 3 Elnézve a kommenteket mostmár nekem is írnom kell...
Nemsemmi, hogy mennyi ember képes rinyálni csakmert neki nem tetszik a hang meg a reklámok. Ember, megfogod a távirányítót és kitekered, de neeem, inkább itt kell megmutatnod, hogy te mekkora chad vagy, neked nem elég ilyen anyag, csakis a legjobb kell. Ott a mozi, lehet fizetni. Nehogymár neked álljon feljebb. Akik ezeket csinálják azok családos emberek, akik hobbiból segítenek másokon, kifizetik helyetted a jegyet csakhogy meglegyen a szinkron hang. Kedvencem az @turoscsusza válasza volt (innen is üzenném, hogy akkora idiótával is ritkán találkoztam mint te) ahol képes olyat írni, hogy "idővel" fizetett a silány minőségért. Na elmész te a pi..., menjél moziba, ott majd fizethetsz Forinttal.

2021-12-19 09:13:07 - Roli1984 3 2 Ez egy nagyon igényes munka volt!

2021-12-19 07:53:15 - iphone11 13 14 Akinek nem tetszik huzzon el a moziba,örüljetek,hogy zsozso ingyen megosztotta nektek.
Következő siránkozó némítva lesz a hozzászólása.

2021-12-19 02:16:47 - turoscsusza 11 34 Nem tetszett ez a sok reklám és a silány minőség. Igazán megemelhették volna a hátsójukat, hogy kivágják a reklámokat, vagy legalább egy dvd minőséget biztosítottak volna, ha már fizetek az időmmel, és itt nézem.

2021-12-18 23:27:57 - Stripped34 3 5 Szerintem nem olyan zavaró a sok reklám úgy kell felfogni mint amikor a tévében van reklám xdxdxd a minőség nem rossz ,köszönöm a munkátokat!!! kellemes ünnepeket !!!

2021-12-18 23:24:40 - turbo333 3 Köszönöm hogy ingyen megnezhettem, nagyon tetszett...

2021-12-18 21:42:56 - Asdafaq 12 1 Esetleg ha a hanganyagot teljes egészében megkaphatnám, akkor ujravágnám megcsinálnám.
Köszönöm a munkát voltak zavaró dolgok benne, de nézhető volt.

2021-12-18 20:08:37 - David33 18 7 Gyerekek nem kötelező camos verziót nézni ráadásul nem mondhatjátok, hogy nem lett szólva, Zsozso mondta hogy meló miatt nincs ideje ezért nem vágta ki a reklámokat. Ha nem tetszett megemelitek a hátsótokat és elmentek a moziba vagy vártok amíg 2-3 hónap múlva megjelenik a DVD minőség. Van választásotok. Az ingyen dolgokért ne sírjatok, mintha fizettetek volna érte! Egyébként nem akarok elkeseríteni senkit de azok a torrentek amikből kivágták a reklámokat azokból kivágtak jeleneteket is hiszen van hogy a jelenet fölé raknak reklámokat. várjatok amíg Zsozso-nak lesz elég ideje normális anyagra dolgozni addig meg érjétek be ezzel vagy menjetek el a moziba!

Ez egy remek film, főleg a Pókember rajongóknak ennyit megér!

2021-12-18 18:48:02 - KillerHUN 9 5 Egyetértek @Keri-vel.Inkább örvendeni kéne,hogy már a vetítés napján fel volt töltve angolul és után 2 napra már szinkronnal is.Nem kell ide gyerekeskedni,hogy szar a hang vagy a kép.Nem lehet két nap alatt összeszedni egy minimum 720p-s minőséget normális hangal.Innen szeretném megköszönni,hogy ilyen rövid idő alatt össze lehetett hozni egy nézhető minőséget.Bármiféle flegma/rossz indulatú kommentet törlök,ha nem teszik akkor válazd a mozit!

2021-12-18 18:40:33 - lui 3 4 Hü keri az Isten szolt belölled ezt nagyon megfogalmaztad remélem venni fogják a lapot a sokk drága Negatív kommentelök ...

2021-12-18 18:03:22 - Keri 25 5 Érdekes... Tegnap éjszaka még azon voltatok kiakadva, hogy mikor lesz fent... Ma már az a baj, hogy reklámok vannak a film alatt, hallatszódik a spanyol szöveg, vagy el van mosódva a kép... Fogalmam sincs, hogy mit vártok, de tényleg... Azonnal dvd minőséget? Szerintem sokan inkább meghúzhatnátok magatokat, és örülnötök kellene, hogy megkaptátok ezt a minőséget.
Másrészt meg aki meg akarja nézni, az így is megnézi, és örül, hogy nem kell elmennie moziba, hallgatni a sok csámcsogót... Aztán, ha kijön egy jobb verzió, akkor majd újra megnézed.
Tényleg fogalmam sincs, hogy mit vártok el... Nem a legjobb, és? Kaptunk már szarabbat is... Ez van.
Mégis milyen "elvárásokról" beszélünk? Jogunk nincs elvárásokat meg HD minőségű kamerás filmeket kérnünk, egyszóval kb jogunk nincs semmit kérni. Kicsit örülni kéne, hogy családos emberek, még ha nem is a legjobb minőségben, de szolgáltatják a mozifilmeket nekünk...
Gyerekes barmok... Vissza a dedóba...

2021-12-18 17:08:25 - gerimur 4 1 Spider.Man.No.Way.Home.2021.V2.HDCAM.850MB.c1nem4.x264-SUNSCREEN ezen legalább nincsen idegesítő hosszú reklám erre kellene magyar szinkron.

2021-12-18 15:56:31 - fury1975 9 3 Akki jóbb minöséget szeretne fogjon egy camerát mutasa meg mitt tud ez nembántasnak szánom csak sok a fikázos ember

2021-12-18 15:49:46 - raczbunny 5 14 Ez borzalmas! Filmet akartam nézni, nem reklámot...

2021-12-18 14:26:50 - kirst 9 1 cataflam23! Mozis, az megvan? Ennél rosszabbak is fel szoktak kerülni. Hogy a búbánatban lehet egy mozis felvételt kritizálni? :P

2021-12-18 12:53:34 - fury1975 15 Heló én azért köszi a munkátokat nekekem nemfutja 10000-15 ezer mozira a családdal de tényleg akki teheti néze meg moziban nekem jó ez is :)

2021-12-18 12:49:59 - ricsicsi 5 1 Köszönjük a feltöltést!A film eleje fiatalos, lendületes, a közepétől monumentális akciójelenetek, látvány, dráma, feszültség, fordulat, akció minden mennyiségben. Nagyon jó lett, a hazatérés trilógia legjobb része szerintem.Szuperül működött, passzolt ennyi karakter együtt a filmben.

2021-12-18 11:23:42 - Ingyenfilmek 27 7 Hmmmm...
Gyerekek ez beszarás...!!!
Nagyon csípem ezt a hozzáállást,hiszen sok mindenre ott a magyarázat le van írva ha a komikat lejjebb is olvassátok.
"Várok jobb mínőségre,szinkron káosz",és még sorolhatnám miken vagytok kiakadva.
Hibáztunk az bíztos,de napi közel 16 óra meló után azt hiszitek mindenki olyan penge,hogy mindent megold.
Napi 16 óra meló után eldönthetem szánok-e idöt a családra,és egyébb fontosabb teendőkre.Ráadásul van az embernek az a rossz szokása is,hogy néha alszik,hiszen nem bírná a másnapot.Emberböl vagyunk és hibázunk,ez a természetes.Az hibázik aki dolgozik,és nem az aki kritizál.
Elvártuk volna hogy PM-ben,vagy kommentben a hibát közöljétek,és ne ilyen hozzáállás legyen a részetekröl.Helyette fikázás,és felháborodás.
Na ezért én is leszarom,és nem javítom ki már ezt az anyagot.Lehet utálni!!!
Tiszteletem...!!!
Nyugodtan jöhetnek a mínuszok...

2021-12-18 10:30:47 - louy 3 a kép rendben van ..csak a hang zavaro..a másik nyelv maradványai ott vannak

2021-12-18 10:29:25 - louy 1 1 köszi a munkátokat..biztos vagyok benne hogy lessz jobb anyag is én még várok egy kicsit.köszi.

2021-12-18 09:43:21 - Tenkeskapitanya 4 7 Nem lenne ez annyira rossz film. De ez a film közbeni rengeteg,nagyon hosszú reklám..valami borzalmas..Nem lehetne ezeket kivágva belőle valahova feltölteni? Nagyon élvezhetetlenné teszi a filmet. Illetve ez a borzalmas szinkron, káosz benne ,hol spanyol,hol Magyar, hol mind a kettő szól egyszerre.. Inkább várjatok egy jobb minőségű,reklám özön mentes kiadásra.

2021-12-18 09:23:26 - Lotyo 4 5 Én még várok.. ez a szinkron hogy jött össze? :D Félig magyar félig spanyol a többiben meg mind a 2 nyelv szól egyszerre :D

2021-12-18 09:16:15 - goger83 2 5 Az a vicc, hogy ez kamerás minőségben, reklámokkal, időnként spanyol vagy istentudja milyen hanggal is jobb mint az előző 3-4 Marvel film együtt amiket kb végig se néztem annyira nem tetszettek :)
Aki teheti nézze meg moziban (is).
Köszönöm a munkát, én elégedett vagyok!

2021-12-18 08:54:18 - roland85 6 1 Ez mind a türelmetlenkedések miatt van,írtak,szóltak,de nem ugatni kell.Akkor ezt nézzétek addig ameddig nem csinálják meg normálisan!

2021-12-18 07:56:39 - kibic 2 Köszimszép! Legmenőbbek vagytok!

2021-12-18 06:48:43 - cataflam23 7 17 Nézhetetlen és élvezhetetlen. Az még hagyján, hogy random reklámokkal van tele, de hogy alatta hallani a spanyol vagy portugál szinkront az már teljesen élvezhetetlenné teszi, nem is értem hogy sikerült úgy rárakni a magyar hangot, hogy mellette ott az eredeti is.

2021-12-18 05:24:06 - NG 1 :thankyou: a feltöltést szuperek vagytok! :bow: :clap2: :thumbsup:

2021-12-18 03:48:35 - fury1975 1 Köszönöm a feltöltést és a munkátokat

2021-12-18 01:13:08 - Toncsi80 2 Már fent van! :wink:

2021-12-18 01:05:29 - zoltan92 2 B*szkiiiiiii legyetek emberek nyugton a film szinkronosan majd érkezik amint meglesz...

2021-12-18 00:07:27 - Ingyenfilmek 13 2
Az anyag kész...!!!
Az első linkek kb egy óra múlva érkeznek:..!!
---------------------------------------
Viszont a gyorsabb kiadás végett a reklámokat most nem vágtuk ki,ezeket a fél perces részeket kívételesen most el kell mindenkinek viselni!!!!

2021-12-17 23:02:05 - xeraty 11 9 Emberek , ez egy ingyenes oldal, akkor meg mi ez a türelmetlen követelőzés? Inkább legyetek hálásak hogy valaki a szabadidejét feláldozza erre hogy felrakja a filmeket amivel van jó pár óra munka amit megjegyzem nem fizet ki nekik senki sem. Hála helyett pedig egyesek pofátlanul spammolják hogy mikor kerül már fel. Undorító ez a mentalitás hogy valaki a kisujját nyújtsa és az egész keze kell. Ha nem tudsz várni bszki akkor menj el moziba és kész

2021-12-17 22:49:35 - torgyi94 4 4 Sziasztok fent lesz meg ma szinkronosan vagy csak holnap bocs a turelmetlensegemert csak nagyon varom

2021-12-17 21:00:40 - Psytrance93 3 5 Ejjj ezt szomorúan olvasom de persze megértem. Azt lehet tudni kb hány órakor lesz fent?

2021-12-17 20:24:33 - Ingyenfilmek 11 4 Nem lesz elkészítve eggyenlőre a jó anyag,mert idő hiányába nem tudunk vele sokat foglalkozni Percenként változó fps miatt ez elég sok időbe tellik Mi is karácsony előtt vagyunk,és ahogy lejjebb David33 is írta,elég sokat melózunk.Ma este 10 körül hazaérünk,és egy másik verziót kidobunk magyar szinkronnal (V2)...Eggyenlőre ennyit tehetünk!!!

2021-12-17 20:09:20 - bezke 1 4 A gyerkőc tűkön ül!
De tudom..... elmentünk volna moziba de mindhárman covid....
Hajrá Zsozso- hajrá skacok!

2021-12-17 20:07:40 - molyito 5 Hogy áll a munka fiúk? A rágcsa bekeszitve mikor indulhat a mozi!

2021-12-17 16:02:23 - Gabesz79 2 1 Pacsniosztás:)

2021-12-17 14:25:32 - Psytrance93 3 2 Kösz srácok az egész éves melotokat

2021-12-17 14:23:33 - R187 3 David33! Köszi az infót, meg a munkátokat!

2021-12-17 11:29:59 - debreczenik78 3 Köszönjük szépen

2021-12-17 10:34:37 - David33 24 1 Esténél hamarabb nem jön szinkron mivel Zsozso melózik és új anyagra vágja rá a szinkront! Szóval legyetek türelemmel! Időpontot nem tudunk ne is kérdezzétek!

2021-12-17 09:45:43 - bazsoxa31 1 Sziasztok mikor várható szinkronosan köszönöm előre is?

2021-12-16 23:34:56 - l0m3x 4 Az alábbi előzetesben a csaj a csatorna után úgy ugrik póki ölébe, amit kb. 20 éve láttam egy zuhany alatt párommal. Ma már nem menne :)

2021-12-16 22:53:25 - Ingyenfilmek 12 1
Szinkronos részlet (Reklám még nincs kivágva)
-------------------------------------------------
https://vidoza.net/l1gamj05qd4d.html
https://upvideo.to/v/116ji44zthxz
https://voe.sx/tkayqz78btx0

2021-12-16 21:26:22 - Psytrance93 1 1 Szinkron csak holnapra várható gondolom

2021-12-16 21:17:52 - l0m3x 5 Ez fullos CAM minőség. Gratula a munkáért.
Én még várom a magyart :)

2021-12-16 21:02:10 - CalipSolo 8 @Reviss:
Téged anyukád sem szeret, Öreg. :)
Adminok kicsaphatnának a komment küldésektől egy életre....

2021-12-16 20:48:09 - MCMLXXXII 4 Sziasztok !
Érdeklődnék, hogy a szinkronos verzióba el lesz e tüntetve ez a xbetes reklám vagy marad?

2021-12-16 16:13:33 - David33 4 7 Matevok007: Amint felkerül! :wink:

2021-12-16 15:10:18 - molyito 5 Atya úr isten na ez minőség! Ha ez ma tényleg kikerül magyarul, akkor ez nem semmi teljesítmény...! Emelem kalapom a csapat előtt!

2021-12-16 14:32:06 - Psytrance93 3 1 Nekem ez sajnos most a kórház miatt ki marad a moziba de itt epekedve várom.... Köszi a munkátokat sracok

2021-12-16 14:06:44 - NG 2 Ez már igen, ez az új anyag nagyon baba. :thankyou: a munkátokat... :clap2: :bow:

2021-12-16 13:54:35 - iphone11 7 https://waaw.to/f/HaSoBjs1PxXY
Hamarosan jobb video anyag.

2021-12-16 13:34:38 - blackrock1899 3 iphone11
Köszönöm, egyből láttam ahogy felkerült jó minőségben, mert pont frissítettem az oldalt. :D ! Köszönöm mindenki nevében a feltöltést!

2021-12-16 13:28:42 - iphone11 1 blackrock1899
https://netmozi.com/filmek/30482/shang_chi_es_a_tiz_gyuru_legendaja

2021-12-16 13:07:05 - 00attila01 3 1 bocsi ma lesz szinkron

2021-12-16 13:04:52 - blackrock1899 2 Vicces lesz, hogy ezt hamarabb fogom megnézni mint az előző két marvel filmet, mert egyikre se jutottam el a moziba, hogy megnézzem és erre se fogok, pont ma esett be a helyi vetítésre plusz meló. :( Amúgy a Sang-chi tényleg nincs fent sehol rendes maygar felirattal?

Köszönöm a feltöltést és a munkátokat!

2021-12-16 11:36:49 - Ingyenfilmek 7 1 [email protected] Ezt minimállis vágással,de kicsit másképp adjuk ki.

2021-12-16 11:04:18 - Devis 3 Üdv!
@Ingyenfilmek, azt szeretném kérdezni, hogy a cinema.zsozso féle verzió teljes egészében lesz látható, vagy vágtok ki belőle bizonyos X időtartalmú részket ? Csupán csak érdeklődve kérdezem, semmi felháborodás nincs! Valamelyik "várós.." film adatlapján láttam meg, hogy ez azok ellen van/lenne, akkik saját névvel töltik fel X helyre, és közbe az eredeti feltöltő, beszerző neve ott figyel az infóba...
Természetesen én nagyon elégedett vagyok munkátokkal, köszönöm szépen, hogy itt megnézhetem majd.

@MenInRed Mindegy, hogy hogy se... tegnep (2021.12.15.) TikTokot görgettem, és már jó pár kisebb, rövidebb jelenet látható volt, orosz, és tyúklábas felíratok társaságában, csak idő kérdése volt, hogy mikor kerül fel a teljes film a netre...

2021-12-16 10:42:38 - norbert79 4 1 Tegnap néztem meg moziban nagyon ott van a toppon
A 2 stáblistás jelenetet ne hagyjátok ki.

2021-12-16 07:07:13 - molyito 3 Köszi!Ez aztán a gyors munka. Akkor készíthetem a popcorn estére....?

2021-12-16 06:26:46 - Ingyenfilmek 13 3 Pokember.-Nincs.Hazaut.2021.CAM.HUN.cinema.zsozso

2021-12-16 03:01:21 - David33 2 Gondolom sajtóvetítés bár azt is kétlem mert külföldön minden sajtóstól elvették a telefont.

2021-12-16 02:58:27 - MenInRed 2 Ezt hogy??? Holnap lesz a premier :o
(ameriából írom) vagy ma ha magyarországon vagy