Mondj igent a milliókra!

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Jak poslubic milionera
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
104 perc
imdb_icon értékelés:
4.5
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Malgorzata Foremniak (Sonia Babicz), Pawel Lawrynowicz (Seba), Edyta Olszówka (Kiki), Slawomir Orzechowski (Father of Malina), Piotr Polk (Eryk), Malgorzata Socha (Alicja), Justyna Steczkowska (Pola), Michal Czernecki (Tomasz), Anita Sokolowska (Marta), Sebastian Stankiewicz (Boss of Alicja), Mikolaj Roznerski (Maciek), Mikolaj Cieslak (Passenger taxi), Tomasz Bacajewski (Coach), Michal Malinowski (Adam), Julia Kuczynska (Stylist in a boutique), Kornelia Maciejewska (Malina), Iwo Rajski (Kuba), Julia Wieniawa-Narkiewicz (Lena)
Megtekintések:
1,156
Leírás:
Alicja egyedülálló anyaként neveli kisfiát, akinek igyekszik mindent megadni. Volt férje, Tomasz új életet kezdett, és Alicja nehezményezi, hogy elhanyagolja közös gyereküket. Eközben barátnője Marta támogatja a mindennapokban, de úgy érzi, hogy többre lenne hivatott. Egy nap meglátja Sonia Babicz felhívását, aki embereknek segít tanácsadásaival. A cél, hogy minél ismertebb és tehetősebb férfiak közelébe férkőzzenek, így terelve jobb irányba életüket. Alicja számára idegen ez a világ, míg nem megismerkedik Adam-mal, a híres focistával, akiről később kiderül, hogy nem is olyan pompás az élete, mint ahogy az látszik.

Elérhető megtekintő linkek: 27

Hozzászólások

2022-07-23 08:02:08 - GaborGabor Aranyos film volt, csak máskor azért ne fogyjon már ki egy "100 Milliós" Porsche-ból a benzin... :D