Szilaj: Zabolátlanok

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Spirit Untamed
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2021
Játékidő:
88 perc
imdb_icon értékelés:
5.5
Kategória:
Aunt Cora:
Cora Prescott:
Baby Lucky Prescott:
Al Granger:
Hendricks:
Jim Prescott:
James Prescott Sr.:
James Prescott, Sr.:
Horse Vocals:
Conductor:
Spirit:
Lady with Dog:
Townsfolk:
Milagro Navarro:
Milagro Navarro Prescott:
Abigail Stone:
Lucky Prescott:
Valentina:
Pru Granger:
Prudence Granger:
Snips Stone:
Szereplők:
Julianne Moore (Aunt Cora (voice)), Andre Braugher (Al Granger (voice)), Walton Goggins (Hendricks (voice)), Jake Gyllenhaal (Jim Prescott (voice)), Joe Hart (James Prescott Sr.), Gary A. Hecker (Horse Vocals (voice)), Gino Montesinos (Bill (voice)), Ralph DeSeve (Spirit (voice)), Renie Rivas (Lady with Dog / Escaramuza #2 (voice)), Eric Tiede (Townsfolk), Eiza González (Milagro Navarro (voice)), Mckenna Grace (Abigail Stone (voice)), Isabela Merced (Lucky Prescott (voice)), Marsai Martin (Pru Granger (voice)), Lucian Perez (Snips Stone (voice))
Megtekintések:
3,403 (1,190)
Leírás:
Amikor a makacs Lucky Prescott nagyvárosi otthonából kénytelen egy kis határmenti városkába költözni, úgy érzi magát, akár a partra vetett hal. Ám az élete örökre megváltozik, amikor új barátokra tesz szert, és megbonthatatlan kötelék alakul ki közte és egy Szilaj nevű vad musztáng között. Amikor Szilaj ménesét marhatolvajok ejtik foglyul, a lányok és lovaik életük nagy kalandjába vágnak bele, hogy megmentsék őket. A DreamWorks Animation és a Netflix eredeti sorozata, amely alapján a film készült, maga is a Szilaj, a vad völgy paripája című, 2002-es, Oscar-jelölt filmen alapszik. Az Emmy-nyertes sorozat 2017 májusában indult, és jelenleg 52 epizódnál tart..............Magyar mozibemutató:2021. július 8.

Elérhető megtekintő linkek: 56

Hozzászólások

2021-07-21 22:37:22 - kisdongo1 Nagyon jó mese,köszi feltöltést.

2021-07-18 04:26:59 - csigafi Némi túlzást leszámítva egész jó kis mese. Teszik hogy végre nem a rivalizálás a fő vonal egy lovas mesében ha nem az összetartás együtt közösen. Szerintem nagyon jól sikerült az érzelmeket is megalkotni. A karakterek személyiségei is elég jól elvannak találva. Bár manapság szerintem ez a max színvonal amit az alkotok alkotni tudnak már valahogy hiányzik az a kreativitás az a plusz ami régen meg volt.

2021-07-17 16:17:28 - ricsicsi 1 Köszönjük a feltöltést!Aranyos mese, de sajnos azt kell mondjam, hogy jobbra számítottam.De egynek nem rossz. :)

2021-07-06 23:46:22 - Gabika0607 1 Sziasztok mikor lesz szinkronosan?