Zombi sztriptíz

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Zombie Strippers!
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2008
Játékidő:
94 perc
imdb_icon értékelés:
4.1
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Robert Englund (Ian), Jenna Jameson (Kat), Whitney Anderson (Gaia), Catero Alain Colbert (Camus), Brad Milne (Chushfeld), Jeannette Sousa (Berenge), Johnny Hawkes (Davis), Carmit Levité (Blavatski), Shamron Moore (Jeannie), Jennifer Holland (Jessy), Penny Vital (Sox), Laura Bach (Sassy Sue), Jessica Custodio (Kwan), Zak Kilberg (Byrdflough), Billy Beck (Rincon), Travis Wood (Oxnard), Jen Alex (Ryker), Roxy Saint (Lilith)
Megtekintések:
1,271
Leírás:
A nem is olyan távoli jövőben Amerika hadban áll a fél világgal. Titkos kutatóprogram keretében a hadsereg kifejleszt egy vírust, mely feltámasztja a holtakat. Ennek segítségével halhatatlan szuperkatonákat lehetne létrehozni. A vírus azonban elszabadul a laborban, ahol mindenkiből zombi lesz. A semlegesítésre küldött kommandót megtámadják a zombik, ám az egyik sérült katonának sikerül elmenekülnie. Egy sztriptízbárban köt ki, ahol megfertőzi az egyik táncosnőt. A vírus egyre terjed, a megharapott lányok rákapnak a vendégekre, és a még nem fertőzött csajokat kiszorítják a dobogóról.

Elérhető megtekintő linkek: 35

Hozzászólások

2019-07-28 17:13:54 - Saint95 Hát ez nem is tudom hogy miXD

2019-06-18 17:52:24 - Orsolya74 Nem értem a 4/10 pontot. Életemben kevés filmen röhögtem még ennyit. Övön aluli humor, de hatalmas!