Örökkévalók

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Eternals
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2021
Játékidő:
156 perc
imdb_icon értékelés:
6.8
Kategória:
Ajak:
Ikaris:
Patrick:
Sersi:
Rendező:
Gilgamesh:
Dane Whitman:
Eros:
Sprite:
Passerby:
Sandra:
Szereplők:
Salma Hayek (Ajak), Angelina Jolie (Thena), Richard Madden (Ikaris), Harish Patel (Karun), Haaz Sleiman (), Gemma Chan (Sersi), Ma Dong-seok (Gilgamesh), Brian Tyree Henry (Phastos), Kit Harington (Dane Whitman), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Barry Keoghan (Druig), Brenda Lorena Garcia (Babylon Villager), Lia McHugh (Sprite), Lucia Efstathiou (Student)
Megtekintések:
17,095 (5,887)
Leírás:
Az idők kezdetén, az Égiek nevű kozmikus lények egyike, a világokat teremtő Arishem a Földre küldte az Örökkévalókat, hogy óvják meg az embereket a vérszomjas lényektől, a Deviánsoktól. Miután elpusztították a fenyegetést, igyekeztek a háttérből egyengetni az emberiség útját, ám ez konfliktusokhoz vezetett, ami végül a csapat szétesését eredményezte. Napjainkban, a bolygó számos pontján, szétszóródva, az emberek közt elvegyülve élnek, amikor kiderül, hogy az évezredekkel korábban, végleg elpusztítottnak hitt Deviánsok visszatértek, és erősebbek mint valaha. Az Örökkévalóknak újból össze kellene állnia, de a tagokat nem könnyű meggyőzni. Van köztük olyan, aki az emberiségből kiábrándulva remeteként él, van, aki családot alapított vagy Bollywoodban építi a karrierjét, vezetőjüket, legidősebb tagjukat, Ajakot ráadásul holtan találják. Megjelenés dátuma: 2021. november 4.

Elérhető megtekintő linkek: 22

Hozzászólások

2021-12-02 05:31:47 - Igazamvan @ userik Te miért nem tudsz az anyanyelveden helyesen írni?

2021-11-28 17:38:23 - userik 2 A disney tönkre tesz mindent mint a star warst ezt is . Minden disney filmben muszáj a meleg lobby nak nyomulnia, nagy neveket akartak a filmbe mint az egy arcú borzalmas angelina néni, meg salma hayek néni, :D A történet nem lenne rossz , a legnagyobb baj a filmel, hogy nem a MCU csinálta és a rendezőnek fogalma sincs a marvel filmekről.

2021-11-26 22:00:43 - Attila27 2 Szép Estét!
Mikor lesz fent normális minőségben ? mikora várható ?

2021-11-23 10:53:56 - Flamand 1 Stan Lee meghalt ez a film pedig lejtmenet bőrlehúzás a felépitett életműről. Vasember ,Thor, Amikapi azok előzményfilmek ez CGI katyvasz de erőltetik mert a pénz az úr

2021-11-14 15:01:46 - Madarka 3 1 Nem a színészek tehetnek róla,de GAGYI a film !Hát hiába való szép törekvés volt technikailag látványos a film ,de a kretén fantázia kretén alkotást hoz létre ! :D 3.pontot ért nálam

2021-11-14 09:34:07 - giga350 1 2 el homo

2021-11-11 15:56:57 - l0m3x 1 A film nem rosz. A problémó "Szerintem", hogy a nagy mindenségben léteznek még feljebb... De nem ezt láttuk hanem pár (Már rég megszokott tulajdonságú) hőst. (Nem reklám)!!! de a Vdrom/Videodrom YT csatornán, meg lehet hallgatni egy véleményt és még az is túlzó... Utána lestem a rendező hölgynek és meg is értettem "Majdnem" mindeki problémáját. Pedig ez egy kezdet!

2021-11-11 14:32:05 - ildimate6491 Elment a film! Akad új munkája a Bosszúállóknak és a Galaxis Őrzőinek is! De ők már egy égit megöltek így ők előrébb vannak! Nem tudom miért volt olyan nagy ellenszenv a film és a jelenetek után!

2021-11-11 09:31:41 - molyito Köszi az eddigi munkáját, még várok egy nézhetőbb minőségre. Már csak a rosz kritikák miatt legalább az ne vegyen el az élményből. Kb mikorra lehet számítani egy nézhető verzióra. Már nagyon nézném.... köszi

2021-11-10 19:48:45 - RapaNui1 4 1 Véleményem szerint túl nagyot akartak durrantani, csak pukk lett belőle. Akkora nagyot akarnának már mondani, és annyira elmennek egy valamilyen irányba hogy az már kezd kicsit sok lenni, de a világot ők sem fogják megváltani. Középszerű, gyenge alkotás lett, nulla történet egy semmitmondó befejezéssel, Venom 2 szar kategória.

2021-11-09 23:46:49 - yc1980 5 Srácok,

olvastam itt a hozzászólásokat...Kérlek valaki világosítson fel, hogy miért mások véleményéről kell véleményt mondani? Mindenkinek szíve joga, hogyan értékel egy filmet, mi az ami tetszik benne neki, mi az ami nem...nem egyet kell vele érteni,hanem elfogadni, hogy ő ezt látta a filmben és kész:)

2021-11-09 19:07:30 - l0m3x 1 2 Elsőnek is aki mobilon pötyög moziban, száradjon le a keze! Mert a jegy ára "nemvisszatérítendő". Amúgy Köszönet azoknak akik miatt megnézhetjük otthonunkban!!!

Szóval napjainkban Sirszar és Szipoly-al indítunk az első fight-nál, mire megjön szemöldök is. Etc etc...
A nyugdíjjas színészek szakszervezetének összes női tagja és egy csávó aki simán leüt egy nőt ha kell... Nagyon kíváncsi leszek a kritikákra :)

2021-11-09 18:18:45 - l0m3x @Keri Némiképp egyet értek, úgy, hogy nincs képregény előképzettségem.
Rettentően vártam, hogy kik azok akik mégbaxobbak mint eddig mindenki is.
Ez a film elvileg megágyaz a majd ezt követő filmeknek. Várjuk ki a végét. :)

2021-11-09 09:50:20 - Keri 2 Lényegében nekem összecsapottnak tűnik az egész film... Amikor megnéztem, olyan érzésem volt, mint a Marvel Kapitánynál vagy a Fekete Özvegynél... Pl. a Marvel Kapitánynál - megjelent, de csak úgy puff, hogy nem tudunk róla semmit, aztán sutty, előzmény film. Amolyan szükséges, hogy el legyen mesélve a története, mert később nagy szerepe lesz.
Na itt is ez jutott eszembe.
Kingonak nem is láttam értelmét a filmben, ahogy Ikaris elbutítását sem értettem, vagyis, hogy miért ilyen értetlennek, butának állították be. Gondolná az ember, ha már 7000 éve élnek itt, akkor kicsit okosabbak, tapasztaltabbak annyi tudással, az intelligenciájukról nem is beszélve.. Na meg az, ahogy a végén elment? Fogtam a fejem...
Az világos volt, hogy a szinkronban próbáltak a görög mitológia felé kanyarodni a nevek fordításával, illetve Sersiével, de az, hogy miért lett Szirszé, még most sem értem. Tudom, hogy a képregényekben őt tekintették Kirkének, de akkor miért nem lett Kirké vagy maradt Sersi?
Egyébként nagyon sok kérdés nyitva maradt: hol voltak ők eddig? Hol voltak a deviánsok eddig? Tudom, hogy nem avatkozhatnak be az emberek dolgába, de miért nem jelentek meg a Végtelen Háborúban vagy a Végjátékban, amikor Thanos is Örökkévaló? Mi történt velük a csettintés alatt? Valamelyikük meghalt? A Végtelen Háború a Titánon játszódott egyrészt - hol volt akkor Űrróka és Pip? Hová tűnt Phastos, Sersi és Kingo? Ha meg volt már Dane-nek az Ébenkard, miért nem segített a Bosszúállóknak? Persze utóbbi három kérdésre lehet, hogy a későbbiekben kapunk majd választ.
Őszintén szólva ez amolyan semmilyen Marvel film volt számomra, mint a Fekete Özvegy... Látványban jó, de kb. felesleges.
Megértem, hogy valahogy szükséges őket behozni, ugyanis sok hely üresen maradt a Bosszúállók sorában, de úgy gondolom, hogy vannak fontosabb karakterek is, mint ők - gondolok itt az X-Menre és az F4-re.
Van egy olyan érzésem, hogy Arishem elküldi majd Galactust a Földre, hogy intézze el a kis bolygót, és Galactust is az Égiek közé sorolják majd.
Nem fikázni akarom a filmet, mert imádom a Marvel filmsorozat minden részét, csak ez ilyen kihagyható film volt számomra.

2021-11-09 07:46:59 - lionmen Köszi.

2021-11-08 21:47:43 - chi05 1 Azért durva hogy folyamat nyomkodja valaki a telóját a film alatt! XD

2021-11-08 20:21:50 - Igazamvan 2 Mindenkinek ajánlom, aki még nem látta a filmet, hogy várja meg a jobb képminőséget. Én elkezdtem a TS verziót nézni, de 13 perc után kikapcsoltam, mert sajnos alig látni, hogy mi történik a filmben. Az oldal üzemeltetőit ismerve hamarosan úgyis feltöltik jó minőségben is. :)

2021-11-08 19:28:20 - Ingyenfilmek 3 [email protected]Én csak itt azt szerettem volna a komimmal mondani,hogy amit kaptunk az egy nagy semmi...Talán nem magam vagyok ezzel így,de mostanában van egy nagy igazság.Minden amit várunk abban csalódni fogunk....
A következö mi lesz...???
Gondolok itt a Morbius-ra.
---------------------------------------------

Talán sokan tudják hány filmet halasztottak el,szinte a semmiért.Bosszankodtunk hogy már megint....
Aztán besült a Tenet,és még hoszasan lehetne sorolni a filmek sorát.Védték óvták az anyagokat,és ugy kezelték mint egy kincset.
Ennél méár csak az fog odavágni,ha a Pókember decemberi filmje is megbukik.Pedig a story,és az előzetesek szerintem qrva ütösök
------------------------------------------


--------------------------------------------------------------
Amúgy ma kijött egy teljes verzió ami ráadásul reklámmentes...
Abban benne van a ráadás jelenet is.
És ami a Thanos-os dolgot illeti:
Az univerzum felét kiírtotta a bolond Istok,ami nem csak a földet illeti...Tehát sokkal indokoltabb lett volna a közbelépés,mint pár ugrálló kecske terorizállása.
Ugye más bolygóról jöttek,és az ö honfitársai felét is kifingatta...
És akkor nem szóltunk a többi idegen civilizációról.
Szerintem csupán csak elbénázták ezt a filmet,és pont pár komival lejjebb ahogy írtad a Bosszuállókat qrva jól felépítették.
Ráadásul tényleg 12-es besorolás van,és elkezd csokólózni 2 csávó is??? :-D
Bravó Marvel... Aztán lehet térdepelni az angol gyökér focistáknak,mert nem ezt akarjuk adni a gyerekeknek.
Ha pedig kimondjuk akkor mi vagyunk a szemetek...
"2021-11-05 10:30:41 - qamu74
4 9
Na,itt is cenzurazzak a kommenteket!!!
Toroltek a hozzaszolasom!
Ez is NARANCSOS oldal!!! "
---------------------------------------------------------
Igen itt a vörös szegfü nem egy kedvelt virág....
Télen amúgy sokkal egészségesebb a NARANCS :-D !!!

2021-11-08 18:36:09 - David33 @Ingyenfilmek: Zsozso, nem azt mondtam, hogy aki netes verziót nézi nem alkothat véleményt, csak azt, hogy nem tartom relevánsnak, hiszen ez olyan, mintha kapnál ingyen egy csokit majd pofán dobod vele a készítőt, hogy fos. Egyébként itt nem is magával az emberek véleményével van gondom. Az a gond, hogy nincs megfogalmazva rendesen a vélemény, elég sokan csak odaböfögik hogy: "Ez lassú, értelmetlen fos." vagy ami manapság divat hogy: "Fujj b*zik vannak benne, undorító fos." Bocs de az ilyen "véleményeket" nem tudom komolyan venni. Én sem dícsérem agyon filmet, alapból tele a hócipőm már a Marvel meg úgy általában a blockbuster filmekkel mert a többségük semmi újat nem mutat, de ennél tényleg az van, hogy próbálkoztak legalább valami más stílussal ami a Marvelre nem volt jellemző eddig. Max 1-2 esetben csak mint a Strange vagy a Galaxis Őrőzői. De még ez a kettő is prögős akciódús film volt tele poénkodással. Itt viszont tök komor és lassú az egész film néha 1-2 akcióval. Épp ezért húzza le a többség mert nem ehhez szoktak hozzá. Nálam már csak ezért is felértékelődik a film. Még akkor is ha simán bele tudnék kötni egy csomó dologba pl, hogy a 10+ új karakter közül MAX 3-4 volt érdekes vagy kezdtek velük valamit. De ezt nem tudom a rendező rovására betudni hiszen 2.5 órában ennyi karaktert és egy teljes új világot, ami teljesen átformálja az egész MCU-t megoldani lehetetlen. A film legnagyobb hibája az amit csak ennél a filmnél nem léptek meg Kevin Feige-ék, mégpedig hogy nem kapott előzményt semmilyen szinten. A legújabb filmeket sorozatokkal felvezették vagy volt már előttük másik film. De itt nem és pont emiatt a nézők nem tudnak kapcsolódni a szereplőkhöz, de ez igazából nem a rendező hibája hanem Feige-é mert a lehetőség adott lett volna hiszen nyomatják ezerrel a Disney+-os sorozatokat a többi film mellé is de ezt valamiért leszarták és most szerencsétlen rendezőnőn csattan az ostor pedig tudjuk, hogy KEevin Feige a góré és ő csinál mindent.


Egyébként két extra jelenet van a végén. Az egyik a manó meg a másik srác, direkt nem írom le ki az. A másik pedig Dane Whitman és a meglepetés karakter hangja akit ugye szinkronnal sajnos senki sem fog felismerni, max eredeti hangon ha ismeri a színészt.


SPOILER!!!!!!!!!

A Thanos-os magyarázat teljesen érthető. Mint kiderült az Örökkévalóknak is van főnökük ergo nem csinálhattak amit csak akartak, és a lényegre csak a film vége felé jöttek rá és akkor már ugye a górék ellen fordultak és meg is lett az eredménye ugyebár. Szóval nem mondható hogy a filmnek nem volt tétje és ebben megint csak más mint a többi Marvel film.

SPOILER VÉGE!!!

2021-11-08 15:54:41 - molyito 1 Felkerült valahova torrentként a TS verzió

2021-11-08 15:38:46 - Ingyenfilmek Bocsi telóról ment a komi.. :-D

2021-11-08 15:37:36 - Ingyenfilmek 3 Ezt nem nagyon értem...Aki nem moziban nézi az nem mondhatja el a szarról,hogy szar?Mert amugy mi a fenét is kellene rá mondani?.A ráadásjelenetről meg csak annyit hogy igazából az a kettő csak egy.Ami pedig azt illeti a film Marvel.Hol van itt probálkozás?Nincs a csapatban senki aki azt mondta volna csináljuk kicsit máskép?Ami pedig a Thanos-os magyarázatot illeti hadjuk.Belezavarodtak a hülyeségükbe miért nem segízettek.Akkor most mit figlalkoznak vele kik jönnek a földre?Ritka szar film volt,kb olyan gyenge mikor Lucas tól átvándorolt a Szar Wars a Dysneyhez.Igaz a végére kicsit belejöttek ők legalább.Hagyni kellene ezt a sorozatot a francba,és inkább a Bosszuállókkal foglalkozni.Mert gyanítom azt most már nem tervezik folytatni...

2021-11-08 12:29:28 - David33 1 2 purpelwind: SZERINTEM aki nem moziban nézte meg hanem egy sötét kamerás felvételen ne akarjon véleményt alkotni egy filmről sem. Egyrészt, nem fizetett érte, ergo nincs joga véleményt alkotni róla, másrészt mivel kamerás anyag az olyan kommentek, hogy ez de szarul néz ki alapból irrelevánsak hiszen a film 90%-át nem is úgy látják ahogy azt a készítő akarja. Egyébként egyre inkább azt látom, hogy divat lett fikázni az olyan filmeket amik próbálnak valami újat nyújtani vagy szimplán csak lassabban mesélnek egy történetet, nem a megszokott szünet nélküli akció van. És ha egy film vagy akár sorozat lassan halad előre azt rögtön szarnak titulálják. A közönség nagy része túlságosan rászokott a szünetmentes agyzsibbasztó akciófilmekre ami azért eléggé szomorú. Ezzel nem azt mondom egyébként, hogy az Örökkévalók a legjobb film a világon, én is csak 7/10-et adtam rá, de mostanában egyre több ilyen kommentet látok és nem csak itt, hogy: "Ez lassú, unalmas szar."

Ráadásul nem is a teljes filmet látták, hisz a két extra jelenet a végén még nincs benne.

2021-11-08 04:00:11 - purpelwind nyilván csak azé fikázzák mert még mozis,ha lesz normális minőségben akkor talán lesznek notmális hozzászolások is. igy szokott lenni.

2021-11-07 20:37:04 - hardy2esfel 1 6 De mos komolyan ?? Nektek semmi sem jo ,se ez se mas mindent fikáztok 1000 rel .Akinek nem tetszik ez vagy mas akor lehet youtubon rákeresni erre VIZIPOK CSODAPOK,Nils Holgerson,Futriknak utca lakoira , na ezek biztosan tetszeni fognak az összes rinyalos arcnak xd xd

2021-11-07 12:42:40 - theorg2 4 16 Pont a marvel filmek azok amit tudatosan kerülök egysíkú mind hasonlóak, és dedósak. Pocsék unalmas, nem eredeti vacak . Egy full libsi elfogult szarkupac az egész marvel univerzum. totál időpocsékolás 10/-10 nálam. ez is egy vélemény csak.

2021-11-07 11:18:49 - szunyog000 4 4 huu és és még csak most néztem utána bánom is előbb kellet volna. hogy 12 besorolást kapott... ez igy még rosszabb hogy egy 12 éves gyerek is megnézheti ezt a mocskolódást....

2021-11-07 11:13:53 - szunyog000 9 2 Hát nagyon vártam a filmet egész jól is kezdődött egyszerűen remek volt jó a sztori meg minden olyannak indult mint egy jó marvel film. bár kicsit kétellettem mikor bejött a képbe szupermen.... De most jön a de........ (bár most nem fogtok kedvelni) amikor a két fekete ficko(nincs bajom a feketékkel) kitalálta hogy buzi és ennyire reklámozni kellet hogy van benne két köcsög a filmben... hát ott majd nem kijöttem a moziból... szégyenletes és gyalázatos amit most a márvel csinált.... ez lesz az a film amit még egyszer biztos hogy nem nézek meg... bár ez csak a saját véleményem...

2021-11-07 09:00:30 - Ingyenfilmek 2 Wonder Woman sex jelenete sem volt semmi Jokerral.... :-D

2021-11-06 23:10:10 - David33 4 bushido: Nem igazán ez történt de azért jár a pacsi mert felröhögtem a kommenteden. :D

2021-11-06 19:40:26 - bushido 7 *spolier alert*
10 valami eljött a földre, hogy helyre hozza amit a főnijük elk*rt, de ők inkább elk*rják azt az egy dolgot ami amúgy a dolguk lett volna, ezért superman belerepül a napba.
Vége.

2021-11-06 17:08:54 - newcomer 10/5

2021-11-06 15:42:47 - drdoki80 Sziasztok.
Nincs ennek a filmnek semmi baja nekem tetszett , vannak rosszabb filmek is. Kritikusok meg nézzék meg még egyszer 8/10.

2021-11-06 13:30:23 - pidzse 4 a mínősége nagyon rossz,megvárjuk még, hogy jobb mínőségben kijöjjön. A világos túl fényes a sötét részek meg nézhetetlen.

2021-11-06 12:01:13 - Lucifer1979 1 Köszönöm a feltöltést! Nagyon jot aludtam rajta. Talan majd ha jobb minőségben is fent lesz, akkor megnézem mégegyszer.

2021-11-06 11:23:26 - David33 2 turoscsusza: Még szerencse, hogy szájbarágták jó erősen, hogy miért nem csináltak semmit Thanos vagy más háború ellen. Néha elgondolkodom, hogy az emberek csukott szemmel néznek filmeket vagy szimplán csak nem értik amit látnak, még akkor sem ha a legegyszerűbb módon van elmagyarázva.

Egyébként én is tegnap láttam a moziban és azt el kell ismernem, hogy ez a film az eddigi legszebb (látványilag) amit láttam és nem csak Marvel fronton. Az egész film tényleg olyan mintha egy Nat Geo-s látványfilm lenne és tényleg egyedi. De aminek nagyon örültem hogy végre a Marvel is végre elmondhatja, hogy olyan zenét komponáltak a filmjük alá amire emlékezni is fogok. Azért érdekes hogy több mint 10 évbe telt alkalmazniuk egy valódi zeneszerzőt.

Maga a film nekem tetszett mert nem a szokásos agyatlan szórakozás volt, volt mondanivalója és én amúgy is szeretem a lassabb történetmesélést. De megértem ha ez az MCU-n felnőtt közönségnek nem jött be. Nyilván nem hibátlan a film és tényleg túl hosszú de ne feledük hogy a Végtelen Háború 3 órás volt. Itt meg több mint 10 új karaktert kellett bemutatni és egy teljes új világot, történetet felvezetni. Ehhez mérten aránylag jól teljesítettek. Igazából a karakterek fele kb kedvelhető volt és tetszett hogy hiába bírnak isteni erővel ugyanolyan esendőek mint az emberek. Szerintem akkora utalátot nem érdemel a film amit kap a kritikusoktól. Egy erős közepes a film kb 7/10. Pacsi jár a Marvelnek hogy végre új dologgal is próbálkoznak és nem ugyanazt a Marvel filmet másolgatják át egy újba minden évben.

Egyébként az utolsó kredit jelenet eléggé fontos de szinkronnal lószart sem ér hiszen nem fogja a nép felismerni hogy ki beszél a csávóhoz. Szóval akit érdekel annak leírom de aki nem látta a filmet az ne olvasson tovább mert SPOILERES!!!!

Mégegyszer mondom SPOILER!!!!


Penge szólt Dane Whitmanhez mikor a kardot meg akarta fogni!

2021-11-06 10:36:11 - fuji001 Köszönöm szépen a feltöltést

2021-11-06 00:32:22 - turoscsusza 6 4 Hol voltak az Örökkévalók, mikor Thanos kiírtotta a bolygó felét, és amikor milliók haltak meg háborúkban?
Inkább gyilkosok ezek, és nem védelmezők! Áruló Ajak is jól megérdemelte, amit kapott.

Lehetett volna jobban is vontatni.
Miért csak mindig buzi apuk vannak , leszbi anyuk helyett?

2021-11-05 21:09:01 - Ingyenfilmek 4 1 Orokkevalok.2021.HDTS.HUN.cinema.zsozso

2021-11-05 20:35:43 - Ingyenfilmek 1 [email protected] már a Warcraft nál tartunk,érkezik annak a filmnek végre a 2. része is...

2021-11-05 20:26:11 - yc1980 4 Sziasztok,

én is megnéztem, valahogy én se tudtam azonosulni egyik karakterrel se. Nekem kissé erőltetett volt, nem ragadott magával se a történet, se egyik karakter se és én még azt is negatívan éltem meg, hogy híresebb színészeket választottak (Joli és Salma), valahogy számomra ők se passzoltak a filmbe, a mostanság divatos beleerőltetett kötelező elemekkel egyetemben. A karakterek háttértörténetei is olyan összedobottnak tűnik, mintha a nagyobb piacoknak és a kor "kötelező" elvárásainak próbálnának 1 picit megfelelni.
Szerintem nagyon nem jó az irány, ahová ezzel elkanyarodtak:/ A látvány tekintetében se mondanám, hogy olyan nagyot alkottak volna, mint pl mikor a Warcraft filmben megláttam az orkokat..Ezen felül szerintem a játékidő is indokolatlanul hosszú volt, több alkalommal is éreztem, hogy unom és szívem szerint beletekertem volna, mondom ezt úgy, hogy 1 Gyűrűk ura bővített változatot is kb bármikor végignézek. Összességében nekem egy közepes lett kétszer aláhúzva (jóindulattal) :/ Nem tudom mi történt a disney/marvel oldalán, de amit eddig a Végjáték után letettek az asztalra az rókabőr,gumicsont, klisé halmazok egymásra dobálva, mintha az eredeti alkotók elmentek volna 1 hosszabb szabadságra és most a B csapattal állnának fel.

2021-11-05 19:05:25 - tonoka1 4 Hát ennek se eleje se hátulja.Egy nagy katyvasz .

2021-11-05 18:44:06 - HBetti 1 Tényleg hiányzik a vége. Vagy valami onnan.

2021-11-05 17:32:45 - Balage19 1 Hiányzik a filmből részlet?

2021-11-05 16:50:13 - ricsicsi 5 Köszönjük a feltöltést!A harcok látványosak csak, jól néznek ki.Az az egyetlen jó a filmben szerintem.A történet, a történetmesélés unalmas, egysíkú, semmitmondó és vontatott. A harmadik Marvel film csak ami nem tetszik.Felejtős,és csalódás

2021-11-05 12:29:36 - Stei 5 Na ennél nem bántam meg hogy nem mentem el a moziba. Iszonyat rossz lett a film. A szereplők is gyengék. A történet is silány. Ezt a filmet többé nem akarom látni. Mintha egy negyed osztálybeli szuperhősős filmet láttam volna amit gyorsab összecsaptak hogy legyen már valami belőle.

2021-11-05 12:18:08 - mojuil 1 jobb minőség mikora várható

2021-11-05 11:57:08 - Komuso1 6.8 az eleg jo. az itteni kommentek alapjan erdekes adat, de egy okkal tobb adni egy eselyt

2021-11-05 11:55:25 - Komuso1 hat elegge vegyes ertekelesek, szoval csak el kell kezdeni nezni, aztan meglatjuk . Ez olyan izlesek es pofonok jellegu film lehet, valmivel tobb pofonnal es kevesebb izlessel. Nos, megprobalom.

2021-11-05 11:54:38 - bedeistvanpeterbenja 2 Az imdb-s pontszáma nem 6.3,hanem 6.8 pont.

2021-11-05 11:51:11 - Komuso1 qamu74
a vegen meg a hozzaszolasi jogodat is letiltjak :)

2021-11-05 11:09:13 - Tenkeskapitanya 3 2 Látvány:10/3
Történet: 10/2
A film: 10/1
Ha értékelni lehet,akkor a fenti az én véleményem. Iszonyatosan rossz lett,a film. :/

2021-11-05 10:30:41 - qamu74 4 9 Na,itt is cenzurazzak a kommenteket!!!
Toroltek a hozzaszolasom!
Ez is NARANCSOS oldal!!!

2021-11-05 07:57:35 - NG :thankyou: a feltöltést. :clap2: :thumbsup:

2021-11-05 06:11:35 - Oldpupika 1 Meglehetősen Epic lett.
De, hogy Simon Phoenix-et idézzem: “miért vagytok gyengék!?”
Legyen mondjuk 5/10
Pink floyd azért mekkora már benne? Ááá

2021-11-04 23:03:00 - Ingyenfilmek 3 [email protected] van abban amit írsz.De itt nem olvastál figyelmesen.Nem a kritikusok véleményét írták le,hanem azok alapján amit láttak.És igy más a leányzó fekvése.Reméllem tetszeni fog sok embernek,de félö,hogy nem így lesz....
Hamarosan ha minden igaz jönnek a szinkronos linkek,és mindenki eldöntheti ezt saját maga.
Látvány:10/8
Történet: 10/6
A film: 10/4
De ez az én véleményem csak

2021-11-04 21:34:24 - Tiki79 8 1 Szerintem meg a kritikákat nézni a legnagyobb hülyeség minden ember más és más indokból és szemszögből néz meg egy filmet és eldönti , hogy tetszik neki vagy sem. En soha nem olvasom el a kritikákat mert volt olyan film amit lehúztak és szerintem nagyon jó volt.

2021-11-04 17:42:14 - Ingyenfilmek 12 Ma kimegy az eggyik oldalon az UTOLSÓ ÉJSZAKA A SOHÓBAN magyar szinkronosan,de nem sokkal később a többi oldalon is.Az Örökkévalók ugy hallottam valamikor hajnalban.Ha legalábbis minden igaz...

2021-11-04 16:46:49 - LittleWolf 2 1 Mint sokan mások énsem tudok jót mondani a filmről! Unalmas és lapos story és már-már az alvas kerűlget a film elején is! És ez az érzés mind végig" ott lebeg"
Leginkább én is a rendező hibályára irnám a filmet mert valóban nem tudott mitkezdeni ezzel a filmmel! Nem lett volna szabad elvállalnia hiszen "új vizekre ilyen merészen?! Ez igen!!!

Nekem a szinészi játékkal nem volt problémám! Csak olyan üresre formálta a karaktereket a rendező olyan légiesre :) az értékelés szerintem "kegyes" a filmmel szemben ! Szerintem olyan 10/5.8 max (nállam)

2021-11-04 10:27:09 - David33 4 Én még nem láttam de várható volt, hogy bukni fog a film kritikailag. Mondjuk az IMDB pontokra szerintem senki se adjon mert köztudott hogy az IMDB-n az átlag vagy 10 vagy 1 pontot ad. Már akkor lehúzták IMDB-n a filmet mikor még meg sem jelent. Akit reális pontok érdekelnek nézzék a Metacritic oldalt. Ott legalább van Jó-Rossz és Közepes pontozási lehetőség. https://www.metacritic.com/movie/eternals
Vagy a Rotten Tomatoes oldalt bár már ez se túl megbízható.

Egyébként az hogy a Marvel egy művészfilmes rendezőt vett fel csak mert Oscar díjat kapott egyenes út volt a bukás felé. Chloe Zhao remek rendező de fingja sincs arról hogy kell nagy blockbustert rendezni és ami nagyobb gond fogalma sincs a képregényekről. A Bosszúállókat évekig alapozták most pedig azt hitték hogy 10 év után rögtön bedobhatnak 10+ új karaktert és a nézők rögtön szeretni fogják őket mindenféle előtudás nélkül. Egyébként én megtapsolom őket mert ez a film tényleg azt bizonyítja hogy Kevin Feige-ék végre próbálkoznak valami újjal csak hogy ez a tipikus Marvel nézőknek nem fog bejönni főleg mivel nincs benne ismert karakter sem pedig a megszokott Marvel formula, ergo agyatlan szórakozás mindenféle kockázat nélkül.

2021-11-04 09:33:46 - iphone11 7 lui
Nem volt fent magyar link,csak valaki annak küldte be közbe meg angol.

2021-11-04 08:22:16 - molyito 3 Hello filmistenek. Lehet valamit tudni mikor jönnek a szinkronos linkek. Előre is köszönöm a munkatolat!

2021-11-04 07:59:35 - Ingyenfilmek 4 Orokkevalok.2021.CAM.HUN.cinema.zsozso

2021-11-04 07:41:44 - attila79 2 E!ddig ez mind angol link!

2021-11-04 07:36:30 - fenyfele 7 Én úgy felnevettem amikor megláttam Angelinát, a Jolít, hogy csak na. Egy újabb zuperfosos film a hiperhájp majmoknak. GArtula, a feltöltést köszi, főleg a magyar szinkront! :-)

2021-11-04 04:50:25 - Ingyenfilmek 2 1 [email protected] annyiba,hogy ez az IMDB pontozás igencsak kegyes.Senkibe nem fog maradandó nyomot hagyni ez a bevezetö rész.
Hiába Marvel,messziről büzlik hogy csak nagyon ki akartak rukkolni valamivel.A bosszuállók nyomiaiba nem mehet....
Mindenkinek csak az fog lejönni,hogy ez egy koppintás,és az a közel 3 óra csak időpazarlás.
--------------------------------------------------
Szinkronos részlet:

https://streamzz.to/fdmo0cXJ5MWV4MjJzZXgw
https://waaw.to/f/oglQuhqREI8C
https://mixdrop.co/f/3nx1ogwvfmze10e

2021-11-03 22:53:34 - csopike 5 2 Most jöttem a moziból, 2 extra jelenet van a végén. Látványos a film. Bár az első extra jelenet végett tényleg felmerül pár kérdés az emberben. A 2. jelenet után aki nincs otthon a képregényekben olvasson utána. Még visszatérnek. Kíváncsian várom mit hoznak ki belőle. Szerintem nem lett annyira rossz, mint sok kritikus mondja. De döntse el mindenki maga. Én nem bántam meg, hogy moziba néztem meg.

2021-11-03 18:57:48 - SZB981019 Mikorra várható link?