Amikor megállt a Föld

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Day the Earth Stood Still
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2008
Játékidő:
104 perc
imdb_icon értékelés:
5.5
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
John Cleese (Professor Barnhardt), Jennifer Connelly (Helen Benson), Keanu Reeves (Klaatu), Kathy Bates (Regina Jackson), Kyle Chandler (John Driscoll), Jon Hamm (Michael Granier), James Hong (Mr. Wu), Robert Knepper (Colonel), John Rothman (Dr. Myron), Rukiya Bernard (Student), Tanya Champoux (Isabel), Jaden Smith (Jacob Benson), Sam Gilroy (Tom), Sunita Prasad (Rouhani), Juan Riedinger (William Kwan)
Megtekintések:
1,133 (909)
Leírás:
Klaatu (Keanu Reeves) a világűrből érkezett a Földre, és űrhajójával a Central Parkban száll le. Különös tervvel áll elő, mellyel meghökkenti és elborzasztja a világot. Szerinte a bolygónk rendkívül rossz állapotban van. Ezért mindent elpusztít, hogy azután a most élő fajok klónjaival újra benépesítse a Földet. Úgy véli, hogy az embernek nincs helye ebben a világban, ugyanis őket tartja felelősnek a jelenlegi katasztrofális állapotért. Klaatu robotjai hamarosan működésbe lépnek, és úgy tűnik, senki sem képes megállítani a pusztítást. Senki, hacsak nem Helen (Jennifer Connelly).

Elérhető megtekintő linkek: 18

Hozzászólások

2019-12-24 21:21:08 - Darkness 2 Az a baj fiúk, hogy nem értitek miről szól, és ezért fikázzátok, ez nem arról szól, hogy megtámadnak mindet az idegenek, irtsuk őket ahol érjük, nem, persze valahol mégis, hiszen minket, és mindent amit létrehoztunk rombolják/szedik szét atomjaira, így persze az embereket is (lásd kamionos jelenet), teszik mindezt azért, hogy megvédjék TŐLÜNK emberektől a Földet, mert annyi évszázad/évezred alatt beszennyeztük, és csak ártottunk neki, mindennel amit el tudtok képzelni...
Na erről szól ez a film, a Föld megmentéséről!

2019-06-28 17:39:10 - GaborGabor 2 Sajna nagy baromság..:D Azert végignéztem mi sül ki belőle :D

2019-06-14 22:44:14 - KillerHUN 2 Hát én kurvára nem vágom ezt a filmet.